Revolucija sada i za bonove!
Pozivi za jednu lipu po sekundi, bez naknade za uspostavu poziva - u tarifi Revolucija plaćaš samo onoliko sekundi koliko razgovaraš! Aktiviraj tarifu Revolucija u promotivnom razdoblju od 26.6.2012. do 31.8.2012.
Novu tarifu Revolucija mogu aktivirati svi korisnici bonova (osim korisnika na tarifama Međunarodna tarifa, Pričalica, Mobilni internet), i to slanjem SMS poruke sadržaja REVOLUCIJA na 888. Promjena tarife na tarifu Revolucija je besplatna (naplaćuje se samo cijena SMS poruke). Za nove korisnike Revolucija će biti početna tarifa.
Uz tarifu Revolucija moguće je aktivirati podatkovne pakete na bonove – 100, 250 i 500 te sve ostale usluge za korisnike na bonove.
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...evolucija/t24/
Po meni totalna glupost, 60lipa/min ja ne znam sto je tu isplativo i sto je toliko revolucionarno, osim sto je obracunska jedinica 1sec i sto nema naknade za uspostavu poziva. A ni poruke nisu jeftine, u drugim tarifama imas po 1000poruka za 50kn u paketu. I na kraju po meni najvaznije internet promet koji je preskup, a ni paketi nisu bas jeftini 45kn za 500MB... Po meni totalni promasaj.

Odgovori uz citat
Bookmarks