da nije možda triper ?Izvorno postao whiteboy
![]()
meni je grlo bilo u komi ali oporavljam se... bar mogu pričat opet![]()
like fire....be alive
da nije možda triper ?Izvorno postao whiteboy
![]()
dobar grah daleko se čuje
LOOOOOOOOOOOOOLČINAhahahhahaha
tvrdi čankir!Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mi čitav mjesec igramo napolju foodballa i tako sam se s***o ev malo dočazim sebi zapravo progovorio sam l valjda cu prezivit
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Ma taman je vrijeme za to... oko mene svi obolijevaju, ono, malo sunca pa hladno...
Ja se ne dam, ko i obično. Gutam voća i ko' da stvarno pomaže.
Isto tako (WB) kad se napijem NE pjevam frendovima pod uho iz sve snage, pa mi grlo ne ode k vragu. I tako svaku večer
Ma popušio sam meningitis u 9. mjesecu, bio out skoro 2 mjeseca, tak da se sad JAKO pazim (glavobolje su mi još friške u sjećanju)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
u puli hara neka viroza.
Ucinak viroze kod homosapijenZa: Pritisak/bol u zelucu, povracanje i kenjanje istovremeno, zeludac ti u grlo dojde, traje cijelu noc, ako ne i cijelu noc i cijeli dan, nakon toga ne ocjecas nista, prazan si ko ispuhani balon...
strasno!
oporavaljam se![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
jebote ti si dobro živ ostao s meningitisom.,.. posljedice su vjerojatno ostale na mozgu..Izvorno postao BlueDevil
al ja nisam nikome na uho pjevao već duuugo, a ni van nisam izašo od nove godine... ma žasu, danas kurim, a po noći sam jedva oka sklopio od muke... boli glava ko od najgoreg zagorskog vina...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
siroče malo jadno doktorsko
želimo ti brz oporavak![]()
sta je to, se to jede?Izvorno postao KaKaV NeReD
sezona gripe je službeno počela...
grlobolja se kod mene vratila....sad sam na antibioticima....
like fire....be alive
i meni isto, nadam se samo da će me proći samo od sebe jer nema šanse da opet pijem antibiotike, brijem da sam već imun![]()
samo od sebe ne vjerujem, meni ni hektolitre čajeva na kraju krajeva nisu pomogle (ok, ok, nisam trebala ovaj vikend ružit...)
like fire....be alive
ma nisi ti imala gripu, viš da je tek sad došla
a ti tomo, kak si ti? niš ne kukaš ko mi ostali![]()
like fire....be alive
ma ja sam ti ko Hektor![]()
ja sam u pon završio na hitnoj...
kaj ti je bilo?
over the phone...
mislim znam da zvuči glupo ali kod mene se na poslu već
2 godine prodaje cedevita i naravno pijem je i ja dosta a
od tada sam samo čini mi se jedan put bio kratko prehlađen.....
ma ne zvuči glupo, cedevita (kao i svi vitamini i sl. dodatci) ti može ojačati organizam, odnosno vlastiti imunitet, no sasvim sigurno neće zaustaviti virus ako se za tebe uhvati... vjerojatno si imao više sreće u te 2 godine... ali da je zdrava, to sigurno (u normalnim količinama)...
a recimo kad radim 1 litrica je minimalno normativ![]()
slušaj ti našeg whiteboya, ipak je on doktor ovdje, ovo je njegov topic![]()
like fire....be alive
ma daj pa tko je ikad profitirao kad je slušao whiteboya
Bookmarks