to je meni prije isto bilo,i skužio sam da je to zbog zvučne!
Tražio sam driver po netu,našo,instalirao i riješio problem!![]()
meni se pojavi plava pozadina i nešta piše i onda ga moram resetat,to se događa kad igram neke velike igre ili ih igram dugo!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
to je meni prije isto bilo,i skužio sam da je to zbog zvučne!
Tražio sam driver po netu,našo,instalirao i riješio problem!![]()
li treba isključiti onu akceleraciju zvuka tak nešto
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Za sta sluzi TimeSync Tool
![]()
...vjerojatno za sikronizaciju vremena u igri sa vremenom na kompu...Izvorno postao Šile
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Neznam jesi li riješio problem ali probaj instalirati nove drajvere od zvučne kartice, takav problem ja imao i moj frend pa ja našao na nekome forumu to eventualno rješenje problema.Izvorno postao bbbrljo
Tapir rules!
meni je ovo upalilo!Izvorno postao Vuxs
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
molio bi vas da vise pricate o igri a manje o problemima, ok rjesit cemo problem al nije lijepo vidjet kad se provlaci preko cjele strane a pogotovo je zabranjeno djelit adrese pirata - to se radi na pm
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Slazem se ubico podova treba otovrit poseban topic o problemima vezanim uz igru i bagove.
slusaj šile zovi me flOorKilla ili Josip kako mi je ime a ne ovo jer zvuci katastrofa
jer zna ko kak se rade trikovi na bajku?
mogu skočit, ali ne znam dalje
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ne igram ja puno tu igru ali za razbibrigu je super...to je moje misljenje,pohvalno je to da je dodano plivanje itd...
i ronjenje ali nema boljeg od traktora ,ide na njeg nitro?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
neznam ni ja trikove biciklom, ako se uopce mogu
evo jedan odlican sajt ima sve od cheatsa,walkthrough-a do liste pjesama na radiu i novih auto i ostalih stvari, ali jos ih nema naravno jer je tek dosla igra
ej kako nabrija druge aute!!ja mogu samo onaj kabriolet!!!
ma u drugoj radionici
jel ima na karti tih radionica jer ja sam prisa tek 13%!!
ne, moras ju sam nac, kad je jednom nadjes ce bit oznacena na karti
Daj jel mi salje neko tu igricu vise mrzim kad pricate o njoj a ja nemogu napravit ulet?!?!
ja svoju još nisam ni instalirao a imam ju već tjedan dana...
Ja svoju još uopće ni nemam![]()
Bom Chicka WahWah
Ja je imam igro sam je oko 14sati bez prestanka...naravno kad je čekam još od dolaska vice city-a...jedino kaj je razočaranje da je opet rađena po starijoj verziji...nema nikakve razlike u osnovi enginea još od Gta 3 koji je izašao prije četri godine...
Znaš di je prva misija ? E pa kad bježiš sa bajkom onda prođeš kroz neki kao skatepark... uglavnom u tom skate parku imaš onaj krug udubljeni di skačeš (zaboravih kako se to zove) i tamo se zaleti i na rubu skoči i onda drži dolje da se digneš na zadnji pa će ti se okrenut unazad i isto to možeš unaprijed,lijevo i desno !Izvorno postao bbbrljo
Imaš ovdje patch, to skini i moći ćeš večinu autiju nabrijat tamo di sada možeš samo kabriolet !Izvorno postao darioilic
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
ste vidjeli kako je fora voziti helić(vojni) i avijon(mig),dereš sa mitrićem po gradu!![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Jel bi GTA: San Andreas radio na 1.7Ghz, 384mb SDRAM, GeForce2 MX 32mb? Ak bi radila, kakva bi mi trebala biti rezolucija i detalji?
Bom Chicka WahWah
Bookmarks