to je bilo davno Evo za 2000 t.kn.Teško da u oglasniku ima novi sa 2g.prave garancije za te novce,možda star 3-4 mj.
Koji smartphone je best buy do 2000kn? Treba imati što veći ekran, ICS, solidnu kameru i po mogućnosti dvojezgreni proc? Razmišljam o EVO 3D.
Gdje se može nabaviti EVO 3D s garancijom od 2 godine? Čini mi se da su ga sve trgovine povukle iz ponude.
to je bilo davno Evo za 2000 t.kn.Teško da u oglasniku ima novi sa 2g.prave garancije za te novce,možda star 3-4 mj.
Preporuku smartphona tražim
Kupio bih novi ili par mjeseci star smartphone, android, pa molim neku preporuku.
Neke od preferiranih karakteristika:
- zaslon min 3,8''
- kamera min 5Mpx, autofokus, bljeskalica
- ne teži od cca 130g niti deblji od cca 12mm
- da nije spor (kao npr SG ACE)
- mogućnost nadogradnje androida na ICS (poželjno)
I ono najvažnije da cijena novog ne prelazi 2000kn.
Nije ovo za mene ...
Neki dan sam kupio xperia Ray i poprilično sam zadovoljan. Novi je u slobodnoj prodaji oko 2000kn cca - 100kn gore/dole. Po reviewima po netu vele da je odličan mobitel, čak i u usporedbama s iphone4, htc sensation i sl. Prednost mu je što je jako tanak i malen, a opet dovoljno velik je ekran. Posljedica nešto manjeg ekrana je i manja potrošnja baterije. A po karakteristikama ne zaostaje, 1Ghz, 512MB RAM, jedino ROM je nešto manji (1GB), dostupno korisniku oko 300mb. Podržava microsd, na gingerbredu radi perfektno dok na ICS baš i ne (koliko sam shvatio) - iako se može nadograditi...Nije spor, zapravo je jako brz i fluidan, efekti odlični, kamera 8Mpx, autofokus, traženje lica, scene, bljeskalica, HD snimanje, podrška za flash... Nisam još našao neku manu, solidne je izrade, čvrst... Koristim wifi tethering kao od šale, a ni ne cucla bateriju tako puno što god radio. Baterija izdrži dan što god da radim, ali ono doslovno nema bojazni da će crknuti, čak ni kada je 20% preostalo mogu komotno snimati, igrati igricu, štogod... Čak i sa 1% je izdržljiv...bio sam na wifi tetheringu, igrao online igru i brzo ju morao završiti da ne crkne mob...i onda s tih 1% me zanimalo koliko će izdržati...uglavnom, nakon sat-dva sam odustao i spojio ga na punjač... Na standby za 7 sati potroši 3% su ugašenim svime osim mobilne mreže (wifi, bt, 3G - sve off). I naravno na suncu sa 35% osvjetljenja se odlično vidi!!!
Evo, čini mi se da je Ray dosta dobar izbor za taj budžet...pogotovo ako ćeš polovni, a novi na njuškalu oko 1500kn cca. Evo pa razmotri: http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...a_ray-3972.php
xperia u je snižena u bonbonu
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks