mogu se spojiti na komp preko USB, komp ga uredno očita i prikaže mi sve datoteke koje su na navigaciji...
mogu se spojiti na komp preko USB, komp ga uredno očita i prikaže mi sve datoteke koje su na navigaciji...
Odlično onda se problem može rješiti !
Znači pobrisao si sve s interne memorije instalirao i ne radi !?
Pogledat ću malo o čemu se radi , ali moram prije skinuti , puno sam toga radio tako da se više ni ne sjećam što ima unutar linkova .
Treba staviti iGO ili Primo koji još uvijek imaju podršku u kartama .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
da, tako je, pobrisao sam sve s int.mem. i ne radi. Možda se nisam dobro izrazio kad sam rekao da na ekranu stoji da nije spojeno, na ekranu navigacije je nacrtana ikona da nije spojeno,a mogu bez problema uć sa kompa u direktorij navigacije... Javi kad saznaš, pa možemo i preko Teamviewera ako treba...
Imam problema s internetom , na mobilnoj sam mreži preko HotSpota na mobitelu .
Bok walter66,
jesi se uspio prisjetiti kako riješiti moj prob sa Navman F45?
Zaboravio sam na tebe , ali napravit ćemo nešto . Uređaj je kompatibilan i s MioMoov M400 , u biti isti je uređaj u drugom kućištu .
jesi me opet zaboravio? ako danas imaš vremena, možemo možda nešto probati s tim
Imam ja pitanje, mozda nije vezano uz temu, ali..... Navigacija koju imam Mio, stara, ima karte iz 2007 ili 2008 i htio bi nadograditi. Na uređaju postoje stare karte ali nisu kao danasnje, sve je u jednom, jedna datoteka. Danasnje su svaka drzava posebno. Ima li gdje za skinuti takve karte, jer kad ubacujem pojedinacno zemlje, dogodi se da jednu vidi, a ostatak ne!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ubaci igo i opet si ko novi,
Jer poslije onih silnih petica i nije to neki Problem !![]()
Zadnji uredio zuzo : 17-04-2015 u 12:24
brat ima problema sa navigacijom Mio Cyclo300, radio je ok do prije par mjeseci dok nije updejtan prek njihovog toola na netu.
od tad je ovak bez gps-a brz ko prije al kad se spoji na gps ima lag od 5 sekundi.
znači koju god tipku stisnem na touchu ima kašnjenje od 5 sekundi.
pisao sam korisničkoj službi i svašta i svi govore bit će novi update itd.
sad je trenutno na novom od 10.04.2015
imart@
probaj updejtat na prijasnje stanje ?!
Ne daje mi mogucnost downgradea. Samo upgrade.
dobio sam mail od supporta:
If you encounter problems with your Mio Cyclo, please reformat the device. Make sure you only reformat the Mio_system drive (not the Mio_data drive). Before you connect the device to the PC, please make sure you switch it off first, connect the device to the PC and turn it on.
Open Windows Explorer (or "My Computer"/"Computer") and right click the Mio_system drive. Select "Format" and leave the default FAT32 option. Tick the box for "Quick Format" and click on "Start".
When this is finished, disconnect the device for about 10-15 seconds. You should continue to see a USB connection screen on the device. Now reconnect the device to the PC and start the CycloAgent application.
The CycloAgent application will detect that the Mio_system drive is empty. You will get a message "Recover your device" and below it a recover button. Click on the Recover button and the CycloAgent application will download and install the software and maps again (please be aware that this process can take quite some time).
When the device has recovered you will get a message that the recovery has succeeded.
sad me vratilo na verziju 4.1.0, čini mi se da se brže boota i da je manje laggy ali ne puno..
imas tu sve samo citaj i radi po upustvu !!
kako sam i napisao u prijašenjm postu, na ekranu same navigacije stoji ikona da je trebam spojiti na komp. Preko kompa mogu ući u dir navigacije...
Skini ovo s prvog posta i nemoj ništa instalirati .
http://cafe.mobil.hr/threads/76507-A...=1#post1025998
Kad to napraviš spojit ću se na Tvoje računalo preko TeamViewer_a i pravilno instalirati . Javi se na moje Privatne Poruke ...
navman move 50 je kod mene i nikako se ne snalazim,niti mogu naci mape za njega a ne znam dali bi moglo da ga na igo prebacim nekako ,svaka pomoc mi je korisnaa?! hvalaa unbaprijed!!!
evo fotka sadrzaja moga uredjaja.
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
micija@
sve ti lijepo ovdije pise sto i kako ! samo treba citati !
Zadnji uredio micija : 10-09-2015 u 21:04
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
taj navman je dektop od 5 " trebas za rezoluciju 800x480 , unlock(spirit) koji kpiras na praznu (formatiranu) SDHC karticu napravis reset i to je to , a orginal ostaje netaknut , ali kolega walter66 je strucnjak pa zamoli njega da to uradi
Bookmarks