Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 214

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brate, dobar je ovaj windows phone općenito ali sa ovom memorijom su ga zasrali. A lud ja što i idem updateat asphalt 8 jer ih on skida DVA sad i normalno imam 0 kb memorije još free i sad ne može mi ni brisat nit ništa. Pa hebem takve inženjere tamo! Godinama razvijaju sustav a nikako ovo da srede. Kad se sjetim da ekipa prigovarala xperiji arc, neo, play...itd kako ima samo 300-njak MB interne free. Pa ljudi ja sa tih 300 MB stavio 70 igara i sve ih mogu update-at sa 50 MB free interne. Ovdje mi ostane 1 GB memorije i sve bloka zbog JEDNE malo veće igre. Pa kad mi neko ide mudrovat imaš .xap pa staviš... moš mislit! NEMOJTE NITKO NIŠTA velikog updateat (ko ima samo 8 gb interne) dok ne dođe 8.1 i ako ne srede ovo sa SD dajem lumiju babi neka ima kad ide kod ovaca na otoku a ja uzimam xperiu Z!
    Sad mi je jedino rješenje RESET telefona i sve iznova! Ok, kužim... informatičari tamo neznaju to vjerovatno sa SD napraviti. Pa ok onda, nek svima dadu 32/64 GB interne memorije na najjeftinijim telefonima a na boljim modelima 128 GB i bog.

Edit:

Pukli me živci i napravio sam reset! Interesantno muzika i .xap fajl ostali na sd kartici ali slike i video se obrisalo što se kamerom snimalo ali nisam 100% siguran da li ih je spremilo u internu ili na sd jer sam postavke sve bio na sd stavio. Možda isto neki bug! Budite OPREZNI kod toga.
    Ustvari poprilično sam siguran da sam zadnjih par slika okinuo nakon što je u postavkama bilo namješteno da sprema na sd!

I još jedna GLUPOST! Sa resetom sam izgubio BLACK update zadnji softvera. Prije mi je bilo na njemačkom regija, sad sam na hrvatski stavio pa mi ne nudi nikakvu novu nadogradnju... Pas majku više. Pa kada sam bio napravio windows 7.8 reset nije mi ga na 7.5 vratilo neg ostalo 7.8. Ma za poludit. Sad opet reset i njemačka regija...mislio sam da hrvatska već dobila black za 820!

Ja ovo niš ne kužim... ne nudi mi nikakav update ni na njemačkoj regiji a nemam pod settings "glance" opciju gdje na stand by namještam sat i obavijesti u bojama itd. Jednostavno nestalo.
    Čitam po netu da taj "glance" zna nestati iz settingsa... pa koja je to glupost ako je integrirano sa black updateom???? Sad nemam opciju sat namjestiti niti mi aplikaciju glance sa storea ne nudi...
    Jedino zaključak je da je ovo opet bug koji se desi nakon reseta! Puno ljudi moji još ovaj windows phone 8 ima propusta u sustavu...

Uglavnom, našao sam neko rješenje ovdje:

http://windowsphone.stackexchange.co...ter-hard-reset

Gdje se u wp8 isključi opcija da dok pišem sms mi ne izbacuje unaprijed riječi jer me to buni? Prije reseta mi je to bilo na jezicima na tastaturi isključiti, sad nemam tu opciju??? Hebalo ih...
    Zadnji uredio maher22 : 30-01-2014 u 16:44
    Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maher22 Pregledaj post
    Gdje se u wp8 isključi opcija da dok pišem sms mi ne izbacuje unaprijed riječi jer me to buni? Prije reseta mi je to bilo na jezicima na tastaturi isključiti, sad nemam tu opciju??? Hebalo ih...
    Meni je to pod Settings -> Keyboard i kad kliknem na jezik otvore se opcije tipkovnice, samo isključi "Suggest text".

3. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Windows Phone 7 - gaming
    By Joker2206 in forum Windows Phone aplikacije
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 26-12-2012, 16:52
  2. [Windows Phone 7] predstavljanje
    By beetleman in forum Windows Phone
    Odgovora: 123
    Posljednji post: 30-11-2012, 14:45
  3. Kupovina aplikacija windows phone 7?