kad su valjda narucili samo 50 komada
isti slucaj bio sa iP5
i ubuduce ce tak biti
iPhoene 5s je samo jedan dan bio u web shopu. Danas ima status rasprodan. Mnogi t-centri ga nisu ni dobili.
kad su valjda narucili samo 50 komada
isti slucaj bio sa iP5
i ubuduce ce tak biti
Brate, ovi t-mobile nisu normalni. Opet povisili neke uređaje među kojima i xperia M za 798 kn (webshop) ili 998 kn dućan u tarifi 150 kn a tele2 npr. nudi za 695 kn (webshop) ili 795 kn dućan i istu tarifu xperia SP. Gdje moš uspoređivati M sa SP koja duplo bolja? Ma katastrofa...
Cijena xperie M u njemačkim dućanima oko 1400 kn pa računajte ugovore ovo kod nas! Užas.
Zadnji uredio maher22 : 29-10-2013 u 13:30
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
ma oni su koma..najrađe bi ošo kod konkurencije..
od petka nisu u stanju povuć bijeli iphone 5C u centar sa zalihe/skladišta..
a ima ga,pošto je na web shopu dostupan..rekli evo rezerviramo i dan/dva--od petka do danas = nula
bio u centru,joj bude kad bude..ak mi nečeš prodat,reci tako..
T-mobile nudi Nokia Lumia 520 u tarifi L 150 kn (za novi ugovor) za 338 kn BEZ trajnog naloga webshop te tarifa L 165 kn (produljenje) za 438 kn BEZ trajnog naloga!
Tele2 za istu (ali bolju) tarifu 75 nudi nokia Lumia za 95 kn BEZ trajnog naloga webshop + 110 kn mjesečno! (tarifa + opcija mob).
Postavlja se uvijek pitanje zašto ali ZAŠTO je T-mobile tako besramno SKUP!?
Normalno, ako bude Božićna akcija snizit će ga kao za tih 200 kn i ispadat će čudo što u biti tele2 već i nudi bolje!
Cijena nokia lumie 520 je slobodna prodaja 999 kn.
Dakle nek prosječno stavimo tarifu L 150 kn i za nekog ko koristi simpa prejaka to je 100 kn razlike više. Pomnožimo tih 100 kn*24 mjeseca + 338 kn + 120 kn frekvencije lumia 520 koštat će 2858 kn!
Zadnji uredio maher22 : 07-11-2013 u 19:39
Dobio sam info da ce Lumia 1020 doci u prvom mjesecu u T-mobile, ali nisam uspio dobit nikakve potvrde oko eventualnih bozičnih akcija.
Nije mi vrag dao mira pa išao t-mobileu pritužbu pisati zašto su im skupi mobiteli i što će povodom toga napraviti! Nadovezao sam se xperie M koja košta 1400 kn u dućanu a oni meni odgovorili: "Nama je u interesu da korisnik bude zadovoljan te s toga oduševljeno možemo kazati da spomenuta xperia M je 598 kn putem webshopa, dakle puno povoljnije nego u dućanu!" ...hahaha. A i lud ja što im pišem i očekujem neki kao smisleniji odgovor!
Huawei Ascend y300 na simpi za 598 kn (do 1.12.) sa 598 kn na računu! Za bonaše dobra ponuda i ulazak u android svijet jeftino. Pretplata kao i uvijek - neznam koji im je...!
Zadnji uredio ispravljach : 26-11-2013 u 00:56
Huawei y300 ponovno u ponudi za 598 kn
Zadnji uredio maher22 : 26-11-2013 u 19:32
opet ga ima http://https://www.simpa.hr/facebook...VDghcW_2cGwnk1
tako bar kazu na FB a ono sto ej meni zanimljivo je da pise da taj ima 1GB memorije, dok gsm arena i recimo mob.hr u svojoj recenziji goveore da se radi o uredjaju sa 512MB.
e sad, jesu li pogresili ili je ovo neka novija, tmobile verzija!?
Mislim da je riječ o 1 GB interne dostupne memorije za aplikacije... jer onih navedenih 4 GB još se dijeli drukčije.
Molio bih one koji su ga naručili da kažu koliko treba da mobitel stigne na adresu.
Uzeo sam Y300 pred 20 minuta i napisali su da će ga dostaviti u roku 5 radnih dana. Znači sljedeći tjedan najjkasnija![]()
meni stiglo za 3 dana...
narucen u ponedjeljak poslijepodne, stigao danas prijepodne
Opet ja. I opet mi vrag neda mira. Gledam u t-mobile malo ovu ponudu samsung s4 mini. Nek je normalan čovjek želi uzeti na tarifi XL (novi ugovor) ili tarifa L (prijelaz simpa).
Računica je i dalje da nema smisla od simpe prejake se micati gdje se 50 kn mjesečno troši a ima sve (free bonusi uzimaju uspostave)
Znači novi ugovor XL je 190 kn. Zanima nas cijena uređaja pa oduzmimo 50 kn koje ionako trošimo na simpi.
Ostane nam dakle 140 kn + 5 kn frekvencija = 145 x 24 mj. = 3360 kn + 598 kn (webshop trajni nalog uređaj) = 3598 kn / 7.57 = 475 eura cca.
Prijelaz sa simpe ugovor L je 135 kn. Zanima nas isto cijena uređaja pa opet oduzmimo 50 kn koje ionako trošimo simpa prejaka.
Ostane nam 85 kn + 5 kn frekvencija = 90 kn x 24 mj. = 2160 + 1798 kn (webshop trajni nalog uređaj) = 3958 kn / 7.57 = 523 eura cca.
Boldano je dakle cijena uređaja koja izađe u konaćnici ne računajući još i odvojenih 50 kn što se ionako mora plaćati ako kužite. Znači ove cijene su iste kao da koristite bonove simpa prejaka i s4 mini platite 475-523 eura, ovisno o tarifi.
Cijena slobodnog i nebrandiranog s4 mini u dućanima njemačka (a nađe se još jeftinije) je 285 eura!!!
http://www.saturn.de/mcs/product/SAM...html?langId=-3
Živio hrvatski T-mobile!
Zadnji uredio maher22 : 04-12-2013 u 10:33
Tmobile izvuko stare uređaje (htc 8s, 8x, sony tipo..) iz prašine i nude ih kao totalna rasprodaja a prije će biti totalna SRAMOTA!
Svi uređaji se duplo minimum pretplate neg što vrijede. HTC 8x već se po 1200 kn nov nabavi a ovdje ga na tarifi L 2400 kn platiš...itd. Jad!
Opet im iz njemačke ostatke starih poslali i rekli "Evo Vama hrvatima pa još izmuzite koliko možete"!
Tele2 i dalje povoljniji i bolji ponudom!
Zadnji uredio maher22 : 03-12-2013 u 10:33
Bookmarks