Nekog te melodije zivciraju a neke ne.Pretihe su ali vrlo ugodno za uho.
Nekog te melodije zivciraju a neke ne.Pretihe su ali vrlo ugodno za uho.
Osobno mislim da su nepotrebne , ak neko želi slušati pjesme na mobu onda je polifinija u redu,ali za zvono ne.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni je puuuuuno bolje probuditi se uz lijepu melodijicu![]()
nego one kreštave koje su me do prije mjesec dana živcirale svako jutro![]()
![]()
Tu se slažemo.Dobro je kad imaš mogućnost biranja.Koliko znam i C55 i T300 podržavaju i klasične i polifone melodije, pa kako se kome sviđa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
SONY J5 IMA 4OBICNE I 30 POLIFOLNIH MELODIJA
meni su poli melodije super(al kako na kojemu mobu-opet ponavljam,na j70 su fenomenalne,dok su npr. kod 3510 trule(pretihe)).i ja se slažem da je dobro da imaš mogućnost izbora između klasičnih i polifonih.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
slazem se ,svaka u svoje vrijeme!!!kad te zena zove onda polifone melodije definitivno nmogu docarati bijes u tebi!!!
a tek njezin bijes![]()
ma one su stavlene u mob samo da bi se mob bolje prodavao!!!
Žašto nisu nikad ugradili poli melodije u kućne telefone? Ili možda jesu? Klasika je po meni bolja....treštavi midi je zakon!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
4010 confort ima polifone!!!!!najbolja je kombinacija pa ko voli ...
ti to ozbiljno?viš,nisam to znao.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
ma da al ne neke pretjerano dobre,al ni netreba mi linija iz moba!!!
Polifone su evolucija dok je prava revolucija bila vibra...
Usput jeste li ikad bili u nekom prevoznom sredstvu kad je nekom s polifonim melodijama zazvonio mob?
Prvo panika jer svi zijevaju u tebe pa blago crvenilo pa zamuckivanje i uglavnom neugoda jer imaš nešto što drugi nemaju pa se isčuđavaju...![]()
ful uživaš, a?!...Poslao: dmi
Polifone su evolucija dok je prava revolucija bila vibra...
Usput jeste li ikad bili u nekom prevoznom sredstvu kad je nekom s polifonim melodijama zazvonio mob?
Prvo panika jer svi zijevaju u tebe pa blago crvenilo pa zamuckivanje i uglavnom neugoda jer imaš nešto što drugi nemaju pa se isčuđavaju...![]()
![]()
to je istina imam frenda koji u tramu stavi na vibru jer ne zeli da mu mob kukurice dok se vozi!!!!
Pa i ja stavim na vibru zato jer se: polifolne melodije ne cuju,prepadnem se,ljudi me cudno gledaju,ma kaka fuj te melodije!!!Jedino kaj mi se u njih svida jest kad ih preslusavam doma onda su fakat glasne.
Ma imam čast svaki dan putovati tj. koristiti se uslugama premilog HaŽeja pa se svega naslušam od neartikuliranih razgovora i vrlo uhu "ugodnih" pa do situcija "nosim mob u visoko podignutoj ruci da svi vide da ga imam"...
Par puta sam čuo polifone i onda najčešće je situacija već navedena...![]()
POLIFOLNE MELODIJE SU NA PRVI 'POGLED' VRLO PRIVlACNE,ALI NAKON DUZEG VREMENA VAM DOJADE IL BACITE MOBITEL U ZID!!!
Sve novo je uvijek privlačno.Tek duža upotreba otkriva da li nešto valja ili ne.Mislim da će mobitelima ostat polifone melodije (mp3) , ali da će korisnici ipak za zvona uzimati monofone melodije koje su prodornije.Kakva korist od lijepe melodije zvona ako propustiš važan npr.ženin poziv.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tocno Sljaka!!!Mislim da si gotovo napisao zakljucak ove teme!!!
Ženin poziv nikada ne propuštaš (znaju svi potpisnici ugovora o zajedničkom životu) pošto u nama (muškima) postoji progresivni gen na ženine pozive koji prilikom istog izaziva grčenje želudca i jake kontrakcije mišića na nogama takozvano klecanje koljena i naravno mozak počinje sa izmišljanjem izgovora uglavnom krivih...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
??????????Poslao: dmi
Ženin poziv nikada ne propuštaš (znaju svi potpisnici ugovora o zajedničkom životu) pošto u nama (muškima) postoji progresivni gen na ženine pozive koji prilikom istog izaziva grčenje želudca i jake kontrakcije mišića na nogama takozvano klecanje koljena i naravno mozak počinje sa izmišljanjem izgovora uglavnom krivih...![]()
Čini mi se da Vjeko još nije u bračnoj luci...![]()
Meni se čini sudeći po njegovim postovima da je još nezreo.
Bookmarks