CS: Source je samo online igra, tj treba ti valid cd key od half life 2 ili condition zero da bi se mogo igrat na steam serverima...
kupio sam vec tri puta H-L2 na dvd i na cdima jedanput i svaki put je bila neka glupa verzija,ne instalacija,nego instalirano i sprženo na dvd odnosno cd-e.i bio je jedan folder "extras by benky" ...
dajem 30 kn ILI starcraft original cdkey ILI warcraft III RoC original cdkey ILI neku igru(imam veliku kolekciju) ZA Half Life 2,ali instalaciju sa CS:source-om!
Slali bih si poštom igre ili ako smo blizu došao bih do vas,cdkey preko emaila,a nofce neznam,valjda isto poštom ili žiro račun...
hvala
There Are 10 Types Of People,Those,Who Understand Bynary,And Those Who Don't.
CS: Source je samo online igra, tj treba ti valid cd key od half life 2 ili condition zero da bi se mogo igrat na steam serverima...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
a LAN? pa nebi ju ni igrao preko steama... ili LAN ili ruski unnoficial serveri koji netrebaju cdkey... ma sigurno se moze prek LANa...
a osim toga,ja nabavim cdkey bez problema...imam frenda hakera(znam da zvuci glupo) koji ima milijun cdkeyeva za doom 3 HL,HL2...itd...pogotovo b.net keyeve... oce ko kupit mozda cdkeyeve? odnosno mijenjat za HL2?
pa cd-key-eva ima tisuce na internetu i uopce ih nije tesko nabavit!
evo ja se mogu kladit da neces naci valid cd key za cs source na internetu...ima ih milje na internetu ali kad probas da registriras igru, kaze cd key is already in use...
onda cu se trejdat,neko ce sigruno uzet 3 doom3 keya za jedan CSS key...
brunek,mozes skinut ali invalid,kojeg igra prihvaca ali steam ne,jer taj cdkey nije proizveden i stavljen u kutiju,vec odgovara algoritmima cd_key checkera od igre,...ista stvar je s battle.netom...
ali opet ostaju mi ruski serveri na kojima nije potreban doticni...
moze se cs source namjestit da igras na steam serverima bez ikakvog cd keya, tako ja trenutno igram... ako si zaintersovan mogu da ti dam link na kojem je objasnjeno kako to uradit... ali trebat ces da downladujes stvari...
moze,samo reci!imam 100mbps net pa mi nije problem DL...
nisam to znao uopce,a jel se moze igrat preko LANa il ne? mislim,ja bi igrao prek neta,ali da znam,jer frendovi su na modemu....![]()
Bookmarks