Evo kao što naslov kaže novi sam, čitam danima već XDA forum, youtube cile ekipe sa forum, reviewe, malo google play market i čak sam upila jednog člana WHR-a da pomogne malo da me "pogura" u informacijama jer sam konačno zauvijek rekao zbogom IOS-u i Appleu, čekajući jailbreakove, update svaki dan itd itd...te novi iphone 5 koji je totalno razočarenje, ja ga nazivam daljinsi upravljač...
Naime uzeo sam Galaxy note 2, sad me zanima sljedeće pa tko ima volje nek mi pomogne bio bih zahvalan, googlam dosta ali me strah da ne zajebem nešto, pa eto pitam ovde.
1. Ima li ovaj najnoviji 4.1.2 Root? Ili se to još kao čeka...?
2. Koliko sam skontao kad ja skinem aplikaciju neku sa Getapk-a, neke aplikacije traže root neke ne? Ili je svima svejedno ili svima triba root?
3. Čitao sam o SD karticama za njega da je bolje da je što više class minimum 8-10, a neka ekipa kaže da su te kartice prebrze za mobitele i da je njima bolje 4-6 ako se radi o igranju itd....molim i tu savjet prije kupnje?
Ako se sjetim još čega pa ću utrpat, unaprid zahvalan.
Ako ima netko Note2 a voljan je dat par savjeta može, face, skype, da ne davim na forumu. Hvala x2

Bookmarks