ovdje je web shop:
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...4-32-1-1-0-0-0
ali, tu nema samsung galaxy mini 2.
???
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Jel imas S4 Krait 1.5GHz ili S3 1.7GHz verziju?
Pojeftinili uređaji 500 kn sa 1.12.2012. na total+s tarifi uz produljenje ugovora, prijenos broja sa druge mreže i simpa prijelaz
T-Mobile Move 2
598,00 kn
98,00 kn
LG Optimus L3
898,00 kn
298,00 kn
Samsung Galaxy mini 2
1.198,00 kn
698,00 kn
Nokia Lumia 610 Black
1.698,00 kn
1.198,00 kn
Nokia Lumia 610 White
1.698,00 kn
1.198,00 kn
Galaxy camera white
prijenos broja iz druge mreže uz ugovor na 24 mjeseca (12 mj. 50%)
Total+ S
3.898,00
Total+ M
2.898,00
Total+ L
2.298,00
Total+ XL
1.798,00
Total+ XXL
1.498,00
S3, svi su S3 u hrvatskoj i europi većinom.
Po meni to natjeravanje između S3 i S4 je neosnovano, mobitel je dovoljno brz i jak s obje varijante, te običan- normalni korisnik uopće ne može primjetiti razliku između S3 i S4, tako da ne znam zašto se ljudi zamaraju tim. Mobitel je strašno brz, ali i dalje ima neke boljke HTC-a, nasprem Samsungajoš nisu pouzdani ko samsung
kupljen je u T-mobile
Tjesi se, vidjet cemo te za godinu dana sto ces misliti o S3 chpsetu kada prestanu updateovi. Razlika se ne vidi u svakodnevnom radu, ali itekako pri "vecim" zadacima, te se S3 vise grije u igricama. Cinjenica je da S4 Krait moze stati uz bok cetverojezgrenim cpu-ima. Ovaj S3 je skoro isti kao u Eva 3D i overclockan na 1,7GHz da moze biti fluidan, ali se zato puno vise zagrijava.
Inace, moze se naci u HR i S4, mislim da je prva isporuka Vipu bila takva, i isto tako cinjenica je da zemlje zapadne EU dobijaju S4 verziju. S3 ide na azijsko i istocnoeuropsko trziste.
Trenutno razlika između dvojezgrenog i četrijezgrenog cpu se uopće ne može vidjeti, mobitel je toliko brzo obavlja radnje da se ne vidi nikakva razlika. A što se tiče igrica, meni je smješno kad netko kaže da mu je mob važan zbog igrica, ili je djete još ili nema šta raditi u životuNikad nebi mob sudio po specifikacijama koje su bitne za igrice, mob je prvenstveno namijenjen za razgovor,poruke i u novo doba za internet. Ako netko želi igrice ima komp, ili odlične fotografije ima fotoaparat
ne možemo od mobitela očekivati da budu savršeni za sve
![]()
Jel ti kužiš da je zapravo problem u tome što u istom uređaju sa ISTU cijenu dobiješ hardverski slabije komponente (u ovom slučaju procesor).
Da, ali šta mi možemo tu, po meni je krivac HTC. Ja samo kažem da je stvarno i sa S3 odličan, jako brz i da mi ne smeta što nije S4 ni malo... jedino mi smeta što ima boljke koje nemaju iphone, samsung, poput toga da sustav ponekad bez razložno padne, meni se to dogodilo 2 puta u mj. dana
Htio sam ti reći da postoji osjetna razlika između S3 i S4 chipseta, nisam htio davati rezultate benchmarka pa sam spomenuo igre. Ne možeš to jednostavno negirati i govoriti da se ne osjeti razlika, dok jedan proc debelo overclockan, a drugi pri normalnom taktu obavljaju redovne funkcije jednakom brzinom. I meni je Evo 3D vrtio Sense 4.0 rom munjevitom brzinom, dakle mogao si i njega ili Sensation uzeti, pošto imaju S3 chipset (downclockan na 1,2GHz) i može im se staviti isto sučelje. Ili čak Explorera ili Desire C kada su ti samo bitni pozivi, poruke i malo interneta.
Da se nadovežem na igre, nebitno je jesam li dijete ili nisam, činjenica je da novi smartphonei vrte sve bolje i bolje igre pa ne vidim razloga, zašto se ja ili netko od djece u kući ne bi zabavljao s nekom igricom. I naravno da će biti važno hoće li se mobitel tijekom toga pregrijavati ili ne.
Naravno da je za to isključivi krivac HTC (navodno nisu mogli nabavljati S4 u potrebnim količinama), mogli su mu zato barem malo sniziti cijenu.
Sorry na OFFTOPIC, neću više pisati na temu One S.
Zadnji uredio miha013 : 03-12-2012 u 00:56
nestao i sony xperia go black
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Zadnji uredio ispravljach : 06-12-2012 u 16:15
jel ima neko VPN plus ponudu mobitela, nije bas nesto lako doc do nje -.-
simpa ponuda je ocajna,od 9 mobitela 3 su dostupna za kupnju http://shop.simpa.hr/Telefoni_ct1166...p24pg0od0.html galaxy mini 2 poskupio sa 798 na 1098kn
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
zato ga pojeftinili na pretplati s 748 na 448 kn (tarifa: član Obitelji+, novi ugovor), a za postojeće je 548 kn.
vratili staru cijenu (298kn, total+ XXL) za Note2, ali iz ponude ispario bijeli model kao i Xperije (Tipo i Go) te Lumije (610 i 800).
zapravo za prepaid korisnike raspoloživo je 8 od 11 ponuđenih uređaja (t-mobile bonovi+simpa ponuda), a ne 3/9
primjetno je kako su znatno pojeftinili galaxy cameru sa 1600 na 8 kn (data tarifa XL).
Dodano 9.1.
Skladište s mobitelima bi se trebalo napuniti do kraja ovog tjedna, a medjuvremenu od danas u ponudi ponovno osvanuli stari modeli: Xperia x8, Galaxy 3, s5350 (Samsung), ...
Iz ponude nestao sivi s3
nadopunjeno:
u ponudi osvanuo sivi s3
Iz ponude nestala Xperia x8
Zadnji uredio ispravljach : 09-01-2013 u 13:07
Nestao i Galaxy S3 i Galaxy Note 2 i još hrpa mobitela iz ponude
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Nešto sam načuo da bi ovaj mjesec trebao doći i9305..ima li netko možda konkretniju informaciju po tom pitanju?![]()
Bookmarks