Dali mi tko može dati savjet kakav je internet u bobon-u .Nikada nisam bio na bonbonu pa razmišljam preniti broju u bon bon
Dali mi tko može dati savjet kakav je internet u bobon-u .Nikada nisam bio na bonbonu pa razmišljam preniti broju u bon bon
Osijek, bosutsko, x10mini EasyTether preko usb kabla. 22.6.2012 16:45h -->prije aktivacije pusha
Ista lokacija, sve isto samo sam zvao službu za korisnike da mi aktiviraju, poštelaju push 17.20h
Rekao bih da je zbog toga sada povećana brzina i nešto niži ping. Radio sam i prije 2-3 testa i slični su rezultati, također sam sada napravio 2-3 testa i slični su.
Pingtest.net --> jitter je bio 5 a sada je 4
Zadnji uredio mlesic : 22-06-2012 u 17:27
Ovo je t-mobile preko sticka
a ovo je bonbon preko moba, isti server sam koristio.
A ovo je T-mobile u mobitelu. Prilično mi je razočaravajuć upload, valjda zbog mobitela...
Testirano u Osijeku, zapadni dio grada.
Zadnji uredio partwish : 22-06-2012 u 18:31
sad još samo testirati na multiplusmobile jer i oni su HT-ova djeca... A i ovaj H1 me živcira sa pojavljivanjem na tržištu.
Jeste vi to svi ograničeni u DL na 7.2 ili? Inače kod mene bonbon svojevremeno pušing jedva 2Mbs kao i t-mobile, slabiji signal.....
mlesic kakve veze ima push sa internet brzinom? ima? Da ja zovem vip da mi poštelaju na sticku možda budem i brži hehe
Zadnji uredio Oldy : 22-06-2012 u 23:15
Neznam što su radili - koliko sam shvatio agent pokrene neki program za moj broj u sustavu - neznam što su podesili ali danas cijeli dan nisam imao ni jednu poteškoću vezanu uz push, 3G razgovore ili internet. A brzina je pola sata prije bila znatno niža...vidjet ću kroz duže vrijeme kako se ponaša...ali ove su mi brzine sasvim ok. Bitno da radi kako spada! 1-2 Mb/s je minimum, recimo da je loše...sve preko 3-4 je sasvim ok.
Usput, danas sam ga podosta opteretio, evo mobitel se užario...hehe
Istovremeno sam surfao na kompu i skidao i instalirao aplikacije na mob, čitao/brisao mailove na mobu...neko vrijeme i razgovarao na BT-slušalicu...A cijeli dan je bio upaljen 3G i data i za vrijeme razgovora koje sam danas imao nije se javljala tišina!
Internet je brži - vidim po učitavanju stranica na kompu, nema laga nego je otvaranje i učitavanje slika instantno. Na mobitelu također vidim da nema učitavanja npr. kada u marketu gledam screenshotove od aplikacije...znači vrlo kratko vrti pa učita a uglavnom učitava odmah jednu za drugom...prije je znalo vrtiti par sekundi.
Neznam - moj dojam je da je internet protočniji znatno, poteškoća zasada nemam nikakvih! Bumo videli dugoročno...
Moj rezultat.
Signal : 2 od 4 crtice
Ovako kaže moj iPhone:
![]()
One day, sky went blue...
Uploaded with ImageShack.us
brzina wirlesses
Uploaded with ImageShack.us
brzina bonbon lokacija Topolovac kraj Siska jedna crtica na 3g
S3 je ko i S2 do 21Mbs jel? malo mi je ping 101 previše za hspa+ na <50 mi....
Imaš neku poziciju u Sanoboru sa jačim signalom?
Jedino ako te nije locirao Bog zna gdje a ne u Samoboru tako i mene locira u Lovranu umjesto u Zg lol
Zadnji uredio Oldy : 11-07-2012 u 10:40
Je Zvone H+ zato i ne možeš iznad 7.2Mbs ti koji imaš uređaj koji to može nabijem ja njima taj H+ tam nekam....
Ne znam da li ti na toj mobilnoj aplikaciji kada se logiraš na speedtest.net možeš vidjeti gdje te je po IP adresi locirao mene opet nije u Zg a to kod mjerenja znači i veći ping prema Zg kužiš... ne?
![]()
Nije sa mobitelom kod mene je sa stickom.... hoćeš imati veći ping ako me locira u istri a ja sjedim u zg nego kada me locira u zg mjereno da ne kažem tisuće puta nemam pametnijeg posla pa u noćnoj kada imam flat dr... po speedtest.netu. cijelu noć ako hoću
Da zvone H je do 7.2, a H+ do 21Mbs, da i SGS2 je do 21Mbs....
SGS2 sa tih H+, mreža 3G Hutchison Austria
![]()
Zadnji uredio Oldy : 11-07-2012 u 22:18
Svejedno je gdje te locira, bitna je samo tvoja udaljenost do servera i kvaliteta te veze.
Bonbon u Splitu brzina interneta
Download: 5491 kbps
Upload: 1648 kbps
Ping: 95 ms
Ping: 218 ms
Download: 1340 kbps
Upload: 1723 kbps
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
@Oldy, slazem se, ovaj H+ je smijeh, da je provider kak spada onda bi imali deklarirane brzine
Pa i galaxy s2 isto podrzava te brzine?
raky ako je TM antena onda je EDGE 2G, a ovo po prilici i spada brzinski pod EDGE....
Velim ja da sam se u sred Zg loše proveo sa bonbonom jedva 2Mbs....
Partwish kvaliteta moje veze je bez veze.... lol
Nego uspio sam nači bonbon data karticu u starom k3565-z (ne bi je našao da si Bog i slučajno pogledam u stari stick) ali to nije nadoplaćivano valjda godinu dana to je propala kartica jel? Jel zna netko?
Zadnji uredio Oldy : 12-07-2012 u 21:28
evo mog "rezultata" bonbona, odnosno t-mobile, postignutih iz vodica sa e1552:
isto mjesto, isti uredjaj,ali tele2 kartica:
aktivirao sam paket od 4GB, nadajuci se da ce mi biti dobar...prvih par dana nije bilo 3g signala, pa sam se zalio SZK, rekli su da su radovi u pitanju,i to je trajalo 3-4 dana.
a sad,vec 20-ak dana signal je full, imam cak i direktan pogled na TM antenu...znaci, nekih Km daljine je od mene,bez smetnji...
ali brzine katastrofa.
ovo nije dovoljno niti za osnovno surfanje, ok mozda i je putem mobitela,ali za laptop nije.
Zadnji uredio raky_b : 12-07-2012 u 11:43
Bookmarks