Dobio sam info da ce Lumia 1020 doci u prvom mjesecu u T-mobile, ali nisam uspio dobit nikakve potvrde oko eventualnih bozičnih akcija.
Dobio sam info da ce Lumia 1020 doci u prvom mjesecu u T-mobile, ali nisam uspio dobit nikakve potvrde oko eventualnih bozičnih akcija.
Nije mi vrag dao mira pa išao t-mobileu pritužbu pisati zašto su im skupi mobiteli i što će povodom toga napraviti! Nadovezao sam se xperie M koja košta 1400 kn u dućanu a oni meni odgovorili: "Nama je u interesu da korisnik bude zadovoljan te s toga oduševljeno možemo kazati da spomenuta xperia M je 598 kn putem webshopa, dakle puno povoljnije nego u dućanu!" ...hahaha. A i lud ja što im pišem i očekujem neki kao smisleniji odgovor!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Huawei Ascend y300 na simpi za 598 kn (do 1.12.) sa 598 kn na računu! Za bonaše dobra ponuda i ulazak u android svijet jeftino. Pretplata kao i uvijek - neznam koji im je...!
Zadnji uredio ispravljach : 26-11-2013 u 00:56
Huawei y300 ponovno u ponudi za 598 kn
Zadnji uredio maher22 : 26-11-2013 u 19:32
opet ga ima http://https://www.simpa.hr/facebook...VDghcW_2cGwnk1
tako bar kazu na FB a ono sto ej meni zanimljivo je da pise da taj ima 1GB memorije, dok gsm arena i recimo mob.hr u svojoj recenziji goveore da se radi o uredjaju sa 512MB.
e sad, jesu li pogresili ili je ovo neka novija, tmobile verzija!?
Mislim da je riječ o 1 GB interne dostupne memorije za aplikacije... jer onih navedenih 4 GB još se dijeli drukčije.
Molio bih one koji su ga naručili da kažu koliko treba da mobitel stigne na adresu.
Uzeo sam Y300 pred 20 minuta i napisali su da će ga dostaviti u roku 5 radnih dana. Znači sljedeći tjedan najjkasnija![]()
meni stiglo za 3 dana...
narucen u ponedjeljak poslijepodne, stigao danas prijepodne
Opet ja. I opet mi vrag neda mira. Gledam u t-mobile malo ovu ponudu samsung s4 mini. Nek je normalan čovjek želi uzeti na tarifi XL (novi ugovor) ili tarifa L (prijelaz simpa).
Računica je i dalje da nema smisla od simpe prejake se micati gdje se 50 kn mjesečno troši a ima sve (free bonusi uzimaju uspostave)
Znači novi ugovor XL je 190 kn. Zanima nas cijena uređaja pa oduzmimo 50 kn koje ionako trošimo na simpi.
Ostane nam dakle 140 kn + 5 kn frekvencija = 145 x 24 mj. = 3360 kn + 598 kn (webshop trajni nalog uređaj) = 3598 kn / 7.57 = 475 eura cca.
Prijelaz sa simpe ugovor L je 135 kn. Zanima nas isto cijena uređaja pa opet oduzmimo 50 kn koje ionako trošimo simpa prejaka.
Ostane nam 85 kn + 5 kn frekvencija = 90 kn x 24 mj. = 2160 + 1798 kn (webshop trajni nalog uređaj) = 3958 kn / 7.57 = 523 eura cca.
Boldano je dakle cijena uređaja koja izađe u konaćnici ne računajući još i odvojenih 50 kn što se ionako mora plaćati ako kužite. Znači ove cijene su iste kao da koristite bonove simpa prejaka i s4 mini platite 475-523 eura, ovisno o tarifi.
Cijena slobodnog i nebrandiranog s4 mini u dućanima njemačka (a nađe se još jeftinije) je 285 eura!!!
http://www.saturn.de/mcs/product/SAM...html?langId=-3
Živio hrvatski T-mobile!
Zadnji uredio maher22 : 04-12-2013 u 10:33
Tmobile izvuko stare uređaje (htc 8s, 8x, sony tipo..) iz prašine i nude ih kao totalna rasprodaja a prije će biti totalna SRAMOTA!
Svi uređaji se duplo minimum pretplate neg što vrijede. HTC 8x već se po 1200 kn nov nabavi a ovdje ga na tarifi L 2400 kn platiš...itd. Jad!
Opet im iz njemačke ostatke starih poslali i rekli "Evo Vama hrvatima pa još izmuzite koliko možete"!
Tele2 i dalje povoljniji i bolji ponudom!
Zadnji uredio maher22 : 03-12-2013 u 10:33
Da Tele2 ima u ponudi iPhone, ne bi me T-mobile nikad više vidio!
Slaba im ponuda mobitela, ništa novih za sada. Ovo rješavaju ostatke ovogodišnje. Sad su xperiu M nešto smanjili na normalno bar na tarifi L za 8 kn a bila 798 kn.
Imali su solidnu rasprodaju starih mobitela na bonove i xperia x10 mini mi promakla za 398 kn ali sam danas uspio ubosti T-mobile MOVE 2 (Alcatel OT 918) za 148 kn sa navodnih 598 kn na računu pa vidimoStari (nekad popularan) Sony Ericsson P1 i propali LG optimus7 windows phone 7 još dostupno.
Od tih "starina" definitivno bih volio vidjeti Sony Ericsson c905 i Satio za par stotina kuna na bonove!
Baš me zanima kako taj P1i stoji s garancijom... Nedavno sam nosio u Agramservis Xperiu Mini (model iz 2011.) pod jamstvom i tip na prijemu je zavrtio glavom i rekao "bit će veselo...", kao da sam donio Ericsson T10. Jamstvo su, jasno, na kraju morali uvažiti jer je sve čisto, ali gdje nabavljaju dijelove za P1i? Ili ako se pokvari odmah daju novi Z1 dok tip za pultom umire od veselja? :-)
ma vraga.dobiješ u najboljem slučaju novi mobitel iste vrijednosti odnosno koliko si ga platio sada. a ne koliko je nekad bio skup
a još je najzanimljivije od kud su nabavili te stare mobače![]()
Ovo bi trebali pod komentarima za ponudu mobitela teme raspravljati! Ali kao što tamo rekoh da su sony ericsson c905 i Satio il w995 ponudili za sitno iako su starija garda, nebih se bunio
Ovaj UIQ3 symbian na P1 je dobro zamišljen ali spor i nikakav + što mi ti ekrani nisu baš kvalitetni nekako touch!
Ja sam ubo bijele i crne alcatele 20.05. Snižene s 248 na 98 kn. Eto osigurao bozicne poklone za starije članove obitelji, a i meni će dobro doći novi mobitel za karticu u kojoj čuvam tisuće kuna kojima plaćam SMS parking.
Ovaj t-mobile move 2 za 148 kn je odlična prilika. Šteta sto mi je premaknuo. Čestitam ti kolega. Bio si brži.
Imao sam sreće. Netom prije bila 598 kn pa slučajno je na 148 kn zapazio jutri i dok pokušao još jednu uzeti već gotovo... Al najjače mi je ovo za xperiu E koja je 998 kn pa stoji "rasprodano"! Pa nije valjda da su ljudi toliko smotani i neinformirani da ju ne kupe u simpi sad gdje je za 598 kn!? U biti jesu![]()
Bookmarks