Moj nije
da li neko zna da li je note2 kupljen u vip-u na pretplatu zakljucan?
Moj nije
Evo kao što naslov kaže novi sam, čitam danima već XDA forum, youtube cile ekipe sa forum, reviewe, malo google play market i čak sam upila jednog člana WHR-a da pomogne malo da me "pogura" u informacijama jer sam konačno zauvijek rekao zbogom IOS-u i Appleu, čekajući jailbreakove, update svaki dan itd itd...te novi iphone 5 koji je totalno razočarenje, ja ga nazivam daljinsi upravljač...
Naime uzeo sam Galaxy note 2, sad me zanima sljedeće pa tko ima volje nek mi pomogne bio bih zahvalan, googlam dosta ali me strah da ne zajebem nešto, pa eto pitam ovde.
1. Ima li ovaj najnoviji 4.1.2 Root? Ili se to još kao čeka...?
2. Koliko sam skontao kad ja skinem aplikaciju neku sa Getapk-a, neke aplikacije traže root neke ne? Ili je svima svejedno ili svima triba root?
3. Čitao sam o SD karticama za njega da je bolje da je što više class minimum 8-10, a neka ekipa kaže da su te kartice prebrze za mobitele i da je njima bolje 4-6 ako se radi o igranju itd....molim i tu savjet prije kupnje?
Ako se sjetim još čega pa ću utrpat, unaprid zahvalan.
Ako ima netko Note2 a voljan je dat par savjeta može, face, skype, da ne davim na forumu. Hvala x2
1. Evo kako ga rootat:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1917564
2. Mislim da ne traže sve aplikacije root, samo moraš imati uključeno da dopuštaš instalacije sa nepouzdanim izvorima.
3. Nisam nikad istraživao to, ali viša klasa bi trebala biti brža, tako da to što si čitao je vjerojatno neko tražio jeftinije rješenje..
Evo zanimljiv članak za kartice: http://sdcard-speed-guide.articles.r-tt.com
Usporedba Samsung i SanDisk Class 10 kartica
Kako ste zadovoljni Noteom? Ja oduševljen, kakva zvijer![]()
Pozdrav svima,
Zanima me dal je netko kupio Note 2 u T-Mobileu HR?
Na njihovim stranicama ne vidim točne podatke o uređaju.
Ono što me zanima je koji čip koriste za radio... I7100 ili Qualcomm ili neki drugi?... Za ovaj Qualcomm sam našao po forumima da se neda otključati, dok je kod I7100 moguće otključavanje korištenjem (GalaxSim Unlock 1.02)
Hvala na odgovorima...
LP...
nedavno ga kupio.prije njega imao S3...
sve super,samo je nezgodan za drzanje,a jednom rukom je skoro nemoguce raditi bilo sto.tesko se naviknuti na te dimenzije,ali hardverski je stvarno vrh.nema laga,baterija drzi 2 puna dana,izvrsna izrada,bez skripanja.zasad jako zadovoljan...
Ma naviknut ces se na dimenzije..nakon mj dana primi ajfon ili s3 u ruku..bit ce ti kao da igracke neozbiljne drzis..fkt![]()
imam problem s punjenjem,a vidim po forumima da se zale i mnogi drugi korisnici S3 i Note2 koji su napravili update na Jelly Bean...dogadja se da ga spojim na punjac i nista se ne dogadja,a nakon nekoliko pokusaja pocne puniti i prekine.vratio sam ga na tvornicke postavke i izvadio bateriju malo je bolje,ali dalje se povremeno dogodi da nece puniti.USB vezu sa racunalom uopce ne mogu uspostaviti jer ga ne vidi.ima li rijesenja ili je to bug koji ce se rijesiti nadogradnjom na 4.1.2?
Meni sve normalno radi, doduše ja sam na 4.1.2. Ali ni prije nisam imao problema. Po ovome kako si opisao dalo bi se reći da je problem u samom punjaču.
nije do punjaca,isprobao sam i drugi,ali isto je....
uz sve pretplate i kojekakve ponudice od naših operatera, ruku na srce, ispod 4,5 somova ne možeš kupiti telefon. ono što mene interesira jest da li postoji neka trgovina koja ima note 2 u slobodnoj prodaji, gdje bi mogao uzeti taj telefon na obročnu otplatu? trenutno mi je bed iskeširati tolike novce odjednom.
Dakle, trgovina koja ga drži u slobodnoj prodaji a da nisu prodajni centri od operatera, njuškalo ili susjedne države? zna li možda netko? google mi ne pomaže jer se ne mogu sjetiti ni jedne trgovine koja bi mogla tako nešto imati. Hvala.
http://www.segar.hr/ imaju note i rate
hvala ti na trudu i na stranici, super je da tako nešto ima, ali 6000 kuna?? nadebelo nisu normalni.
smartson je dućan od agramservise, pa bi ko i svi dućani trebao imati rate. Kod njih je 5600. Teško da ćeš naći u običnom dućanu, na rete a da mu je cijena kao zaključanima ili na njuškalu.
kad bi ga uspio naći ispod malo ispod 5 somova, možda bi ga uzeo, ali sve preko je debelo pretjerivanje.
e sad, ja imam jedno pitanjcenaime, kako da prebacim muziku na mob?
dakle, spojila sam ga s kompom, i htjela prebaciti muziku i kaze mi da nema dosta mjesta... koliko sam skuzila nema kartice u njemu (ukoliko ima to je ona od 2gb)... kako prebaciti muziku direkt na telefon, jer ima slobodno 10gb i fkt mi se ne kupuje dodatna kartica...
hvala![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Imas u svijetu medija za 4999 kn, plativo na 12 rata.
http://www.svijet-medija.hr/p/GSM-te...an-grey/43766/
Ipak, na njuskalu se da naci za 3500 kn s garancijom od operatera tako da...
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Ja ga dobio u Tele2 na produljenje pretplate za 1900kn uz ugovor na 2 godine uz tarifu Revolucija.
Gledam da se počastim s novim uređajem, note 2 mi odgovara po svemu, jedino me malo brine veličina.
Zamolio bi one koji ga imaju da napišu s kojeg uređaja su prešli na note 2 i da li ste se naviknuli/smeta li vam pri svakodnevnom korištenju.
Kako je telefonirati s tako velikim uređajem?
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
držao sam ga ja u ruci, nezgrapno je raditi sa jednom rukom na njemu, rekao bih čak i nemoguće. ali ima dosta toga prilagođenog, također, ako koristiš obje ruke, uređaj je fantastičan. ekran je vrhunski.
Hvala gogs, držao sam ga i ja u ruci, čini mi se ogromno nakon gnexa. Zato sam i postavio pitanje onima koji ga duže koriste, da li su se naviknuli, općenito user experience, nakon nekog vremena, što se tiče veličine.
Kako stvari stoje, uzet ću ga pa ako ništa drugo odgovorit ću sam sebi.![]()
Ja sam ga uzela u petak, prije sam imala evo 3d i on cijeli je velik kao ekran na note 2... navikla sam se na ekran u jednom danu i sad mi vise nije tako velik, skužim da je ogroman tek kad uzmem neki drugi mob u ruke. .. No ja sam mob uvijek koristila s dvije ruke jer imam male ruke pa ni na manjim telefonima ne mogu s jednom rukom![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks