Nemojte mi Sony Ericsson napadatiMada meni i x2 i Aspen su bili odlični dizajnom ali brate papreni cijenom pa nije ni čudo da su ih zaobilazili i okrenuli se androidu. Samo nek taj 8.1 donese ono što fali za instalaciju aplikacija na sd i nadam se jednostavnim pritiskom na aplikaciju da to nadodaju opciju "prebaciti na sd karticu" i sve milina... Ovako samo slinim za nekim aplikacijama i brojim preostale megabajte a uskoro i kilobajte!
Glede wp8 bitno je i napomenuti zašto nisu portali igre kao što su "Hydro thunder", "NFS Undercover", "The Harvest", "Gun Bros"...itd. Jako dobrih igara od wp7 su zaobišli portati, ne kužim zašto... hebeni developeri.

Mada meni i x2 i Aspen su bili odlični dizajnom ali brate papreni cijenom pa nije ni čudo da su ih zaobilazili i okrenuli se androidu. Samo nek taj 8.1 donese ono što fali za instalaciju aplikacija na sd i nadam se jednostavnim pritiskom na aplikaciju da to nadodaju opciju "prebaciti na sd karticu" i sve milina... Ovako samo slinim za nekim aplikacijama i brojim preostale megabajte a uskoro i kilobajte!
Odgovori uz citat
Bookmarks