Trenutačno je u ponudi bijeli Galaxy S2. Xperia Ray stiže početkom sljedeće godine. Nokia N9 je upravo stigla u web ponudu, sutra će bit u dućanima.
Vjerojatno ovo drugo. Apple inace 'povlaci' sve sa sluzbenih cjenika, al mozes nac i druge stvari, refurbished, EOL i to. Cak i na Apple storeu, a npr t-mobile jos uvijek prodaje stare MBP i MBA, a novi modeli su vec godinu dana tu skoro, barem neki. Cak nisam vidio da nude nove modele. Mozda su shvatili da ljude ne interesira parsto kuna popusta na laptope od 10k kuna.
Trenutačno je u ponudi bijeli Galaxy S2. Xperia Ray stiže početkom sljedeće godine. Nokia N9 je upravo stigla u web ponudu, sutra će bit u dućanima.
Zadnji uredio Magenta Guy : 06-12-2011 u 12:44
A jel itko zna kad će doći Xperia Arc S, pošto mislim do kraja godine potpisati ugovor na 24 mjeseca, a Vip ga ima u ponudi po istoj cijeni kao i Arc već preko 1 mj. Pogledao sam na stranicama Hakom-a i odobren je za T-mobile...
Samo da napomenem da u T-mobileu na cvjetnom imaju Se Xperiu Arc S... Ja sam danas kupio, cijena ista kao i obični Arc.
Zna li itko kad ce S2 nazad u centre? Zvao danas 3-4 centra u Splitu i niti jednog S2 i nitko ne zna kad ce nazad.
Hakom 7.12. odobrio uvoz galaxy nexusa za t-mobile i vip! Kad li će u ponudu!?
C/P sa FB-a:
" HT
Potražnja za uređajem iPhone (4, 3 GS & 4GS) te Samsung S II i S+ je iznimna. Iako smo, na osnovu prodajnih rezultata prethodnih godina, pripremili velike količine uređaja, potražnja za svim modelima uređaja nadmašila je naša očekivanja te ga trenutno nismo u mogućnosti ponuditi svojim korisnicima. Nove su pošiljke najavljene, no preporučujemo da se svakako upišete na registracijsku listu na našim službenim T-Mobile stranicama, ovdje (služba za korisnike) ili u najbližem T-Centru. Registrirane će korisnike HT kontaktirati radi dogovora o kupnji.
Ukoliko svoj novi smartfone želite imati što prije, vjerujemo da će iz naše bogate ponude uspjeti izabrati uređaj koji zadovoljava vaše potrebe, a ukoliko vam treba savjet naše prodajno osoblje je, u tom slučaju, na raspolaganju sa svojim znanjem i iskustvom.
Osim toga, T-Mobile stalno nadopunjuje svoju ponudu uređaja i nudi promotivne akcije te korisnicima koji u ovom trenutku ne nalaze ponudu koja im odgovara preporučamo da i dalje prate naše aktivnosti."
3GS se nudi i dalje i nudit će se sigurno do jeseni kada dolazi iPhone 5, pa bi 4tvorka trebala zamjeniti njegovo mjesto.
Ovaj galaxy Nexus cijenovna ponuda na pretplati je jadna... čovjek koliko te bodove skuplja i još dvije godine ugovora za uskoro istu takvu cijenu novog. Neš ti, ICS 4.0.1 OS pa sad garant bude likova koji dignu kredit za to...svašta! Xperia Arc mi i dalje šiša ovaj u ponudi za mene a nije mi jasno zašto Arc S ne unesu u ponudu kada je odličan i jeftin sada i koji bi mogao biti u ponudi za par stotinjak kuna a prodavao bi se masovno! Nemaju pojma ovi...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
već neko vrijeme (mjesec-dva) u t-centrima se može kupiti Arc S po cijeni od Arc iako ga nema u službenoj ponudi t-mobilea. to je za sada jedinstven slučaj u politici uređaja u t-mobileu. ja nisam kupio niti jedan (ni Arc ni Arc S) jer nitko od moje obitelji nije želio taj uređaj već su poželjeli S2 koji se nudio (nudi se i dalje ali ga nema) po istoj cijeni kao i Arc = 8 kn u Total XXL
na facebooku HT-a objavili da je Xperia Arc izašao iz ponude iako ga i dalje imaju na svojim web stranicama.
na facebooku HT-a objavili i da će Xperia S (nasljednik Xperie Arc) biti u ponudi T-Mobilea tek krajem 2012., ali da će uskoro ponuditi HTC One modele predstavljene ovog tjedna u Barceloni. Moguće ih je očekivati u Hrvatskoj tek nakon što budu ponuđeni i u ostatku svijeta. Prodaja na vodećim tržištima kreće 5. travnja za modele X i S, a 24. travnja za model V.
Objavljeno je da će:
One X (4-jezgreni, 4,7", ICS) u slobodnoj prodaji biti ponuđen za 580€,
One S (2-jezgreni, 4,3", ICS) u slobodnoj prodaji biti ponuđen za 531€, a
One V (1-jezgreni, 3,7", ICS) u slobodnoj prodaji biti ponuđen za 311€
Sadašnja ponuda:
- One S naslijedit će Sensationa (2-jezgreni, 4,3", Gingerbread), najbolji HTC u ponudi T-Mobilea. U slobodnoj prodaji košta 4700 kn (621 €) [3495 kn u web shopu Tele2]. Uz pretplatu se nudi od 8 kn na više (1 €), a na Njuškalu od 2800 kn na više (370 €).
- Jedini ICS (2-jezgreni, 4,65") u ponudi T-Mobilea je Samsung Galaxy Nexus. U slobodnoj prodaji košta 4500 kn (595 €). Uz pretplatu se nudi od 1300 kn na više (172 €), a na Njuškalu od 3400 kn na više (450 €).
Očekivanje:
Nadam se da T-Mobile neće na početku nabiti neku nerealnu cijenu za One S kao što je to učinio sa Samsung Galaxy Nexus za kojeg je tražio od 2400 kn na više u Total XXL. Ako se T-Mobile tako postavi i prema One S, jeftinije će proći oni koji sada kupe Sensation jer će već krajem ožujka moći dobiti nadogradnju na ICS.
Ukoliko One X bude samo ~50€ skuplji, kako se najavljuje, moguće je očekivati da će One S zabilježiti vrlo slabu prodaju.
Zadnji uredio ispravljach : 01-03-2012 u 15:21
Podignute su cijene mobitela...
Sam da mi je znat kolika je cijena tih mobitela u Extra Obitelj tarifi, mislim na ove mobitele u Super ponudi, a izuzetno na Sony E. X10 i Samsung G. Ace...ima netko neku ideju kak bi se moglo vidjet?
Ma rade cirkuse, kad sam htio kupiti Vairy Text II, ma neeee, nema ga nigdje na skladištu, neeee, nećemo ga više dobivati, kad evo njega iz neke mračne rupe po 148,00 Kn, naravno odmah rasprodano.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Slabo ima subvencioniranih uređaja...pogotovo u zadnje vrijeme otkad su i vrijednost skupljenih bodova smanjili. Ja za sebe jedino vidim da je ok ponuda xperia walkman live u total S tarifi za 98 kn što je ajd ok pošto po dućanima po 1700 kn.
Svoju omniu 7 sam prošle godine isto uzeo za kunu što je bilo i više nego dobro a sada isti HTC windows tu drži iznad 1000 kn a ništa bolji od samsunga sad nije.
Tako da ukratko - poskupili su!
Nadam se ulaskom u EU otvori nam se ponuda bolja kakvu sam vidio i u austrijskom i njemačkom t-mobile!
Samo me zanima koliko će sada opaliti xperia S kada dođe!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
je sigurno akcija ili neka greška? a i pitanje dal ih ima..mozda 2![]()
gidi jap!
iz ove super web shop ponude na bonove se nista ne moze kupiti,sve je skoro nedostupno osim onih najjadnijih mobitela...jbt bas sam htio kupit ovaj sony zylo
pa ima ih, kupi online i dolazi![]()
gidi jap!
nema više niš, ja sam trebao crveni zylo za poklon nema ništa. Da bar ove neke jadne iz pretplate prebace na bonove
joss ima Alcatel OT-209 Visitor's 2011 i Motorola WX395 za kupiti nadan se da ce ubrzo staviti opet nesto dobro a jeftino
Bookmarks