Kakve veze ima taj (najvjerojatnije) odron s ovim Galaxyem?!
Onda se komotno može napisati i da je bolje uzeti Mi3 za 300 kuna više od tog Xcovera i dobiti S800, 2GB RAM-a, 13MP kameru, 5" FHD IPS LCD...
Kakve veze ima taj (najvjerojatnije) odron s ovim Galaxyem?!
Onda se komotno može napisati i da je bolje uzeti Mi3 za 300 kuna više od tog Xcovera i dobiti S800, 2GB RAM-a, 13MP kameru, 5" FHD IPS LCD...
Znači mob je zaobišao carinu - čestitam. Sretno s korištenjem(nažalost mislim da će ti trebati sreća).
Nije zaobišao carinu nego je bio za $79 na akciji na geekbuyingu. Zašto bi trebala sreća, mob je ugodniji za korištenje nego S3 sa stock Samsung bloatom, a baterija mu traje duplo duže nego S3-ci (i još su poslali i rezervnu)
Jedino što mu je debelo lošije od S3-ce je fotoaparat, klasični jeftini kinez, i podrška za custom romove, al zato GPS nije loš kao što ljudi obično pričaju za MTK procesore
Malo sam bio skeptičan glede kineza, al sebi definitivno kao slijedeći mob uzimam Nubia Z7 Max, kad malo snize ove prenapuhane presell cijene
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Ne želim te ureći, ali problemi s ekranom i pregrijavanjem nisu rijetkost.
Po meni definitivno bestbuy do 1000 kuna. Ako ne gledamo oglasnike.
Huawei Ascend G300, odakle su njega iskopali?
Nije ovo za mene ...
Ko želi solidan android a za male novce Xperia E je na tjednoj akciji za 498 kn simpa!
https://www.simpa.hr/mobitel/Sony-Xp...4-32-1-1-0-0-0
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Sjećam se jedne ne tako davne rasprave o s.g.s4m koji je u bonbonu ponudjen za 2400kn, a ja ga prodao putem njuskala za 2250 kn, koji sam platio HT-u 248 kn:
Eto, danas nas je HT ponovno iznenadio i ponudio samsung galaxy s4 mini za "simboličnih" 3.698 kn uz prepaid paket.
Vidi:
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...ZGuUOByegA6Nw1
Ali i tih 3.698 kn je jeftinije od 3.898 kn koliko traže za taj uredjaj izvan prepaid paketa i ima ljudi koji kupuju po tim cijenama
Može se u trgovini naći po 2.200,00kn, pa i manje... i to otključan , naravno
Zadnji uredio tomislav10 : 18-09-2014 u 08:16
Nije ovo za mene ...
Vec sam im par puta na njihovom FB kad oni stave "nevjerovatnu" "jeftinu" ponudu dao cijenu sa nabave.net gdje je uredaj otkljucan i bez tarife jeftiniji nego kod njih. Njihovo opravdanje je da takvu cijenu ima dobavljac. Znaci mali webshop ima bolje uvjete od najveceg telekoma u HR? Postali su toliki lazovi i toliko pohlepni da je to sramota
iPhone 5s 16 GB
Samo budala kupuje mobitele od operatera bez da uzme pretplatu.. eventualno se da naci neki model po nizoj cijeni u prepaid paketu nego u nekom ducanu, naravno, otkljucan na sve mreze...
Jako jako jako dobra ponuda za simpa. Za sad samo u Hrvatskim poštama sam vidio to. Xperia E1 za 498 kn. Dobar mobitel.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
U poslovnicama Hrvatske pošte, da bude gramatički ispravno. Jedna je pošta - Hrvatska![]()
Nije ovo za mene ...
Jel tih 498kn koji se dobiju mjescnim nadoplatama bonom idu na glavni ili na bonus racun?
Na bonus račun naravno. Ovdje imaš pregled po mjesecima.
e to sam i tražio! hvala!
Radio sam dugo u tmobile-u(podrska, administracija i marketing), zadnje dobre ponude koje su se i nama zaposlenicima svidile su bile jos prije par godina, radilo se o modelima xperia ray, iphone 4, lumia 710 i samsung galaxy s+. Naravno mobiteli su bili razgrabljeni u roku od 2 dana, a neki su cekali i po par mjeseci na svoj primjerak, radilo se o pretplati od 90-ak kuna i uredaj do maksimalno 600kn, a npr xperia se mogla za 200kn dobit u maloj pretplati. Nakon toga se ne sjecam niti jedne ponude koja je bila povoljna. Nije mi jasno o cemu je rijec i zasto su kod nas toliko skupi mobiteli na pretplatu. Znaci kada je tmobile imao monopol na trzistu, imao je bolje ponude nego sada kada ima konkurenciju, s ostalim operaterima nisam bas upoznat, ali cisto sumnjam da su imali ponudu koja "izuva" iz cipela..u doba kada svaka trgovina daje na rate i kada skoro svaki covjek ima nekakve kartice, ne vidim smisao da netko uzima pretplatu zbog mobitela, a i dalje masa ljudi trci u tmobile po svoju robiju od 2 godine..
Zato jer su kod nas jeftine tarife pa operater mora negdje zaraditi.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja danas ulovio Alcatel SPop za 198kn u simpa paketu snizen sa 498kn,ovo se zove prejaka ponuda
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
U pošti ili negdje drugdje?
Btw, ako ti je zaključan na ebayu imaš kodove za manje od 10kn za Alcatelove uređaje..već sam 3 Alcatelova uređaja otključao na taj način..
Bookmarks