Izvorno postao
Dejan_10
prijatelju moj nisi jedini..dakle na tele 2 sam mreži u smart 100 tarifi i imam 1GB podatkovnog prometa.. i već godinu dana nisam prešao limit tog paketa, čak jedva ispucam 400mb mjesečno..sve na FB,tu i malo goolge i sitno youtube-a.. i da bi mi poslali poruku 13.7 da sam duplo prekoračio limit podatkovnog prometa i da su mi dužni isključiti broj.. pisalo je da moram platit 750-ak kn.. ništa jasno.. zovem službu i kažu da sam prekoračio 8.7 limit.. pitam se kako.. tada sam slušao radio i u app mi piše da sam potrošio 250mb + još nesretni FB.. i tog tjedna sam se spojio na laptop na net putem iPhonea i bio na FB i to ako je bilo svega 15min.. da bi mi na netu 17.7 u profilu moj tele2 pisalo da moram platit 944.. wtf??? broj isključen 3 i pol dana i iznos narastao za 300-tinjak kn.. zovem opet službu ja pitam jedno oni mi sasvim 10 odgovore..nema veze s vezom.. sad moram čekat račun koji će mi doć za mj. dana da ih lijepo tužim.. zanima me dali je točno ono šta piše u postavkama o podacima mobilne mreže?
Bookmarks