WP8 i dalje neomoljivo raste. iOS uskoro pada na 3. mjestu u EU i u još nekim regijama.
Također, postoji velika mogućnost da uskoro dolazi file manager, a možda i opcija instaliranja aplikacija na SD kartice.
Da, to i je najveći problem probitka Windows Phone platforme - zahtjeva drugačije korištenje nego iOS i Android a ljudi inače ne vole promjene
Ipak, onaj koji uspije nekako "isplivati" sa WP8 teško bude išao natrag.
WP8 i dalje neomoljivo raste. iOS uskoro pada na 3. mjestu u EU i u još nekim regijama.
Također, postoji velika mogućnost da uskoro dolazi file manager, a možda i opcija instaliranja aplikacija na SD kartice.
Windows code name "Threshold"
Očekuje se u proljeću 2015. godine. Povezivanje XBox, Windows i Windows Phone operativnih sustava. Jedinstveni Store?
Ovo se i ja nadam da će file manager i instalacija aplikacija na sd zaživiti i to im bude jako veliki pomak u pozitivu. Glede tržišnog udjela još prošle godine sam čitao da će 2015. kao windows phone biti drugi OS a iphone na trećem mjestu! Ako nastavi ko ove godine uz još poboljšanja i boljih aplikacija i vjerujem da bude tako.
Ja osobno sam koristio WP 7.8 i sljedeće ubrzo opet WP 8 uzimam. Naviko se na live pločice i fale mi![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Dojma sam da će postati drugi negdje u Q3 2014. zbog dolaska WP8.1. Jedino će u Kini i SAD-u ostati po strani.
Pohvalno je što MS sve više uvažava zahtjeve korisnika. A uspjehu sigurno doprinose i niže cijene u odnosu na android (flagship modeli od 200€ i L520 koja u svom cijenovnom rangu nema konkurencije).
Evo potvrde za file manager
http://blog.gsmarena.com/windows-pho...-file-manager/
Ili ipak ne još. Ili možda nije smjelo biti objavljeno.
Ma nije mistake, slučajno su sami leakali novosti koje dolaze.
Jel se zna možda neka informacija hoće li i drugi wp8 uređaji dobiti Nokia Maps i Nokia Drive? Bilo je to prvotno govora za wp 7.8 pa onda da će samo ostali wp8 uređaji a sada opet zatišje...
Pa središ to preko proxya.
Pa ja sam dosad stavljao/pomagao pri stavljanju na Ativ, 8X, dvije L520 i dva 8S i nije bilo problema.
Enterprise features in Windows Phone 8.1:
S/MIME to sign and encrypt email.
Access to corporate resources behind the firewall with app aware, auto-triggered VPN.
Enterprise Wi-Fi support with EAP-TLS.
Enhanced MDM policies to lock down functionality on the phone for more enterprise control, in addition to richer application management such as allowing or denying installation of certain apps.
Certificate management to enroll, update, and revoke certificates for user authentication.
Jel se zna možda da li će se u sljedećim updejtovima omogućiti da delivery status za sms bude riješen ko na androidu da pokaže kvaćicu u poruci?
Neznam da li je to već i u wp8 jer u wp7.8 nije. A bilo bi jako korisno i praktičnije budući da su sms-i isto u chat nizu napravljeni... Recimo jedna stavka isto dobra i poželjna!
Nije bilo govora o tome. Na WP8 se dobivaju SMS-ovi da je poruka isporučena.
Jel se zna što hoće li osim nokie i dalje HTC ili Samsung ubrzo izbaciti neke WP8 modele? Valjda su razočarani prodajom istih pošto 90% šiba na nokiu! Ja se cijelo vrijeme nadam da će i Sony se uključiti u razvoj sa nekom svojom WP xperiom! Bilo je nekih glasina ali i dalje stoji na tom. Smatram da još više osim nokie treba proizvodnje uređaja i da bi bolja prodaja OS-a bila...
Samsung je izbacio Ativ Neo S, mob mi se čini lošijim nego Ativ S.
HTC navodno razmišlja o izbacivanju WP8 verzije One-a ali kako vrijeme prolazi tako i ta mogućnost sve više pada u vodu...
Huawei je izbacio W2, neki low-mid range uređaj.
Sve ostalo je Nokia.
Ma znam i za taj huawei i taj Neo... njih toliko ni ne računam ko novitete neke nakon htc 8x, 8s i Ativ S. Ajd huawei w1 je isto nešto malo se probijao. Al tu su sve što se tiče pokušaji drugih proizvođača. Šteta. Vidjet ćemo 2014-ta što nosi sad...
Nedavno su se na jednoj korejskoj stranici pojavile specifikacije 2 nova Samsunga: Ativ S2 i nešto što bi bio ekvivalent S4 Mini.
Sony je već rekao da nema nikakve planove za WP8. Dakle, imat ćemo 6 proizvođača: Nokia, HTC, Samsung, Huawei, ZTE i Oppo.
Stigla mala nadogradnja za GDR3 Preview
Po nekim izvorima u pitanju je finalna verzija GDR3 nadogradnje koja je došla prije ako ste u Developer Preview programu. Ako niste - onda očekujte GDR3 zajedno sa Lumiom Black za cirka mjesec i pol dana![]()
Uskoro bi WP licence mogle postati besplatne.
Navodno procurile neke informacije vezane uz Windows Phone 8.1![]()
Dali sr na WP moze tipkovnica staviti da nebude hrv.znakova Č,Ž,Đ itd..jer je na manjim ekranima tipkovnica bas skucena,???
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Settings - keyboard, samo dodaj englesku i lako mijenjaš dok tipkaš.
Napokon će doći ono da možeš volumen telefona pojačavat/smanjivat neovisno o media playeru!Čudi me da se toliko čekalo. To mi baš išlo na živce kad smanjim zvuk igre pa zaboravim pojačat opet i ne čujem zvono za poziv...
Bookmarks