Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Threaded View

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    71
    Bodovi
    98.690
    Nivo
    76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam nikad kupovao Navigaciju preko Dealextreme ili eBay-a i sličnih Internet Shopova , ne radi toga što je roba kineska nego radi naših carinskih (HR) propisa . Bez obzira što većina tvrdi da je "kinesko" loše i ne kvalitetno , ja se ne slažem . Malo se razumijem u Navigacije i ovo što je predloženo nije loše , naprotiv jako dobro . Imao sam prilike u nekoliko navrata dodavati razne vrste aplikacija za Navigaciju na slične uređaje s ovim Processorom ARMII 500MHz ili Mediatek MT3551 468MHz .
    Danas su sve Navigacije isto kao i ostali aparati kineski , pa makar bili od poznate marke "Brand Name" , dovoljno je pogledati naljepnicu sa stražnje strane na Mio , GoClever , Navigon ili bilo koju drugu Navigaciju . Razlika je između kineske "NoName" ili "Brand" samo u tome što ovi poznati zaključaju sistem i moraš to na neki način "unlockati" , a na ovim drugima to netreba , sve je već slobodno i unaprijed napravljeno . Uglavnom se dobije instaliran IGO8.3 ili Primo1.2 .
    Svi ovi "kinezi" primaju bilo koju poznatu Navigaciju (aplikaciju) samo treba znati kako je postaviti na uređaj i podesiti rezoluciju .
    Uređaji od 7 ili 6 incha malo su preveliki za u auto , jedino ako imaš kamion onda se ta veličina izgubi .

Predlažem ovaj manji uređaj s time da bi trebao pored FMTX imati i BT radi telefoniranja u autu (HF) :
    http://www.dealextreme.com/p/5-0-tou...-55714?item=20

Treba dobro pripaziti kod kupnje preko Interneta , jer se carina plaća već na 160 kuna s vrijednošću aparata plus prijevoz koji upada u sve ukupno . Osim toga Carina traži Atest na svaki uređaj koji ima neku vrstu radio prijemnika u sebi , pa makar bio i Bluetooth ili FMTx predajnik . Takav samostalni Atest u Končaru ili drugim ovlaštenim firmama košta nekoliko stotina kuna pa do 2000 kuna , isto kao da uvoziš pun "šleper" uređaja...
    Kupnja je isplativa jedino preko oglasnika , možda malo "proNjuškati" ...

Ja imam baš ovaj model i na njoj mi radi sve što god poželim !
    http://www.njuskalo.hr/auto-navigaci...u-oglas-788720

http://www.njuskalo.hr/auto-navigaci...-oglas-5505870
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Blaupunkt navigacija
    By lordzac in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 01-08-2010, 08:05
  2. navigacija PNA
    By zuzo in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 14-05-2010, 19:58
  3. P1 i navigacija
    By miro1985 in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 12-01-2008, 19:56
  4. Navigacija
    By Skipper_Ri in forum Windows Mobile
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-06-2007, 21:53

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove