Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    W800i/W910i/K810/n97/i4
    Operater
    tele2
    Godina
    35
    Bodovi
    6.356
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.356, Nivo: 19
    Bodovi: 6.356, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 22,0%
    Ukupna aktivnost: 22,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prijatelju moj nisi jedini..dakle na tele 2 sam mreži u smart 100 tarifi i imam 1GB podatkovnog prometa.. i već godinu dana nisam prešao limit tog paketa, čak jedva ispucam 400mb mjesečno..sve na FB,tu i malo goolge i sitno youtube-a.. i da bi mi poslali poruku 13.7 da sam duplo prekoračio limit podatkovnog prometa i da su mi dužni isključiti broj.. pisalo je da moram platit 750-ak kn.. ništa jasno.. zovem službu i kažu da sam prekoračio 8.7 limit.. pitam se kako.. tada sam slušao radio i u app mi piše da sam potrošio 250mb + još nesretni FB.. i tog tjedna sam se spojio na laptop na net putem iPhonea i bio na FB i to ako je bilo svega 15min.. da bi mi na netu 17.7 u profilu moj tele2 pisalo da moram platit 944.. wtf??? broj isključen 3 i pol dana i iznos narastao za 300-tinjak kn.. zovem opet službu ja pitam jedno oni mi sasvim 10 odgovore..nema veze s vezom.. sad moram čekat račun koji će mi doć za mj. dana da ih lijepo tužim.. zanima me dali je točno ono šta piše u postavkama o podacima mobilne mreže?

2. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Htc One X
    Operater
    Bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    10.602
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.602, Nivo: 24
    Bodovi: 10.602, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dejan_10 Pregledaj post
    prijatelju moj nisi jedini..dakle na tele 2 sam mreži u smart 100 tarifi i imam 1GB podatkovnog prometa.. i već godinu dana nisam prešao limit tog paketa, čak jedva ispucam 400mb mjesečno..sve na FB,tu i malo goolge i sitno youtube-a.. i da bi mi poslali poruku 13.7 da sam duplo prekoračio limit podatkovnog prometa i da su mi dužni isključiti broj.. pisalo je da moram platit 750-ak kn.. ništa jasno.. zovem službu i kažu da sam prekoračio 8.7 limit.. pitam se kako.. tada sam slušao radio i u app mi piše da sam potrošio 250mb + još nesretni FB.. i tog tjedna sam se spojio na laptop na net putem iPhonea i bio na FB i to ako je bilo svega 15min.. da bi mi na netu 17.7 u profilu moj tele2 pisalo da moram platit 944.. wtf??? broj isključen 3 i pol dana i iznos narastao za 300-tinjak kn.. zovem opet službu ja pitam jedno oni mi sasvim 10 odgovore..nema veze s vezom.. sad moram čekat račun koji će mi doć za mj. dana da ih lijepo tužim.. zanima me dali je točno ono šta piše u postavkama o podacima mobilne mreže?
    ne znam kako je kod teleta ali vip navodno zna oprostiti kada se prekoraci, pogotovo ako je prvi put. cuo sam i da tele zna dosta izaci korisnicima u susret. ja sam odmah slao zalbu vipu, necu cekati da dojde racun. probaj i ti tako, napises kako nisi do sada nikada prekoracio, kako nisi znao da je tako skupo kada se prekoraci paket (zamisli, u vipu je 1mb - 10kn), ugl ne mozes nista izgubit. ja konjina bio bjesan i napisao kako je greska do njih i da preispitaju tu potrosnju, jer kao nemoguce je da je do mene. trebao sam samo napisati da sam glup i jel mi mogu smanjiti taj iznos... dumbass...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. X1, nakon punjenja preko noci se vise ne pali
    By damokralj in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 15-12-2011, 17:57
  2. [LG KF310] ugasi se preko noći
    By latios in forum LG
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 18-09-2010, 17:58
  3. Internet preko računala na iPhone 3G
    By dabaa in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 25-01-2009, 15:52
  4. Gašenje mobitela preko noći
    By debeliz in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 01-08-2008, 18:18
  5. D600 baterija prazna preko noci
    By The Doctor in forum Samsung
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 31-12-2005, 22:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove