Prikazujem rezultate 1 do 25 od 155

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam već prešao na brutalku - bonbon sam zapostavio...ili uplatim 40 kn ili ne...svejedno...stavio sim u stari mob a na smartfonu koristim brutalnu...Dosadilo mi čekati mjesecima i godinama da poprave push pa da pojeftine i povećaju pakete i sl...ovako za 50-ak kn imam što mi treba i to je sve! Baš me živo zanima što li će dati u drugoj polovici mjeseca...Jedino me može vratiti na bonbon da za svojih 50 kn dobijem više, znatno više od brutalke... U prvom redu mislim na internet...minute i sms tu bih rekao da sa par stotina minuta i par stotina sms-ova je lako zadovoljiti veliku većinu korisnika...Ja nisam mogao potrošiti ni 80min prema ostalim mrežama. Vjerujem da 200-500 min za ostale mreže će zadovoljiti 90% ljudi (+1000prema bonbonu)...Svi smo gladni interneta! Tu se škrtari i brojači rade u megabajtima a ne gigabajtima... Kako već podosta ljudi ima smartfone, zašto ne bi mogli upaliti internet radio tu i tamo, pogledati youtube u HD kvaliteti da se ne boje da će potrošit paket... Slati slike i video s mobitela na dropbox ili koji god online servis...

Za sada mi se čini kako su se svi operateri (i virtualni i pravi) počeli razbacivati tisućama minuta i sms-ova, pa i neograničenim minutama i smsovima...jedino se nitko ne razbacuje megabajtima... Onaj tko prvi ponudi GIGABAJTE za siću će privući gomilu korisnika (koji imaju smartfone).

Bonbon se reklamirao uvijek za mlade: smartfoni, online korisnička služba, fejs, urbana spika "Bok kako si, kako ti mogu pomoći!?" od strane službe za korisnike...Još fali samo interneta da to sve poprati... Zato nekako imam osjećaj da će u paketima interneta dati nešto značajno bolje i jeftinije - koliko god su se dosada sustezali (nije mi jasno zašto)...Naravno, sms i minute će također povećati/pojeftiniti - ali tu je dovoljno da poprate konkurenciju...internet paketi su prostor gdje su ostali operateri također ultra loši (500mb ili 1GB je maksimum)...Ujedno, taj internet može upravo biti razlog da netko prijeđe/ostane na bonbonu - jer nitko ne želi mijenjati operatera samo promjene radi (ako je ponuda ista)...

--> ako sada (za zakašnjenjem) ne daju nešto značajno dobro - propali su dokraja!
    Zadnji uredio mlesic : 11-06-2012 u 19:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove