Prijenos broja iz druge mreže: -50% popusta na Extra total+ tarifu.
Možeš kombinacije:
xL>L>član
Ili
L>M>član
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Za koliko bi najjeftinije mogao izvuc iphone 5 ili samsung i9305 s3, recimo do Bozica. Imam extra total s+,nemam ugovornu obvezu i imam ukljucenu flat opciju. Imam 22 god tak da imam i onih 50%popusta. Ako vam sto znaci imam i seku koja je do 4.mjeseca pod ugovorom u extra total L tarifi i ima 27 god. Hvala
idi na njuškalo i kupi. za flat+tarifu od 122,5 kn/mj više i ne možeš očekivati.
inače, prije mjesec dana prodao S3 za 3.800 kn, a sada vidim da ih ima mnogo po 3.200-3.300 kn. cijena mu pada drasticno. iP5 će držati cijenu. eto, ja sam u kolovozu, svega mjesec dana prije predstavljanja petice, prodao četiri 4s, svaki za 4.000 kn. kad počinju glasnija šuškanja o sgs4, cijena "trojke" pada ispod 2.800 kn.
tržište mobitela mi dosta liči na ono automobila.
iphone = golf
galaxy s = hyunday i30 ili kia cee'd.
i jedni i drugi su dobri. samo što neki drže cijenu, i kao novi i kao rabljeni.
Zadnji uredio ispravljach : 10-11-2012 u 11:41
Dobra usporedba s autima, znam iz prve ruke. Mislio sam da mi je i najbolje kupit preko njuskala jer mi je tarifa odgovarajuca. Cekam da izadje asus padphone2 pa cu onda odlucit. Ip4 jos funkcionira kako spada. Hvala. Pozz
ovo me zanima
18. Pretplatnici koji koriste te EXTRA total+ S/M/L/XL/XXL Tarifne modele imati će mogućnost ulaska u grupne
tarife Tarifa za Obitelj, Flex Obitelj, Flex Team, Mobile Start/Plus i Ured za van 5000, EXTRA obitelj, te EXTRA
obitelj+ kao članovi istih,nakon 6 plaćenih Računa. Ukoliko su uz potpis OTPO-a Pretplatnici kupili iPhone
uređaj, imati će mogućnost ulaska u grupne tarife nakon plaćenih 12 Računa. Ukoliko Pretplatnici prilikom
ulaska u jednu od navedenih tarifa postaju nositelj, u tom slučaju ne vrijedi ograničenje navedeno u ovoj točki.
recimo, uzmem neki mob (s3, 4s) na total xxl i mogu ga 2. mjesec vec prebaciti ko nositelja obitelji+ M ?
i iskoristim popust od 12 mj. za 50% radi prijenosa broja
ili se varam ?
hvala
Pa citaj temu od pocetka,ne moze tako.Mozes ti za 2 mjesec postat nositelj ali samo na obitelji xxl,sukladno mig.pravilima.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Gledam Note II, puna cijena je 4.898,00 kn, a uz ugovor na 24 mj u extra total s+ je ČAK 200KN jeftiniji. Užas.
Ako ne uzmeš NoteII uz trajni nalog, jeftiniji je za jedinstveni iznos od: 0 kn
INFORMACIJA:
Galaxy S3 za 798 kn za nositelja Obitelji+ XXL
ZA KOGA:
Svi oni koji su prije 6 i više mjeseci kupili:
S2, Sensation, Nexus, Lumiu, Xperiu S, One X...
ili
su prije 12 i više mjeseci kupili: iPhone
...na tarifi Total XXL te su ga postavili za nositelja Obitelj+ XXL i osigurali si promociju 50% popusta 24 mj ... sada mogu postojećeg nositelja postaviti na total+ tarifu, a broj bez ugovora za nositelja te kupiti S3 za 798 kn. total+ mogu vratiti nazad u obitelj+ kao člana
Xperia P nestala iz ponude... šteta, ona je još kako tako bila korektno ponuđena u tarifi M+
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Za spajanje u max3 može se uzeti 500kn popusta za Galaxy SIII ili xperia GO na tarifama Extra total + M,L,XL i XXL te na obiteljskim.
pojeftinili i: S2, Nexus, Lumia900.
vratili je
-----------------------
nadopisao 23.11.2012.
iz ponude nestao bijeli Note II.
za sivo-plavi Note II ukinuli razliku od "CIJENE U T-CENTRIMA" i "CIJENE NA WEBU".
odnosno, poskupjeli ga na webu za 200 kn u total+ XXL.
vratili bijeli Note II.
i za bijeli Note II ukinuli razliku od "CIJENE U T-CENTRIMA" i "CIJENE NA WEBU".
odnosno, poskupjeli ga na webu za 200 kn u total+ XXL.
vratili i iPhone4 8gb
Zadnji uredio ispravljach : 23-11-2012 u 17:45
Vidim došao Xperia J u ponudu i opet tarifa total S+ katastrofa cijena! Mislim, najbolje nek taj S+ odmah maknu i najmanju stave M+. Bez obzira na spuštanje na nižu tarifu nakon nekoliko mjeseci itd. Samo mazanje očiju ljudima. Pretjerano i krajnje bezobrazno!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Ja gledam kao clan obitelji, 24mjeseca, 1348kn preko weba! Hehehehe, presmjesno!
zna li netko kada ce opet doc iphone 5 koliko vidim na webu pise uskoro u ponudi??
pretpostavljam da će ove godine biti s iPhone5 kao što lani bilo s Galaxy S+ i S2.
tko je rezervirao u studenome 2011., dobio je za Božić 2011.
tko je rezervirao u prosincu 2011., dobio je sredinom veljače 2012.
tko je rezervirao u 2012., dobio je u ožujku 2012., ali po znatno višoj cijeni.
slično je bilo i od 24.9.2010. do proljeća 2011.
tada se nedostižan predmet želja zvao crni iPhone4
rezerviro sam ga cim su pocele rezervacije...zna li netko da li te rezervacije idu pomalo ili za sad ih stvarno nema...
Stvarno ih nema. Čak i nedjeljom zovu korisnike koji su ih rezervirali i ispricavaju se zbog toga
novost od 27.11.2012.:
do sada je uz nedostupne uređaje pisalo:
Uskoro ponovno u ponudi!
od sada piše i:
Prijavite se na listu interesa za obavijest o dostupnosti uređaja.
Prijavite se
nadopisao 29.11.2012.
iz ponude ponovno nestao bijeli Note II.
vratili bijeli Note II.
Zadnji uredio ispravljach : 29-11-2012 u 19:42
Galaxy mini 2 do isteka zaliha u webshopu 798kn
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Bookmarks