NeVeć u sedmom mjesecu
Smoto je otvorio temu 1.07.2012. i rekao da dolaze za 2 tjedna![]()
Ja očekujem da je njihov slijedeći korak brisanje stranice h1mobile.hr i plačanje stručnjaka koji će brisati rezultate google pretrage gdje se ta mreža uopće spominje.![]()
čeka se da ih Vipnet kupi
Vjerojatno misli na ovo.
Da malo oživim temu : jer dolaze i kad ?
Samo 1.razred !
1'st class only !
Čisto sumnjam... Ljudi se već nagrabili svog operatera i učvrstili pretplatama i bonusima na bonovima. Koga više briga za neke nove osim ako ne ponude mobitele da boli glava i zaborave na zaradu dok uloženo ne vrate.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Cisto sumljam da ce doc kad nije do dada
Nisu odustali, ali ne vidim da ima prostora pored svih tih bonusa koje nude postojeći operatori.
Pa to već imaš sa simpa prejaka 50 kn. Sad su se svi na akciji DUPLO nakupili bonusa tako da uspostave opet nemaš ako normalno telefoniraš. To što si naveo morali bi dati za 40 kn bez uspostava da bi ljudi išli na njih i to je upitno jer se svi nakupili bonus računa i većina nebi da im propadne to... Tako da u svezi H1 nisam optimističan.
Sjećam se tamo 2003 godina kada je austrijski operater DREI dolazio pa su se nudili samo takvi uređaji od LG sa videotelefonijom dok smo mi još bili daleko po ičemu. I tada su vukli ljude po cestama da potpišu i tarife su bile dobre a mobiteli svi za 0 eura!
H1 da bi privukao ljude jedini pravi potez bi mu bio uređaji za 0 kn tipa xperia Z1, lumia 925/1020, galaxy s4, iphone 5s i neka skromna tarifa od kojih 150 kn a da zadovoljava masu! To im je JEDINA šansa da startaju uspješno al s gubitkom i kroz naredne godine dođu na pozitivnu nulu ako se misle dobro utemeljit! Jer ja im majci ne mičem se sa simpe tek tako lako...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
H1 jedva preživljava i nove gubitke ne može si priuštiti.
Poznanika imam jednog koji je na visokom položaju i H1 Telekomu i sigurno neće izbaciti mobilnu mrežu mi je rekao jer bi dosli do bankrota a vec su sada u teskoj situaciji nisu primili 2 place vec kaze mi
Šteta za H1, a neograničeni im je internet džabe. Samo 99 kuna!
Bookmarks