Plan za surfanje L je 165 kn .Ako se dobije neki popust još je i manje. 4S je 1098 u web shopu uz produljenje ugovora samo ne znam jel se u web shopu može ostvariti kakav popust na tarifu. Najbolje je otiči u neki T centar.
ima di kakva cijena za note3?
Jučer sam vidio da je Note 3 u T-Mobileu cijena samog uređaja 5.899,00kn. Za tarife ne znam.
Bom Chicka WahWah
Ja ga ne vidim u T-mobile ponudi.ima li link da vidim cijene u tarifama?
Izložen je jedan crni primjerak u T-Mobileu na Cvjetnom i stoji cijena kraj njega. Također izložen je i onaj sat koji se može uzeti s njim.
Bom Chicka WahWah
24 mj. tarifa L (165 kn) + trajni nalog (-200 KN) + 6000 bodova (-200 KN) + otkup S2 (-800 KN) = 2.998 KN + Galaxy Gear
Iskreno... ostao sam fino .iznenađen od strane HT-a... i još smo ja i cura dobili ručnike od super cool djelatnice
:-P
A mob.
Imao sve primjerke od note-a (i xperiu z :-D )...
Ovo je čudo od mob-a. . .
Tnx
Ispravljachu na dojavi
povukli su i5 iz centara ( bio u 2,isto mi rekli ) radi dolaska i5S
pa će onda i i5 vratit u prodaju navodno..
ima ko kakav bolji info o tome?
moguće da i cijena ide dolje radi dolaska 2 nova modela
Možda vrate u prodaju one koji su im ostali na zalihama. Prestaje proizvodnja iPhona5 i mjenja ga 5C.
valjda hoće..na to i ciljam..
Ja još uvijek čekam hoće li t-mobile se trgnuti i dati malo povoljne cijene i nama napokon! Gledam u njemačkom t-mobile, bacio pogled samo na windows phone ponudu, nude u tarifi S (njima oko 30 eura mjesečno ali u nas ko da je 100 kn npr. po standardu, jel) daju starije modele lumia 920, lumia 820, HTC 8x... za 1 euro! Što kazat... U Nas prije bilo bolje pa da su bar na tome ostali nego išli još na gore! Doduše švabama su malo slabije tarife od naših ali većini opet dovoljno! Tarifa S im 500 MB, flat unutar mreže, flat sms svima, 100 min prema drugima (tarifa iznad im već bolja i 10-15 eura skuplja)! Ali budući da se dobije ok uređaj računica je tu uvijek.
Ali kad sam pitao lika kod Nas u T-centru zašto je tako skupo veli on da svi znaju da je skupo i da može jeftinije ali dok naš narod uzima i dalje dobro je i ovako. To je i istina. Kad je xperia Z došla lik se s karticom probijao da ju na rate uzme i u tarifi 400-500 kn na 24 mj. neovisno što će ju isplatiti 10000 kn minimum a doma na kesici juhe živit. A uređaj će se gotovinski ubrzo i za 2000 kn dat nabavit.
Zadnji uredio maher22 : 15-10-2013 u 10:39
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
ima mozda netko informaciju ako ce se Lumia 1020 uskoro pojavit u ponudi?
Jer trenutno imaju samo 2 Ashe modela u ponudi, nemaju vise ni 800/900 kao ni 820/920 modele u ponudi.
Mislim da L1020 neće dolaziti, ali imaš u ponudi L820 i L520 još uvijek.
Ne vidim im u ponudi L820. Ali mišljenja sam da će L1020 doći. Njemački t-mobile ga ima. A i kod Nas ljudi pate imat top model neovisno o tarifi pa se uvijek proda a i windows phone im isto ide u zadnje vrijeme... Možda ponude i lumiu 625. Kako god, jedan od ta dva sigurno!
Ja sam bio DANAS platiti račun za fiksni i oba mobitel su i dalje izložena (L520 je dostupna i u Simpa paketu).
Što se tiče L1020 - mislim da će L925 stići prije.
Ima li kakvih indicija da ce T-mobile u ponudi imati LG G2?
Zadnji uredio ispravljach : 15-10-2013 u 22:22
Koja je cijena note 3 u onoj sve za zabavu xxl ili kako se već zove?
zna tko otprilike kak budu cijene novih iphone nja pretplatu??
npr 5S + xl tarifa bude oko 3500kn ili još više?
nebulozne cijene i tarife i vec znam da sam sa T-mobileom završio...na tarifu L Note 3 je 3700kn![]()
Eno tele2 je snizio cijenu xperia Z na tarifi 210 kn (tarifa 75 + opcija) i gotovina 595 kn. Gledajući generalno i dalje je gubitak na 24 mj. (koliko sam računao, ako neko koristi simpa prejaka, mob samo ispadne sve skupa nekih 590 eura a sadašnja cijena u njemačkim dućanima i njuškalu je 429 eura a ubrzo će i do 389 eura što je 200 eura razlike). Ali sve u svemu pohvalno od tele2 što se NE MOŽE kazati i za T-mobile. Mogli su ga u XL tarifi (uz promo ponudu 190 kn naravno) isto ponuditi za 500-600 kn bar a toliko bi realna bila i cijena sada Z1 budući da će ona i dalje padati!
Bookmarks