Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    4.137
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.137, Nivo: 15
    Bodovi: 4.137, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Digitizer je potpuno nov - odmotao celofan s njega. Zanimljivo je kako ovaj stari touch panel (koji je pao na vruči grub asfalt drito licem) sa sto crta na sebi radio bez problema - odnosno reagirao - samo je mobitel zbilja bilo ružno vidjeti sa onim 'cvjetovima' od napuklina pa sam si naručio novi s interneta (pošto u ovlaštenom alo alo servisu nemaju zamjenski trenutno).

I ja sam mislio da jako pritiskanje nema veze s reagiranjem na touch jer sam odmah to skužio (nikad nisam razmišljao o tome kako to reagira) pošto ima trakica koja ima na vrhu čip koja se jednostavno prikači na matičnu i to je to. Prirodno je da sam stiskao jače kad neće da reagira, to je nekako mehanička reakcija na nereagiranje ekrana ali zbilja kad jače stisne ili povučem reagira na nekim područjima.

Malo je frustrirajuće što ne mogu ući u izbornik i što tipke svjetleće ne reagiraju.

Imao sam s raspuknutim touchom ispravan rad a sad s novim za kojeg sam dao 200kn ekran ne reagira. :O Nisam htio slati serviseru nekom da stavi touch kad sam uz njega dobio i potrebne stvarčice - poput malog šarafcigera i neke stvarčice sa skidanje i micanje plastike - a i još dodatno da čekam i budem bez mobitela.

Ovo s noktom ne pali. Mislim da touch reagira na toplinski dodir ili dodir općenito.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovdje imaš malo više o digitizerima.
    Taj tvoj problem je najvjerojatnije uvjetovan neispravnim digitizerom ili njegovom lošom kalibracijom.
    To što ti misliš da nema biti ili ima biti što na njemu neispravno je zabluda. On je napravljen od više slojeva koji moraju biti vrlo pažljivo spojeni. Ovaj je zamjenski napravljen u Kini u nekoj šupi. Nemožeš nikada očekivati da će biti i blizu originalu. Teško da ćeš što moći učiniti.
    Jedna od stvari kada nosiš na servis (pa ako to bilo i kod lokalnog meštra) je ta da ako stvar ne radi ne platiš, ovako ispada da si prošao jeftinije, a zapravo si dobio neispravni zamjenski dio i možeš se žaliti "upravi vodovoda" radi toga. Kupovati drugi digitizer je opet mačak u vreći, pa ćeš već biti kraći za 400 kn. Gotovo pa vrijednost rabljenog uređaja na oglasnicima, a još uvijek nisi siguran da li će taj novi i stvarno raditi.
    Ja bih da sam na tvojem mjestu kupio na eBay drugi (tj, isti takav kakav si ti tu platio 3x više) i probao još njega. pa što bude bude. 70tak kn te neće više baciti na prosjački štap.
    zapravo to si trebao odmah napraviti, istina da bi čekao 10-15 dana dulje, ali cijena je ufff manja.
    Eventualna solucija je zaboraviti sve i staviti na na njuškalo sa opaskom da ne prima baš komande dodira. Staviti neku prihvatljiviju cijenu i riješiti ga se, te kupiti drugi uz neku doplatu.
    Every man is a genius until he opens his mouth.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Huawei U8650] pitanja, dojmovi, unlock....
    By dik0br4z in forum Huawei
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 13-12-2015, 15:17
  2. Iphone 3gs vs Huawei u8650
    By qwert21 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 02-07-2012, 13:38
  3. Huawei U8650 - instaliranje Jave?
    By corsa in forum Huawei
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-04-2012, 23:57
  4. Tele2 internet - problem s modemom HUAWEI E180