Budući da me današnja free asphalt 8 ponukala da malo prošvrljam mogućnost instalacije a neko već prije na forumu znao spomenuti .xap đir evo da ovdje to razjasnimo budući da se hvata isto windows phonea općenito.
Pišem iz razloga jer na moje prijašnje komentare vidim nitko ne reagira ništa niti koji savjet pa se navodim time da većina to niti nezna još ili im se nije dalo pisati što mi malo bezveze jer ipak se ovaj forum svodi na to da se nešto kaže a ne da svi googlamo uvijek jer onda ni netreba ovaj forum!
Zbog toga ja sad kažem...
Dakle glede kritike na nemogućnost instalacije aplikacija na SD karticu ipak sam po netu prošvrljo za ove .xap đireve. Situacija je sljedeća za one koji imaju malo interne + sd kartice. Na windowsphone.com ode se na aplikaciju koja se hoće skinuti ako je free kao danas asphalt 8. Dana aplikacija nudi se u .xap fajlu te se skine na komp. Spoji se telefon i normalno taj .xap stavi na SD.
Telefon zatim zahtjeva restart i onda se u STORE/trgovina ikoni kroz par minuta pojavi opcija SD kartice i instalacija aplikacije. U slučaju asphalt 8 bez ove fore zahtjeva se do 4.5 GB prostora interno. Sa .xap đirom do nekih 3 GB interno. Isto mnogo al barem malo pomaže. Video je na ovom linku:
http://www.youtube.com/watch?v=OUvTqkkB0PM
Zaključno:
Kako mnogi "reklamiraju" po netu instalaciju aplikacija jednostavno preko .xap napominjem da je ta opcija samo DJELOMIČNA! Dakle na sd kartici mi je ostalo 820 MB igre a interna opet zauzela 1.4 GB prostora za igru. Ono što očekujem od 8.1 updatea jest da i taj dio interne se prebaci na SD kao i jednostavnija mogućnost instalacije na SD bez potrebe kompjutera.

Odgovori uz citat
Bookmarks