Što se tiče iGO 8.3 ili neki njemu sličan , nema problema , problem je što moraš napraviti "Unlock" na uređaju , prije bilo kakve intervencije .
Ona kartica od 4GB , bojim se da neće radit na Mio Moov 200 , koliko se sjećam taj uređaj prima maximum SD od 2GB (možda se varam) ...
Sam uređaj ima nekih 400 do 500 Mb interne memorije , od toga mu uzima program (aplikacija) oko 80-120 MB ...
Nije baš tako jednostavno ko' nezna ili nema iskustva s Navigacijama ... Kod svakog se uređaja javlja svoj problem ... Na ovu se navigaciju
može staviti i "Unlock" za Mio Moov M300 koji imaš na ovom Forumu , ali treba programe preusmjeriti na SD karticu , a osnovu ostaviti na
uređaju ... Sve radi na Mio moov 200 osim Garmina kojeg nisam uspio natjerat ... Trebali bi o tome malo više popričat , gotovo nemam ništa .
Pogledaj ovdje ovo je za Mio Moov M300
http://cafe.mobil.hr/threads/72325-M...im-varijantama
...

ako moze neko da mi kaze gde da skinem igo8 i koji,imam mio moov200 gps,kupio sam danas sd karticu 4giga,i objasnjenje kako to da instaliram i pokrenem,hvala unapred.
Odgovori uz citat
memorije mislim da ima oko giga bar kad saberem kolko su karte uzele i sto ostaje slobodno preko mio desk.

Bookmarks