Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 214

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: Windows Phone 8

Jel moze netko napisati usporedbu ako je prethodno koristio Android a sada WP8? Na prijateljevom sam vidio da je WP nekako fluidniji al me prvenstveno zanima pokrivenost aplikacijama. Igrice mi nisu uopce napete al aplikacije koje svakodnevno koristimo na Androidu dolaze/ili su vec dostupne na WP8?
    Whatsapp, Viber, nekakav file explorer, tapatalk, wifi prenosenje podataka..

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao doky123 Pregledaj post
    Jedno pitanje za trenutne vlasnika WP-a 8, dal je Viber napokon sređen da pozivi normalno dolaze kad aplikacija nije otvorena, na WP7 i u početku na 8 je bilo da se kasnije samo pojavi missed call ili dođe ona kratka obavijest gore u baru pa se treba ući u njega da se odgovori na poziv? Znam da je nedavno bio veći update no ne nalazim info za to kako su sređeni dolazni pozivi.
    Nažalost ne koristim pozive preko Vibera baš pa ne mogu potvrditi, iako sam vidio da kažu da je sređeno. Ja znam imati povremeno probleme sa Viberom, npr dođe mi poruka, pročitam ju u notifikaciji, ali kada kliknem da se otvori ne događa se ništa i ne mogu pokrenuti Viber ponovo dok ne rebootam.

= Citat = Izvorno postao 2happy2beu Pregledaj post
    Jel moze netko napisati usporedbu ako je prethodno koristio Android a sada WP8? Na prijateljevom sam vidio da je WP nekako fluidniji al me prvenstveno zanima pokrivenost aplikacijama. Igrice mi nisu uopce napete al aplikacije koje svakodnevno koristimo na Androidu dolaze/ili su vec dostupne na WP8?
    Ja sam baš nedavno prošao na WP8 sa Androida, nisam nešto pretjerano zadovoljan.. Whatsapp i Viber ima u store, tapatalk je još u izradi, wifi prenošenje vjerojatno ima nekakvo službeno iako nisam siguran, ne koristim to pa nisam gledao. A file explorer nema nikakav, niti će ga biti uskoro, možda ako rootaju nekako.
    WP8 je dosta ograničen, ne samo zato što nema puno aplikacija nego zato što ih nije moguće niti napraviti.

E da, ako koristiš neki data counter da ti broji potrošen promet, zaboravi na to to mi je najveći problem bio..

3. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 2happy2beu Pregledaj post
    Meni sestra ima Android a ja WP. Situacija je ta da je moj telefon osjetno brži ali ne i savršen. Ima sitnih bugova al ako gledamo cijelokupni dojam to je zanemarivo. WP je drugačiji pa zahtjeva za neke određeno privikavanje. Što se tiče aplikacija osnovne app kao viber, whatsapp, facebook itd. imaš a i sve veće app ali recimo nešto više od toga teško iako se store puni svaki dan s novim app. file explorer nema, tapatalk ima zamjenu iako se radi na tapatalku za WP. Generalno što se tiče app WP je zasad znatno oskudniji sa app od androida pogotvo što se tiče domaćih app. Jer svi čekaju da WP zauzme veći dio tržišta kako bi razvijali app. Zasada taj udio konstantno raste ...

Uglavnom ako si ovisan dosta o app na androidu moj savjet je da ne prelaziš. Dok ukoliko nisi i više koristiš mobitel za prosječne stvari (pozivi, poruke, mailovi, whatsapp, face itd.) onda se isplati jer je WP nešto novo i drugačije za razliku od androida i ios-a. Ja sam super zadovoljan sa WP i ne bi nikada prešao na Android iako ga nisam niti imao ali sam ga imao priliku koristiti u više navrata.

Sad na ljeto dolazi update koji bi trebao popravit određene bugove i "otključat" Radio u nekim modelima a na jesen dolazi još jedna nadogradnja ...
    Zadnji uredio Memphis : 04-06-2013 u 17:53

5. 'Hvala' kažu:

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger First ClassOverdrive10000 Experience Points
    Nagrade:
    Master Tagger

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Mi4 W10M | iPhone 8
    Operater
    Bonbon | A1
    Bodovi
    17.590
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.590, Nivo: 32
    Bodovi: 17.590, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leak prvog četverojezgrenog WP 8 modela. Ujedno i prvi phablet.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Windows Phone 7 - gaming
    By Joker2206 in forum Windows Phone aplikacije
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 26-12-2012, 16:52
  2. [Windows Phone 7] predstavljanje
    By beetleman in forum Windows Phone
    Odgovora: 123
    Posljednji post: 30-11-2012, 14:45
  3. Kupovina aplikacija windows phone 7?
    By maher22 in forum Windows Phone aplikacije