@eminem ako ima atijevu grafičku neka makne omega drivere ili stavi najnovije (pogotovo ak je grafička 8500,9000,9200)
@šile a o čem ja pričam to i mene jebe frend mi je rekao za taj crack a nikak da ga nađem
@eminem ako ima atijevu grafičku neka makne omega drivere ili stavi najnovije (pogotovo ak je grafička 8500,9000,9200)
@šile a o čem ja pričam to i mene jebe frend mi je rekao za taj crack a nikak da ga nađem
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...budemo stavili nove pa javim...inače ima Ati Radeon9200...Izvorno postao Vuxs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e pa i frendu je bilo tak imao je isto omega drivere mislim da iz 2003 ili '04
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
a ja nešto kopao jer je bilo neko sranje oko vorbis.dll-a i sad mi ovu poruku izbaciva,ako netko zna nek pomogne :
the procedure entry point vorbis_synthesis_read could not be located in the dynamic link library vorbis.dll
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!a nemam dvd da ga reinstaliran vratio sam ga
Skini ovaj vorbis.dll i metni ga u direktorij San AndreasaIzvorno postao Vuxs
http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=2C...J2J2MDN8MKHPLP
a šta se onda gta san andreas igra bez dvd-a unutra?Izvorno postao Vuxs
pa za san andreas netreba dvd za igru.
Resistance is futile. You will be assimilated!
super!
ja ga sutra dobivam... jeeee![]()
![]()
![]()
sve rijeseno Fresh install of winXP, SP1, i full install GTASA i peri deri ide bez problema.
jesam i više se ne pokazuje poruka ali neće ući uopće u igru
Neznam meni sad ide bez beda stvarno o.k.
a evo ja nabavio dvd pa ću vidjeti dali radi ili ne
naravno ne radi do sada sam već 100pura reinstalirao windowse probavao sam bez sp-a sa 1 i 2 i jednostavno više ne igra popizdio sam,idem spavat
meni ne radi. Ponovni instal XP, SP 1 ..ne radi..
ljudi ak je nekome usporen a ima sve detalje na najmanje, ja imam jedan mod kaj gta sa pokreće u prozoru. onda valjda ne bu štekalo. ja nisam još dobil igricu. možda danas![]()
nek mi neki mod da svoj e-mail pa nek uplovda ovamo... ak oćete
EDIT: ima još neki patch... evo opisa: This patch adresses several memory leak issues that were reserving system resources and caused the game to slow down after lengthy gameplay sessions or after repeatedly loading saved games.
Ima oko 6mb
link: http://download.filefront.com/387460...13f80a36d45b85
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 06-07-2005 u 09:12
eminem ako ti ono ne bude upalilo pokušaj promjenit taj crack koji imaš i stavi neki drugi.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
daj mi to, ja volim igrat igre u prozoruIzvorno postao ipavli19
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...u windowsima ili u prozoru koji gleda prema sobi susjedove kćerkeIzvorno postao flOorKilla
...
Probaj ovo mozda nes pomogne:
http://www.gta-junkies.com/maps/gta-sa/index.php
Odlican download site:
http://www.gtajunkies.com/list.php?c=GTAVC
LJUDI RADI MI!"!!
nemrem vjerovat. imam geforce 2 64mb i grafičku duron 1300mhz. i radi bez problema. rezolucija 800x600 detalji na najmanje i opće ne koči!![]()
![]()
![]()
![]()
...zasad...Izvorno postao ipavli19
I meni isto radi na Celero nu 1.2, geforce 2 64 mb i 400 RAM, i sve to normalno na 800x600 a zavrsio sam igru i sad igram one male sitne misijeIzvorno postao ipavli19
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks