samo da velim,ja se nabrijao na e71,jer je ima na netu u ponudi da bi mi dama veselo rekla ne,nema je dugo vec,sad imate e72,mrš.
Dobro da li famozni T-mobile planira uskoro u ponudi neke od HTC-ovih modela (osim ovog "njihovog") ?
samo da velim,ja se nabrijao na e71,jer je ima na netu u ponudi da bi mi dama veselo rekla ne,nema je dugo vec,sad imate e72,mrš.
gidi jap!
Ponuda T-mobilea u segmentu smartphoneova je toliko očajna da je teško za povjerovati.
Use the Fork, because there is no Spoon.
Eh...nabijem ih...opet su poskupili x10 na pretplati. Bila je 198 kn na itarifi dvije godine sada je 1298 kn...
Valjda ljudi navalili i dobro se prodaje...al opet muka mi je od tih njihovih povisivanja cijena!
I vratite satio model u više boja jer ga vanka već za sitniš ima u ponudi!!!!
Zna li itko da li t-mobile ima Vivaz isključivo u ovoj ružnoj crno-plavoj varijanti ili možda imaju i srebrni/crveni ?
Use the Fork, because there is no Spoon.
Pozdrav! Imali još Nokie 2330 sa blutut slušalicama za 198 kuna na Tisku?. Hvala
jel ima tu netko iz t mobilea da tocno zna rec kad ce doc vivaz, trazim ga vec duze vrijeme, nigdje ga nema nitko nezna kad ce doc...
Ne mogu vjerovat, Vip je dobio ekskluzivu i za Samsung Galaxy S. U T-mobilea nema ni jednog dobrog Android mobitela, a sudeći po ovome, to se neće ni promijeniti u dogledno vrijeme. Dodje mi da predjem na Vip
Njemački t-mobile je dobio galaxy S I9000 pa možda i kod nas uskoro dođe... vjerojatnost postoji.
http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,...;CNC-0,00.html
btw. x10 je dobar mob.
Teško. Jer kod nas Vip trenutno ima ekskluzivu:
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...bilni-telefoni
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Yep, Vip ima ekskluzivu, i to mislim 6 mjeseci, kao i obično. A x10 ima Android 1.6, s najavom za upgrade na samo 2.1 i to krajem godine i zato ga nikako ne mogu uvrstiti u dobre Android uređaje.
jeli ko zna koliko je dosa iphone 3gs kad je izasa u tarifi za obitelj 500 ili nekoj sličnoj
zanima me da znan koliko će doći otprilike iphone 4...moze netko pretpostaviti otprilike??
Imaju li u Tmobile-u Nokiu E72 black? Na naslovnoj strani reklamiraju white&black edition, ali u ponudi uređaja je samo sivi i bijeli, crnoga nema :/
Više nema zamjene +bodova za mobitele u T-mobileu ili se varam!??!?
ima, samo moraš na opciju produženje korisničkog ugovora... za sve mobitele i tarife postoji
Jucer sa bio u T-centru i moram rec da je ponuda mob. zalosna, pogotovo za Simpu, a i ono sto 'valja' je dosta jeftinije kod konkurencije. A i pretplata je precudna, npr. Samsung S5230 nude za 700kn na pretplatu na 24 mjeseca?? A npr. 700kn taj mob. dodje u Tele2 prepaid paketu?? I takav im je slucaj s mnostvom mob. Pfff pretplata je ultra nepovoljna.
jeli se konačno moze dobiti iphone 4 bez čekanja??
jel zna netko hoće li još biti 6600i slide ili 6700 slide u ponudi kod t-mobile-a?
Da, bio sam i ja jucer, samo da je pogledam...pa ju nemaju...svasta. A kao od ponedjeljka u T-centrima.
Cekam Desire HD, kad sam pitao kad ce ga dobiti, kaze za Bozic, pa sad na kraju u 1.mj...
Pitao sam mailom i Intelkom, kao zastupnika za HTC, pa su mi potvrdili, 1.mj.
Bookmarks