Ako nema opcije 'kupite online' pored telefona onda to znači da ga ne možeš kupiti preko neta, a ne da ih nemaju u centrima, sve treba provjerit.
jel ima uopće 3gs-a u ponudi, sad ga opet reklamiraju na stranicama..
gidi jap!
ista stvar je jutros bila sa Sony E. Spiro. prvo je bio nedostupan. pa nakratko dostupan (148 kn), pa nestao iz ponude. to je što se tiče ponude za korisnike bonova, a za pretplatnike su bili i nestali Nokia C7-00 i X2-03 te Sony E. Spiro.
Zylo svako malo stoji u webshop ponudi,a nikad ga nemos kupit.toliko sam u zadnjih 2,3 tjedna pratio web shop ponudu pa sam odustao i nasao x2 nokiu za 250kn u oglasu,a bas sam htio kupit taj zylo,em sto je kostao 198kn,em sto bi ga mogo prodat za 400kn al na kraju nista od toga.jbga
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
kakva zbrka u cijenama!
isti uređaj, drastično različite cijene ovisno o tome uzima li se opcija:
prelazak sa simpe
produženje ugovora
novi ugovor
25.4.2012. = u T-Centrima nude se HTC One X i V, a u službenoj ponudi ih još nema
Na djelu je nova politika HT-a. Prvo u T-Centre, pa nakon par dana na službene web stranice.
Zadnji uredio Inovator : 25-04-2012 u 18:43 Razlog: dva posta zaredom
Ima li kakve naznake da će se u ponudi naći i One S te cijene?
iphone na akciji uz produženje ugovora, ispada da je 4s jeftiniji od 4,to neka greška ili..?
gidi jap!
Nije greška. O tome sam pisao u postu: #1046
aha, to treba iskoristit, nadam se da ih ima dovoljno..
gidi jap!
Njokalo, nije u svim tarifama, već u tarifama "total", "biz total" i "nositelj obitelj". Postoje još i tarife: "mix", "priča", "član obitelji", "nositelj mobile starta/plusa" i član mobile starta/plusa".
Sramota za T-Mobile da je za nositelja mobile plusa (630 kn/mj) uređaj ponuđen za 1998 kn, a za nositelja obitelji M (97 kn/mj, u kombinanciji s prijenosom broja, kao člana) uređaj ponuđen za 298 kn!
p.s.
to je prvi put da je cijena izjednačena za tarife "nositelj obitelji" i "total"
Zadnji uredio ispravljach : 29-04-2012 u 21:30 Razlog: 620 ispravio u 630
jedan forumaš rezervirao dva posljednja uređaja u tvom gradu
ja prošao u nekoliko t-centara - nema ih, ali rezervirao 4 uređaja putem online kupnje i čekam poziv. očekujem samo jedan poziv i to da me zovu kao poslovnog korisnika, u tom slučaju zovu prije nego privatne koji često izvise jer nisu u prioritetu pred poslovnima
mislim da neće biti kao galaxy S plus, već kao xperia ray koji je viđen samo jedan dan u t-centru za 8 kn u svim total tarifama, a nakon dva tjedna ponovno napunili t-centre, ali vratili staru cijenu = 8 kn samo u total XXL
znate možda kakva je situacija sa 4s?
gidi jap!
ja i moji poznanici smo kupili nekoliko komada otkako su im pale cijene. idući tjedan nastavljamo s kupnjom. dok god je neinformiranih koji plaćaju 3000 kn po iPhoneu4s ja ću kupovati od t-mobilea i njima prodavati, a ukupna pretplata koju ću platiti u 24 mj je daleko manja od 3000 kn koliko ću prihodovati po mobu.
Evo samo info o cijeni HTC Rhyme-a. 01.05 mu cijena ide gore, nema više nikakvog popusta. Ja sam jutros u ST rezervirao dva u CC One(ostao još 1), u jokera su bila 2 već rezervirana.
Zadnji uredio miha013 : 30-04-2012 u 00:39
Tako mi je rečeno večeras u T-centru.Službenica mi je rekla da bi nova cijena u Total S trebala biti 1598kn(ili 1698, ne sjećam se točno), uz produljenje ugovora(ovo možete zanemarit s obzirom da nisam dobio točne informacije vezane za neke upite, tako da joj ne bih vjerovao oko ove cijene).
EDIT:
Također mi je večeras (30.04.) rečeno da od 01.05. ide cijena gore i iPhone uređajima, i Nokia Lumiji 710. Osim ako u T-mobileu ne odluče produljiti tu akciju.
Zadnji uredio miha013 : 30-04-2012 u 22:07 Razlog: dodan info
forumasi, planiram uzet HTC OneX. da li ga se isplati uzet po trenutnoj cijeni ili treba pricekati. prelazim sa VIP pretplate na T-mobile, tako da si mogu priustiti malo vecu tarifu. vidim da imate dobre izvore u t-mobile i da imate raznorazne kombinacije. molim za savjet oko HTC one X-a. Hvala
Lumia 710 pojeftinila!
Ranije bila za 8 kn samo u Total XXL, a sada je nude po toj cijeni i u Total L i XL. U Total M za 298 kn, a u Total S za 498 kn. Povoljan i za nositelja Obitelji, iako malo skuplji nego u Totalu.
PORUKA mihi013
ne vjeruj im niti kad ti kažu loše vijesti
to je off topic pitanje.
postavi ga u temi: Prijenos broja i kupnja telefona
Pozdrav...
Da li netko zna u kojem TCentru u Zg se može uživo vidjeti SE Ray?
ode 4s na staru cijenu...
gidi jap!
Bookmarks