Nekako mi je logično pričekati stvarnu ponudu pa onda ulaziti u diskusiju...
To što je Tele2 napravio harakiri s Revolucijom ne znači da i drugi moraju sebi stvarati astronomske gubitke.
A Bonbon je dio Hrvatskoga telekoma, tvrtke koja ostvaruje milijardu kuna dobiti i bez ikakvih će problema platiti korisnicima da na Bonbonu stvaraju gubitke jer tako nisu na drugoj mreži.
H1 je ponudio neograničeno telefoniranje u fiksnoj mreži, a tu ipak nešto znaju, potom su pogodnost smanjivali na 1500, 1000 i sada 500 minuta.
U najboljemu slučaju mogu ponuditi tarifu kao i Multiplusmobile, ali oni ni u ludilu ne mogu platiti stotine minuta najskupljih reklama kao tvrtka koju sponzorira premoćni Konzum.
Tako da za H1 ne vidim budućnost u mobitelnoj utakmici!
Nekako mi je logično pričekati stvarnu ponudu pa onda ulaziti u diskusiju...
Debelo smo ušli u 8. mjesec, a ni traga početku rada,.... načekat ćemo se,.....
Uoči uvođenja Multiplusmobila bilo je jasno da novi operator nema prostora za neku ponudu koja obara s nogu.
Iako iza njih stoji Konzum koji je vrlo profesionalna tvrtka.
A ovi iz H1 nisu ni fiksnu telefoniju posložili kako spada, a kamoli da će to uspjeti s mobilnom koja je tvrd orah.
kaze mob.hr da krecu u prosincu
http://mob.hr/h1-mobile-krece-s-radom-u-prosincu/
I to preko infrastrukture tele 2. Cudno
Pa i nije tako čudno, jednostavno će biti prepoznati kao Tele2 i odašiljaći će ih "prepoznavati" kao Tele 2. Što znači da gdje nama Tele2 signala, kačit će se na T-Mobile. Zapravo su me potpuno razočarali u svemu, tolie najave, a na kraju smo zaboravili na njih. nadao sam se nećemu kada sam čuo da će biti na Vipovoj infrastrukturi, ovako... Vrlo sam skepitčan prema cijelom projektu.
Da razvuklo se u nedogled. Bit ce zanimljivo sto ce ponuditi.
Zanimljivo je da se vežu na operatera koji još uvijek nema 99% pokrivenosti. Raditi kao virtualna mreža i onda još tamo gdje nema davatelja GLAVNE virtualne mreže raditi na JOŠ jednoj virtualnoj mreži, i izgleda pomalo čudno. I nadasve glupo :/
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Gledajuci sa operaterske strane sigurno da im je Tele2 ponudio najmanju cijenu iznajmljivanja mreze, a i t-mobile vec ima dva virtualna (bonbon, multiplus) i mozda ne zele jos vise opteretiti mrezu, a i VIP ima svoj Tomato.
Slazem se, mada sam ocekivao da ce ici preko vip mreze
Dosao je 5.12. a nigdje nisam cuo da je proradio h1 mobile. Zna li itko kakvih novosti
H1 mobile počinje sa radom 21.12.2012. i kada uključe prekidač za puštanje u pogon zapravo će se pokrenuti niz događaja koji će uzrokovati smak svijeta. :-)
Web im je tu, tako da će sigurno (uskoro) krenuti s radom: http://h1mobile.hr/
Taj "web" postoji već pola godine.
http://www.09x.com.hr/2012/06/h1-mob...-stranica.html
Nitko nije ni rekao da je web objavljen prije par dana, već sam ukazao na činjenicu da čim postoji službeni web, vrlo je vjerojatno da će i mreža krenuti s radom![]()
Jučer su mi bili iz H1 za fiksnu liniji i na moje pitanje za njihovu mobilnu mrežu, kažu u 3. mj. (2013.)
btw nisam znao da je Pošta vlasnik njih, kažu mi i to
HC4L
I dalje ništa? Nitko nema nikake glasnine?
I mene zanima. Ako koristi Tele2 infrastrukturu (ajme), da li to znači da će na njemu raditi mobiteli kodirani na Tele2 ?
došo i šesti mjesec pa opet ništa
Pa sve i da dođu na tržište bio bi to fijasko kao i multi plus mobile. Tako da ja osobno ne vidim razlog zašto bi i ulazili na tržište mobilne telefonije, i još koristili tele2 infrastrukturu![]()
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:40
Bookmarks