imas li mozda link za move 2 cisto da si zabiljezim ako ga bude opet bilo
imas li mozda link za move 2 cisto da si zabiljezim ako ga bude opet bilo
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Nema, makli ga sa ponude. Vjerovatno neće više osim ako ove sa pretplate (ko bi bio munjen to na pretplati uzimat 24 mj.) ne prodaju pa opet uvale brzinski u bonove!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Jel mi može netko objasniti zašto Tmob uopće ima odvojene zalihe za pretplatu/bonove/webshop? Ne kužim koja je njima računica u tome da npr. nekome preko bonova ne žele prodati mobitel, iako ga imaju u ponudi na pretplati. Zar nije logičnije da imaju zajedničku zalihu i odatle rješavaju sve? :|
Linije prodaje HT-a:
1. Webshop za pretplatnike
2. Webshop za korisnike bonova
3. Webshop za simpa korisnike
4. Webshop za simpa korisnike na naslovnoj stranici
5. Teleprodaja
6. Teleprodaja putem službe za savjetovanje korisnika
7. T-centri - mobiteli za pretplatnike
8. T-centri - mobiteli za prepaid/simpa korisnike
9. Direktna prodaja - vrata na vrata
10. Bonbon webshop
11. Bonbon ponuda u trgovinama
12. Multiplus webshop
13. Multiplus ponuda u trgovinama
Dakle, HT nema dvije, već 13 razlicitih linija prodaje koje imaju 13 razlicitih cijena prodaje
Zadnji uredio ispravljach : 15-01-2014 u 09:14
Uzeo sam si jedan alcatel za 98kn,ali ako bude jos tako nesto mozda uzmem jos koji da bar taj move2 ili slican daju
Meni ovaj P1 nije loš sony u spomen starih dana. Loše im ide nešto ali ga možda i spuste na 398 kn bar. Jedino ti stariji Sony touch ekrani su mi banana...
Vezano uz P1, to je solidan mobitel, ali nemojte zaboraviti da Sony vise ne daje podrsku za UIQ3 modele... Tj. nema popravka preko update service-a... Mislim da je to dosta bitno za naglasiti.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Dobro za znati, iako većina koja bude uzimala ove retro modele će to napraviti nostalgije radi. Meni žao što mi je promakao K510, a bome i X10 mini.
P1 se još razmišljam pošto nisam ljubitelj te platforme. Ali lijepo od T-Mobilea, oni jedini s vremena na vrijeme ponude retro modele!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma ja bih bio uzeo P1 da me nije strah tog touch ekrana. Onaj ko imalo prati mobitele zna da taj UIQ3 (koji je odličan iako malko usporen katkad) davno ugašen po pitanju podrške. Ja samo kada sam kupio G700 isto uiq3 nakon pola godine mi donji dio ekrana krivo reagirao (updatei i kalibracija nije pomogla) ali nije do te mjere smetalo a nakon dvije i pol godine riknuo ekran sad skroz (mobitel i dalje super radi preko tipkovnice) iako sam ga pazio ko bebu. Koliko po netu sam čitao masu njima se tako desilo i jednostavno nemam povjerenja u taj P1 po pitanju ekrana i gotovo.
Pričajte vi što želite, ma ova retro-ponuda ode! Neću kazati preko noći, ali ljudi su kupili...
U Mobisu!
jedino još SE P1 čeka nove vlasnike![]()
Tri razloga zašto je katastrofalno stanje u ponudi mobitela HT-a:
a) naručuju male količine, tražene mobitele koje dobiju prodaju istog dana
b) naruče jednu zalihu atraktivnih modela i kada ih prodaju više ih ne naručuju: Samsung Galaxy S4 Zoom, HTC Desire 500 black & white, LG G2 LTE…
c) novih modela nema u ponudi. Vivax TPC 7125 3G 7" je posljednji uređaj koji je ponuđen. Bilo je to prije 41 dan
A katasrofalno stanje nam je takvo najviše zbog većine našeg naroda. T-mobile zna da najviše zaradi na kantama a ljudi uglavnom ne kuže kakve su kante to! Zato otkupe brdo galaxy Fame i s3 mini za par 100-ina kn (radije neg masivnije ponudit s4, s4 mini, xperia Z jer im skuplja nabavna cijena od navedenih kanti) i za isto toliko ih ljudima nude na 24 mj. u skupim tarifama i ovi veseli ih kupe trčkarajući kući metnuti micro SIM cijeli uzbuđeni.
Ovaj tablet za 498kn nikak da bude dostupan poludit cu vise od cekanja..negdi sam vidio da ga nude i u posti za iste pare,imali itko vise info???
Da si nazvao besplatni broj poste saznao bi da su ga davno prodali. Inače, u web shopu su ga imali prije 7 dana. Kako je došao tako je nestao (prodan)
Ja sam još 18.12. naručio preko webshopa T-mobile MOVE 2 i još do danas mi nije stigo. Toliko o njihovih 3-7 radnih dana. Pješke bih iz neznam kojeg dijela hrvatske po njega doša i natrag!
Pa slično je u prodavaonicama koji su T-HT partneri. Striktno je odijeljena ponuda za bonove od pretplate, iako ima istih mobitela, nikako mi nije pošlo za rukom kupiti model iz "pretplatničkog ormara" kao Simpa paket. Ne znam u čemu je štos!
U Mobisu!
nositelj XL, cijene mobitela za novi ugovor (+1800 kn = 75kn x 24mj)
2.648 kn - Nokia Lumia 1020
1.798 kn - Apple iPhone 5C 32GB
1.158 kn - Apple iPhone 5S 32GB
898 kn - Apple iPhone 5S 16GB silver
698 kn - Apple iPhone 5C 16GB
498 kn - Apple iPhone 4S 8GB black
komentar
32gb = 5C skuplji 640 kn od 5S
16gb = 5C jeftiniji svega 200 kn od 5S
8gb 4s jeftiniji svega 200 kn od "petice" sa 16gb
cijena nokije izvan svake razumne logike
XL, cijene mobitela za novi ugovor
+1080kn / 1800kn / 2880kn
razlika / nositelj / single / mobitel
+1540kn / 2648kn / 1108kn / Nokia Lumia 1020
+1140kn / 1498kn / 358kn / LG G2 LTE
+600kn / 698kn / 98kn / Apple iPhone 5C 16GB
Zadnji uredio ispravljach : 18-03-2014 u 18:18
Ja sam im prije par mjeseci več pisao mail o nelogičnostima sa cijenama baš u vezi iPhonea pa su mi odgovorili da je formiranje cijena poslovna tajna (ne'š ti tajne). Treba svaki dan vrebati po Web shopu i da se naletjet na jeftin mob, pogotovo kad im stigne neka nova pošiljka pa se ne snađu odmah.
Ma zato sam ja njih otkanta po pitanju pretplate i sad prolazim jeftino samo tako. Za 1500 kn imaš samo takve mrcine od mobitela u slobodnoj prodaji. Druga stvar je imati eto iphone da se u kafiću na stolu pokaže najviše... Radio malo na tom iphone 4 i brate ne vidim po čemu išta bolji od najniže klase windows telefona npr. lumia 520. Iphone 4 zbog statusa platiš bar 400 eura (da te prijatelji valjda bolje prihvate) a lumia 520 nova 100 eura koja mi duplo bolja i draža.
nositelj XL, cijene mobitela za novi ugovor u webshopu (300 kn/mj)
Razlika / Jednokratno / na rate* / mobitel
2000 / 2798 / 798 - Samsung Galaxy S4
1600 / 2498 / 898 - Sony Xperia Z1
1500 / 2898 / 1398 - Samsung Galaxy Note 3
1456 / 3198 / 1758 kn - Apple iPhone 5S 32GB
1100 / 2598 / 1498 kn - Apple iPhone 5S 16GB
0100 / 2498 / 2398 kn - Apple iPhone 5C 32GB
0100 / 1398 / 1298 kn - Apple iPhone 5C 16GB
0000 / 1098 / 1098 kn - Apple iPhone 4S 8GB
* - na rate = jednokratni izdatak + [(250+75)-300=25kn x 24mj=600kn]
Zaključak
Sve trgovine nude popust na jednokratno plaćanje, osim HT-a gdje se veći popust dobiva ako se plaća na rate
Zadnji uredio ispravljach : 23-03-2014 u 10:02
Bookmarks