Znači kineski modeli su otključani. Onda samo trebam presnimiti karte na SD i to je to? Znači bolji je manji ekran, do 5 inča? Ovo sa BT je zgodno, nije mi palo na pamet. Hvala
Znači kineski modeli su otključani. Onda samo trebam presnimiti karte na SD i to je to? Znači bolji je manji ekran, do 5 inča? Ovo sa BT je zgodno, nije mi palo na pamet. Hvala
Aplikacija za Navigaciju i sve ostalo na "kinezu" je na SD kartici , ima ih i sa EU kartama , ali obično su u zaostatku nekoliko mjeseci (5-6) , ali za iGO Primo to ne predstavlja problem imaš ih na ovom Forumu ...
Veličinu ekrana !? Kako ko' voli , nju uzimaš prema vlastitom izboru . Znam iz iskustva da veći od 5 incha nije baš za auto , po danu još nekako , ali po noći previše "bode" u oči . Imam jedan Tablet PC 7 incha na njemu sam instalirao iGO8.3 My Way , i Navigon za Android to dobro radi , rezolucija je 800x480 (480x800) zavisi kako ga okreneš po vertikali ili horizontali , iskreno rečeno stvarno nije za auto , a problem je što se po suncu ne vidi baš najbolje jer sam ekran nije napravljen za to , previše je sjajan i više vidiš sebe na ekranu kao u ogledalu nego strelicu koja pokazuje put .
Pogledaj malo i ovo (samo informacija)
Imao sam prilike testirati SAMSUNG GALAXY S WIFI 5.0" crni 16GB s navigacijom Don't panic - EU + Adria , nema opciju telefona , ali drugo sve ima ... Nažalost cijena je je za nekoliko stotina kuna veća od onog "kineza" , ali ima opcije jako dobre i što se tiče Navigacije koja se dobije u kompletu , a može se dodati iGO MyWay , Navigon ili neku drugu ... Pored ove instalirane to je nepotrebno jer radi vrhunski . Mogućnost je i besplatne nadogradnje preko WiFi-a direktno s Mireovog servera , barem godinu dana , ako ne i više ... Prodaju se i preko "Njuskala" jeftinije jer se ljudi zeznu i kupe uređaj misleći da je to SmartPhone (telefon) ...
http://www.eurotrade.hr/eurotrade/pr...hp?sifra=34576
Ovo su karakteristike: Multimedijalni uređaj s predinstaliranom kartom Europe; uz uređaj dolazi auto držač i punjač. Pregledavanje filmova preko HD video playera na 5.0" zaslonu visoke kvalitete (DivX, XviD, MPEG4, H.264, WMV). Snimanje i slikanje ugrađenom kamerom; prednja VGA kamera za VT call. Velika autonomija baterije (audio; 60 sati, video; 8 sati)
Procesor: 1GHz
Veličina zaslona: 5.0" WVGA 16M TFT LCD ; Multi-touch Zoom
Razlučivost: 480x800 16M boja
Memorija tableta: 16GB + MicroSD (Up to 32GB)
Fotoaparat: 3.2 Megapixel (prednja kamera VGA za VT call)
Baterija: Li-Polymer 2500mAh
Aplikacije: Samsung Apps / Android market
HD video player: 1280 x 720 (DivX, XviD, MPEG4, WMV)
Music Player: MP3/AAC/OGG/WMA/FLAC
Android Samsung UI: Multiple Homescreen
Social Hub: Integrira sve društvene mreže, email,..
Android Browser: Flash Lite 10,1 ; RSS reader
Office mobile: World, Excel, Powerpoint, Pdf…
VoIP / VT pozivi: integriran mikrofon i resiver za VoIP pozive ; VT call app (Qik preload)
All share: spajanje preko Wi-Fi sa SMART TV
Možda sam malo izašao iz Teme , ovo je Samsung , ali je svejedno "Kinez"![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks