Od Desire HD i dalje nista...dobih danas mailom odgovor. Sigurno ce se pojaviti 15.02.
Ne zelim u OT, ali sto na kraju da uzmem, kad sam toliko se zagrijao za taj *uckin' Desire HD?Zelim Android i big screen
![]()
Zadnji uredio tomios : 24-01-2011 u 00:42
tako je
kako za sada stoji i on i mozart bi trebali doći poslije 15.2...
@nocni_djelatnik
Nije greska, ocigledno su sve Simpa pakete rasprodali i sada imaju ova dva nova (ne znam da li i za njih vrijedi 50% popusta ili ne)!![]()
LG je na 50% pa je i cijena 68kn, ali izgleda da Nokia nije na 50% jer nema šanse da ovo dođe 398kn u paketu.
....
Da li netko zna kada BB Torch 9800 dolazi u ponudu? Netko mi je rekao da u 2 mj. treba doci?
Za cca mjesec dana bi trebao doci..
Nekad stvarno nema logike... Mislim taj galaxy Ace na tarifi extra total L sa 12000 bodova 98 kn dok galaxy i9000 1 kn!?? Zbilja nekad pretjeruju![]()
Možda je skuplji zato što je izgledom sličniji iPhonu
Ili je možda kvalitetnije napravljen od Galaxy S jer je taj mobitel dno dna što se izrade tiče.
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
pa ono, ja sam ga uzeo na ugovor i prodao isti dan za 2200kn, i to ne bez razloga
Napravljen je jeftine i lagane plastike koja se za razliku od nekih drugih smartphonova jako masti što je meni osobno odvratno, također maska se uvija kad se stisne sa zadnje strane; samom izradom cijeli mobitel izgleda vrlo jeftino; hd snimanje videa "štuca" u usporedbi s konkurentnim uređajima istog procesora i slabije grafičke; službena verzija os-a 2.1 je zastarjela, 2.2 je spora i puna bugova, 2.2.1 još nije bila dostupna za naše tržište (ako je i sad); pri najslabijem osvjetljenju ekrana bijela poprima hladan ton (izgleda kao svijetlo tirkizna), također siva (ona prozirna pozadina iza 4 ikone na glavnom zaslonu) poprima rozu nijansu, cijeli taj amoled ekran ima neprirodne boje i grozno postavljen kontrast.
Sve u svemu kad se stavi pored jednog HTC Desirea ili nedaj bože iPhone-a 4 mobitel izgleda kao plastična igračka za djecu.
Oprostite ako nekoga vrijeđa ali ovo je žalosna istina koju malo tko spominje.
Samo mi nije jasno koji vrag im x10 drži toliku cijenu još... razlika između njega i galaxy na gore spomenutoj tarifi za 997 kn. Mene pilaju da produžim ugovor...pa neka ga i ponude kako treba. Dvije godine nije malo. Nadam se uskoro nadolazeći Neo da će ponuditi povoljnije...
zasto je t mobile poskupio neke mobitele u simpa paketima bas im je jadno sve to užas
Jel stiže lg optimus 2x?
Ima ga već u tele 2 i vip mrežama.
Koliko vidim nokiu c7 su snizili... i samsung omnia 7! Ali SE Arc mi malo kasni...vjerojatno ona isporuka iz Japana zeza sada![]()
Mislim da su snizili i Desire HD, u svim tarifama je bio preko 2000-2500 kn...
Nestali t-mobile uređaji sa stranica za pretplatnike... Sigurno nam pripremaju iznenađenje u vidu ponude Samsung Galaxy S II.![]()
To i ja vidjeh... najprije su bile neke cijene uređaja ne po 1 kunu nego za 0 kuna pa su i to makli... Nadam se sada nekom dobrom iznenađenju i pojeftinjenju trenutnih boljih uređaja u ponudi!
I više nek ponude taj xperia Arc...bestraga i potresi u Japanu!
VAŽNO!!!
Evo opet ponude na stranici koja nudi iznenađenje ali POSKUPLJENJA!!!
SRAMOTA t-mobile...sada sve i po 200 kn poskupilo što im kunu bilo od boljih. sramite se... x10 drži i dalje cijenu na 12000 bodova i 24 mjeseca kao nov u njemačkoj...itd! SRAMOTA!![]()
Zadnji uredio maher22 : 02-05-2011 u 11:13
Sve su poskupjeli, a baš sam htio uzeti iPhone. Odoh ja Vipu.
I ja prelazim kod drugog operatar..jos mjesec dana i zbog T-mobile.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bas trebam ovaj mjesec produzit ugovor.
Nadam se da ce me uhvatit dobra akcija....
Bookmarks