Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 56 od 56
    GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao partwish Pregledaj post
    Bit će sve više reklama jer konkurencija je sve žešća, a stiže još jedna mreža. PDV je uključen u cijenu, za privatne korisnike uvijek moraju reklamirati cijenu s PDV-om.
    Sve u svemu nisu loše te reklame , dobro dođu možeš otić pišat i zapalit cigaretu , nisi propustio ništa od filma , a oni se mogu reklamirat koliko hoće , i onako ih samo mala djeca gledaju i zapamte ... Mi stariji hvatamo na jedno uho unutra , kroz drugo van ...
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Lenovo K5 Note
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.480
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.480, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Na koji naćin proći što jeftinije i koje opcije izabrati?

Molim savjet/prijedlog naime situacija je ovakva:

Imam pretplatu tarife Knock out 50Kn(bez ugovorne obaveze, a ako hoću prijeći na bonove moram otići u Tele 2 centar i u roku 8 dana se ili iskljući broj ili prijelaz na bonove naplaćuje 40Kn tako mi je rekao djelatnik u tele2 trgovini što mi naravno neodgovara-bolje uzeti novi broj i prijeći na bonove ali kako onda posložiti opcije tj. koju tarifu izabrati) i raćuni su mi u prosjeku 75-80Kn(samo pozivi i SMS-ovi nisam koristio net) i sad sam uzeo smartphone uređaj gdje mi treba i internet te sam se odlućio na bon-bon opciju jer mislim da ću proći jeftinije s obzirom na potrebe i tu sa 50Kn složenih opcija trebalo bi zadovoljiti moje potrebe(160min prema svima,120 SMS i 100MB neta), e sad i žena ima Tele 2 na bonove i bili smo na opciji bespla samo uspostava poziva te sad tražim i za nju alternativu jer ona malo prića i bon joj je trejao cca 3mj od 50Kn što bi bilo najbolje i kako posložiti i uskladiti zajednićke potrebe?
    Ostati na opciji Tele2 i prijeći na bonove(s kojim opcijama) ....... ili naći alternativu na drugim mrežama i kojim?
    Sve dolazi u obzir osim Vip mreže i njihovih opcija nezanimaju me.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bonbon je dobra opcija, jedino što sada nema gratis 1000min prema bonbonu nego poruke - jer na taj način sam ja uvezao užu i širu obitelj...Ali ono što bi moglo funkcionirati je da npr. kupiš najveću opciju razgovora na bonbonu gdje za 30kn (50% za nadoplatu 80kn bon) dobiješ 400min prema svim mrežama i 600 min prema bonbonu - eto na taj način bi mogao zvati i ženu (koja može isto biti bonbon) a sve i da ne prijeđe - imaš 400min pa će valjda biti dosta. Ako nije dosta, onda neka i ona prijeđe na bonbon - ako malo troši nek nadoplati 160kn i mirna je godinu dana - može samo npr. aktivirati za 10kn 40min prema svim mrežama... 50kn svakih 3mj je 200kn godišnje - ovako bi čak i manje potrošila a ne mora misliti godinu dana. Poruke ćete imati džaba jedno prema drugom (1000sms prema bonbonu) ako nadoplatite mjesečno 40kn.

Za male potrošače bonbon je odličan izbor - jer ima raznih veličina paketa...a onda i veći potrošači imaju što za naći - jer ima popust za nadoplatu većeg bona, a i imaju sada i veliki paketi...

Ne vidim zašto bi razmatrao ostati na tele2? Tako sam i ja mislio ostaviti broj s pretplate na bonove - ali kad su rekli 40kn odmah sam pobjegao! Nema šanse. Ukoliko želiš ostaviti broj - prenesi ga džabe u drugu mrežu (npr. bonbon, tomato...)

Do 31.7. možeš aktivirati tomato brutalnu tarifu - tamo za 55kn/mj dobiješ 1000min, 1000sms, 1000mb + uspostava poziva. Tako da je to npr. 80-ak kn mjesečno. Treba imati na umu da ako ti je malo 1000 nečega - nema više, to je to! Pa da imaš na umu ukoliko ti narastu potrebe - i naravno, ukoliko nemaš na računu kada je aktivacija svakih 30 dana - tarifa propada!!! Oprez!
    Evo, možda razmotriti i tomato brutalnu, iako meni se bonbon čini boljim izborom - jer je konfigurabilan, kupiš ono što ti treba i koliko ti treba za pojedini mjesec ili dugoročno (automatska reaktivacija). I na taj način se može proći ok za 40-50kn (na tomatu ipak treba bar 80-ak kn, zaokružimo 100kn/mj). I ono što su svi rekli za tomato brutalnu (pa i ja): uspostave poziva su ubitačne i tu se nakupi dosta! To nije sića kad se zbroji!

U bonbonu ako nakon 3mj ne nadoplatiš bon - treba paziti jer propada broj!

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    Lenovo K5 Note
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.480
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, o takvoj nekoj opciji sam i razmišljao da i ženu prebacim na bon-bon mrežu jedino me buni malo i nije mi jasno ako uplatim 160kn koje vrijedi 1god. kako se onda raćuna potrošnja tj. skidanje s mog konta tj. raćuna, žena inaće malo prića tek poneki sms recimo 50 mj. max.(znaći da joj je aktivacija bona u Tele2 trajala cca 3mj, e sad kako bi to bilo s opcijom u Bon-bon tarifi ako bi se nadoplatilo bonom 160kn) ja sam za probu sad uplatio 80kn i uzeo kombinaciju 400/600 min u pola cijene 120sms-ova i 100MB prometa da vidim hoće li me zadovoljiti ta kombinacija i to je aktivirano 11.07. i vidim da se to jako sporo troši i da neći ni pola toga iskoristiti pogotovo opciju poziva 400/600 jer malo prićam i obićno su to razgovori do 2min rijetko kad više, uglavnom gledam jeftinije opcije nego do sada pa ću valjda naći nešto s obzirom na malu potrošnju.
    I zanima me kako se raćuna potrošnja od datuma aktivacije u ovom slućaju od 11.07. ili od 01. u mjesecu?

Hvala na pojašnjenju i savjetima.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dan kada si aktivirao + 30 dana. Ako si 11.aktivirao onda narednih 30 dana. Ako si 3.onda 30 dana od tada..okvirno isti dan sljedeći mjesec. A ako žena nadoplati 160kn i aktivira za 10kn svaki mj.će joj se aktivirati samo..

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ubacili su neke pakete u ovu tarifu:

Korisnici od 01. rujna 2012. do 31. prosinca 2012. mogu aktivirati i jedan od sljedećih novih paketa samo za korisnike tarife Revolucija:
    - paket 50 minuta unutar Tele2 mreže za 5 kuna tjedno, s obračunskom jedinicom od 1 sekunde te bez naknade za uspostavu poziva
    - paket 100 SMS poruka prema svim mrežama za 5 kuna tjedno

Ali ne vidim kako se ti paketi aktiviraju niti druge detalje?!?

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. TELE2 Revolucija
    By Eis in forum Tele 2
    Odgovora: 389
    Posljednji post: 17-06-2013, 08:11
  2. Tele2 Revolucija
    By Hackerivs in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-05-2012, 09:55
  3. Tele2 Revolucija
    By Hackerivs in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 02-05-2012, 16:35
  4. Revolucija mobinog gayminga stize i na symbian
    By Shamanix in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-04-2007, 09:49
  5. Hoce li netko besplatne bonove?
    By el.gambo in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 19-06-2005, 14:32

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove