Ok, thx!
Ej samo kakve sluške dobiješ sa njim? Kad bi makar bile inear.....
nema vece face od Isusa
Ma nemoj me zezat?
Koji tapijaši... Pa ja neznam da li sam ikad dobio mob bez slušalica... No dobro da ne oftopičarim... Morat ču tražit neku preporuku za neke dobre inear a da ne koštaju bogatstvo hehehe! Hvala ti na odgovorima.
nema vece face od Isusa
Eto na kraju ništa od Ace-a!
Navodno ih nema nigdje u lijepoj našoj pa sam bio prisiljen uzeti Desire-a, malo više nadoplatio I ja sretan ko nikad!
nema vece face od Isusa
kolko treba ovima u t-mobile-u da nabave mob u zg? konkretno galaxy ace...veli služba za par dana bi trebala doć pošiljka jer to znači početkom slijedećeg tjedna ili za 8 mjeseci? jel ima netko iskustva ili saznanja, ne pratim baš mob tehnologiju niti stanje na tom tržištu... hvala!
Ko če ga znat sa njima, ja ga htjeo uzet prije mjesec dana I rekli mi da ga nemaju nigdje u hr!
Možda stvarno dolazi neka pošiljka al ti znaj sad...
nema vece face od Isusa
u letki koji sam dobio, piše da bi uskoro trebao doći HTC Desire S
valjda će cijenom biti ispod "običnog" Desire-a (ili bar ista cijena)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ima ko info jel hoce defy nabavljat kad vip zgubi ekskluzivu (i kad ce uopce zgubit ekskluzivu)??
Ekskluziva je obično 6 mj, mada to ništa ne znači, nekad ju izgube i nakon tri tjedna...
a prećerali su im cijene...
1. Desire S je samo 100 kn jeftiniji od Sensationa!!
2. Sensation je punih 800kn skuplji od Galaxy S2
(Cijene: G S2 = 1498kn, Desire S = 2198kn, Sensation = 2298 kn , govorim za Mobile Plus tarifu (znači, 600kn mjesečno!)
u Extra Mix XL tarifi je Sensation jeftiniji od Galaxy S2 za 800 kn
tu je nešto totalno nelogično
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma dovraga, dajte da pitam ovdje, možda netko zna.
Je li ovaj cjenik uređaja na T-Moblile stranicama apsolutno ažuran?
naime, želio bi uzeti android, ali neki srednje klase i cijene do 2000 kuna u Extra obitelj L.
prvo sam gledao stari galaxy S (i9000), nazvao i kažu da ga više nema nigdje. OK, pitao sam za LG optimus Black, kaže ima, nema problema.
No, od jučer, Optimusa Black više nema na stranicama? i9000 je još na webu, ali cijena za gore navedenu tarifu mi se čini pogrešna (preko 2000 kuna?).
Zašto više nema povoljinijih uređaja kao Black, nego samo ovi najskuplji? Što samo elita kupuje androide u T-coma? Dobro inaju ovi jeftini s malom dijagonalom ekrana, ali srednje klase uređaja uopće nema i nikako da dobijem informaciju hoće li uskoro dolaziti išta.
Pa molim za mišljenje o gore napisanom. Hvala
EDIT: Evo čak i u velikoj britaniji na njihovim stranicama ima bolji izbor uređaja (Android):
http://www.t-mobile.co.uk/shop/andro...ndroid-phones/
Zadnji uredio porga : 23-09-2011 u 13:18
Zna li netko hoće Galaxy Nexus biti u t-mobile ponudi ili samo vip? Thanks
bok, dal se možda zna koji bi novi modeli trebali doći u T-Mobile do kraja godine (pogotovo android i win phone 7.5)
Pa ovako ... to ti nitko nezna a pogotovo oni sami ... Od onog sto se zna da dolazi sigurno je nokia n9,htc radar i iphone 4s (4 sa 8 gb)
A po mojoj prepostavci ili nagadanju jos bi trebali doc (ali uzmi sa rezervom)
Nokia lumia 800
Sony ericsson arc s
Sony ericsson ray
Htc sensation xe
Nokia 500
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Ma to je sve ok, al npr ostali su bez LGa Optimus P500, sto je bio super mob za te pare, i nema vise nista za parsto kuna uz neku 100-200 kuna pretplatu s tim karakteristikama.
A optimus net, koji je isti k, ni traga ni glasa.
BTW, sto mislite, kolike su sanse da ce Iphone 4S biti skuplji od 4? Tj, da ce recimo 4 8GB kostati ko sad 3GS 8GB?
Ja moram staru prebacit na t-mobile, i cekat cu zadnji cas s onom akcijom 50%, valjda nece rec da recimo ne mozes uzet 4S s tom akcijom ili nesto slicno![]()
dakle, frend ga kupio u Vz, istekla mu pretplata, pa zvao dal ce dobit, i ono dobili S, i odma uzeo taj jedan jedini koji dobili... malo cudno kaj nema nigdje na netu da ga nude.. al on se nije bunio
platio ga 2000 kn na neku obitelj tarifu koju ima s starom...
p.s. nadam se da ce dobit xperiu pro?
Provjerena ... T-mobile nikad nije pokazivo interes sa nexus serijom jer su uvijek bili glavni za iphone ... Makar im je vip skinuo taj smjesak sa lica ... Vip ima ekskluzivu na nexsusa a pogotovo na primea ... Sve je bilo receno na konferenciji za novinare kad se predstavljo prime a ako mi ne vjerujes uvijek mozes pitat na njihovoj facebook stranici od samsunga. Sto se tice mojih prepostavki ... to ti je sve prepostavka radena na temelju t-mobile.de tj.njemaca jer t-mobile.hr njima odgovara i oni odlucuju koji uredaj dolazi u ponudu ... Samo pogledaj njihovu ponudu pa nasu i vidjet ces malu razliku ... Tako i vip funkcionira u vodafon grupi a o njihovoj ponudi odlucuju austrijanci ... Sve je to zacaran krug
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
moram ti se ipak ispricat...iso sam provjerit,ipak je t-mobile dobio dopustenje za uvoz nexsusa s (http://www.hakom.hr/default.aspx?rit...3&rittId=10975)
ali onako su ti male šanse da ga ikad uvrsti u ponudu a kamoli nexsusa prime-a jer sam naso i isjecak sa konferencije - http://www.androidcentral.com/europe...s-availability
ali inace ako bilo koga zanima infromacija o tome koji ce model doc u ponudu ili ne,ima tri nacina
1. upitom na njihovim službenim facebook stranicama
2. obicnom prepostavkom tj.usporedbom i cistom logikom tj.analizom modela (pa tako www.t-mobile.hr analizirati sa ponudom www.t-mobile.de ili www.vipnet.hr sa www.a1.net)
3. .... ova je zanimljiva ... tako ja potvrdim koji model dolazi ili ne .... na stranici od hakoma ima baza RiTT opreme (http://www.hakom.hr/default.aspx?id=413) i jednostvano potražim po modelu ... pa ako nekog zanima cisto usputno:za htc modele u t-mobile uvoznik je intelkom a samsung modele tražite po nazivu primjera samsung i9100 a ne galaxy s2
p.s.
nista od ovog ne mora držat vodu ali za sad sam mogo pogodit svaki model koji dolazi na ova tri načina
Mogu se samo nadati da ce sad kad vise nemaju ekskluzivu na iphone ipak nabaviti nexusa. Osim nexusa jedino sta valja u t-mobilu je galaxy s2, a njega sam isprobao i nisam bio zadovoljan. Ako ne morat cu iPhone 4s iako mi je vec lagano dosadio iOS
Što jest jest...galaxy s+ su dobro snizili na pretplati na malim tarifama, povoljno!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
jeftiniji je bez bodova nego s njima![]()
![]()
gidi jap!
odlicna cijena samsung galaxy-a s+, npr uzmes ovu extral total M tarifu, 50% popusta na tarifu na 24mj zbog prijenosa broja, 398kn+200kn zbog trajnog naloga..ispadne 598kn mob + 75kn mjesecno..
mislim da je to stvarno odlicna cijena za mobitel koji je dosta bolji od iP4
Kako to da se i dalje nude iPhone modeli 4-16Gb, 4-32Gb a jos nema 4-8Gb.
Poznavajuci dosadasnju praksu Apple je kad izadju novi modeli povlacio stare, recimo kad se pojavio iPhone 4 izbacili su 3GS-16Gb..., a ostavili onaj model od 8Gb.
Cak i kad se pogleda ponuda na www.apple.com imaju samo iPhone4-8Gb koji se jos nije ni pojavio u t-mobile-u (dok u VIPu 4-8Gb i 4-16Gb imaju istu cijenu?!?).
Ili je stvar da su ostale velike zalihe iPhone4 da je i dalje nude?!?
Bookmarks