A i taj status "uskoro ponovno u ponudi" za bijelu lumiu 710 već mjesecima stoji... i na kraju su je vidim maknuli iz ponude! Neznaju ni oni hoće li im što dolaziti ili ne.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
tako je bilo i lani s Galaxy S plus i S2, a preklani s iPhone4
počinjem sumljati da to nije slučajno i da je to politika HT-a. kao ono: "doći će nam masa kupaca koji žele produžiti ugovore, tražit će Galaxy S advance, S2, S3, Note2..., a uvalit ćemo im zalihe koje nismo uspjeli prodati u godinu dana: Nokia N9, Galaxy Nexus, Mini2, T-Mobile Arizona, Dell Streak...
Zadnji uredio segregator : 21-01-2013 u 23:35
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Lumia 820- 4098KN cijena samog uredjaja...znaci 920 ce biti minimalno 4999, mada vjerujem i vise...
Ako si na pretplati onda to gledaš ovako:
6x 300 kn + 120 kn r.f.
Ako nisi na pretplati:
3400 kn putem oglasnika
Tko je toliko rasipan da plati 4000 kn takav mobitel?
Vidio sam ja ljude koji su u vipu iPhone 64GB platili 10000kn, dakle ona puna lopovska cijena. A isti takav u T-mobile je kostao oko 6000kn, dakle samo uredjaj. Sto je tek takvoj osobi u glavi? (odgovor: nista)
Da se osvrnem na tu cijenu Lumie 820. Cijena je bezobrazno velika, jos debelo kasne s uvodjenjem WP8 Nokia u ponudu, i onda uvedu samo u crnoj boji. Koliko ce tek kostati Lumia 920 kada stigne u nas? Sreca brzo ulazimo u EU pa ce nasi lopovi od trgovaca morati skidati ogromne marze.
Predvidjam pad cijene na oglasniku kroz iducih mjesec dana debelo ispod 3000kn, jer HTC 8X koji je dosta bolji od ovoga ide za tu cijenu. A da ne spominjem 8S model koji je losiji, ali i osjetno jeftiniji, na njuskalu vec od 1400kn.
A to su ti te klasične cijene novih mobitela u t-mobile, ništa novo. Evo HTC 8X već su mu nabolje snizili cijenu na pretplati kakva i treba da bude a u početku isto bila pretjerana.
Bio je i statusu "uskoro u ponudi", od danas ga vise uopće nema = galaxy s3
povukli su ga jer ce uskoro 4g model
A i fora mi je kad mobitela ima u t-centrima ili ih možeš naručiti preko telefona ali ih trenutno nema za naručiti preko Webshopa jer su onda 200 kn jeftiniji
Poslije Dell-a, najprecjenjeniji mobitel u ponudi po meni (ili tu negdje sa Lumia 820)
Hiljadu mu bubnjeva...sad su makli i xperiu T iz ponude! Još sam se nekako nadao da je snize pa jeftino užicam. Ponuda im je stvarno banana a pola toga "uskoro dolazi".
Gledam njemački t-mobile, imaju 104 mobitela u ponudi...xperia S i bijela i crna jako povoljno uz drugi veliki izbor.
Luksembourg = 0,52 mil stanovnika, $58000 BDP, 672 mobitela u ponudi, sve neograničeno unutar Luksemburga (doduše, fair usage smatraju
10GB Internet prometa) za €50 mjesečno uz 24 mjeseca ugovor, odnosno €75 uz 12 mjeseci
http://www.luxgsm.lu/
lani je bila top tema nedostatak galaxy s2 i pogotovo s+ (20.000 pregleda na ovom forumu!!!), preklani nedostatak iPhonea4.
ove godine ista situacija, samo drugi uređaji, ali malo se ljudi žali na nedostatak u ponudi. bit će da im je kriza u novčaniku
off topic
država veličine grada zagreba i zagrebačke županije u kojoj stalno moraš paziti da ne ubodeš roaming susjednih zemalja ako izađeš iz glavnog grada, a onda račun poraste s 50 na 500€. lako njima imati 672 mobitela u ponudi kad su im susjedi bogati njemci, francuzi, belgijanci i nizozemci, a nama siromašni bošnjaci, crnogorci, srbi i jednako siromašni slovenci i mađari.
Zadnji uredio ispravljach : 05-02-2013 u 19:25
nevalja
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks