Molim vas za pomoć. kolegica ima iphone 4s kupljen u Americi, AT&T. Na njemu je ios 5.1.1., mobitel je otključan ali ne može namjestit internet i mms postavke, tj.nema ih gdje za unest. tamo gdje bi trebale biti, nema ih. da li neko zna način kako omogućiti tu opciju u meniju? Hvala
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Ne prolazi mi to...pokusavao sam al nista. Ne reagira uopce.
A jesi probao, kada staviš našu karticu, otići u Postavke, Općenito, Resetiraj, Resetiraj mrežne postavke? Onda bi iPhone trebao dohvatiti postavke za tu karticu.
Ali, ne znam kako je on unlockan. Jel jailbreakan, pa stavljen unlock, ili je baš kupljen otklučan? Ako je kupljen otključan, onda probaj ovo, mada nisam siguran 100% da će upaliti...
One day, sky went blue...
on je unlockan, ne znam tko ga je unlockao, a ja sam ga nakon toga jailbrake-ao. pokušavao sam sve moguće, ali nikako da proradi.
A to stvarno ne bi znao. Pretpostavljam da je unlockan programom. S obzirom da je dosao u hrvatsku lockan pa ga je nekom lokalnom serifu dala da ga otkljuca. A ja sam nakon svega toga napravio jb.
E, vidiš, to mene sada zanima.
Ako je napravljen unlock, znači da je već bio jailbreak (jel bez jailbreaka se ne može napraviti unlock). Kako si ti onda OPET napravio jailbreak ja ne znam (osim ako je napravljen update, pa se maknuo i Unlock i Jailbreak, a i onda se vjerojatno podigao BaseBand i automatski izgubio unlock).
![]()
E sad stvarno ne znam. I ja sam malo zbunjen. Ja kad sam uredaj dobio bio je otkljucan, ali nije bilo cydie, prema tome bez jb-a.![]()
Znači da je vrlo vjerojatno unlockan preko koda onog, a pri tome bi on za stalno trebao biti unlockan.
Uopće mi nije jasna ova situacija, jel nikako nema smisla.
Možda ima netko tko je imao sličan problem, ali meni apsolutno ništa ne pada na pamet trenutno.
Ne znam da li da ti preporučim Restore, jel onda bi se svašta moglo dogoditi, a pogotovo bi se updateao BaseBand, kao kako sam gore sve napisao.![]()
Ja imam isto mob iz Amerike na AT&T, jb sam ga najnormalnije i povukao postavke prek unlockita i radi mi evo vec godinu i pol bez greške.
Bookmarks