Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 41 od 41
    Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa hajde da se i ja javim nakon duze stanke u kojoj sam pokopao svoju V300 vishe puta pa je ponovo ozivio. Sa ovim zadnjim 58R, sve radi ok nema stha, sam me zanima da li se isplati mijenjati moju postojecu V300@V600, za E550, jeste ta ona podrzava skinove i filmice kratke, ali nema toliko cest upload novog Software-a za nju, ili ima nisam upucen. I kako mi se cini da je ona vanjskim izgledom identicna V300, pa da li je moguce da se oklop sa E550 stavi na V300, znaci zelim crnu V300, i da li se negdje u Hrvatkoj ili BiH (mada sumnjam) moze kupiti full oklop za E550 ako je to moguce napraviti.

Ni sam ne znam sta sam napisao ali se nadam da ce te se snaci medju ovome...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    iPhone 4, SE c905
    Operater
    Vip
    Godina
    38
    Bodovi
    11.304
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.304, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma možeš staviti oklop sa e550 na v300.......nadalje moraš zanti da e550 ima i BlueTooth (bar meni jako puno znaći) jedino što je original SW malo bugovit al da se to rješiti upgreadom na noviji....ja bi si svakako zamjenio da se nalazim u toj situaciji

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    MPX220, V3 RazrBlack
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mijenjaj sam onda obavezno stavi novi soft. jer je originalan soft užasan, čisto mi se okreće želudac kad se sjetim kako je raditi na tom mobu sa onim njegovim originalnim softom. Inače je mob zakon!
    Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black

Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm, pa hajde poslusam vas ali koliko sam primjetio na forumu, ili ja imam slab vid nigdje nema link za software od motorole E550, jer mislim da ne ide na nju soft od V600 ili slicnih, a i ako bi isao (u sta cisto sumnjam) onda bi se izgubile neke moguznosti. Znaci gdje ima za skinuti soft. od nje, po mogucnosti MonsterPack. I da li bi sve aplikacije i igrice koje su kompatibilne sa molim trenutnim telefonom radile i na E550, po nekoj logici bi trebala ali nikad se na zna.
    I sad jos jedan upitnik: na softu 55r, nema one ikonice, tj foldera za video, uz pomoc P2K (:neka novije verzija cak ima i sucelje sa sarenim ikonicama sam zakacio kvacicu da ga ga uz neku logiku napravi ali nistha nema od te srece, cisto mi taj folder ne treba ali eto neobicno mi prazno ono mijesto gdje bi trebalo da bude.
    i zanimam me jedna stvarcica, tj da li je na Vxxx ali i na E550, nekako moguce pomocu neke aplikacije da se slusa radio ili sta slicno, znam da ima neki uredjaj sto je motorola izbacila ali ne zelim to nego ovako bez ikakvih prikljucaka sam uz neki soft.
    I bila bi dobra josh jedna stvar, da napravimo jedan site ili Gdrive i da tu trpamo svoje igrice, aplikacije ili sta vec imam za motorolu, ako ste za Gdrive ja cu dat od sebe, ipak 1Gb, treba popuniti sa aplikacijama i raznim korisnim i beskorisnim stvarima.
    I zadnje: ako bi netko bio toliko ljubazan da mi kaze gdje ima za skinuti free HTML templat-a za stranicu, po mogucnosti u vezi mobitela (motorole) da mi to da kontam da napravim site na kojem bi se mogli naci svi ti vasi, nasi, i moji programici i igrice.

Hvala...
    Hmmm, ima ovoga dosta...

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moonwalker
    Hmmm, pa hajde poslusam vas ali koliko sam primjetio na forumu, ili ja imam slab vid nigdje nema link za software od motorole E550, jer mislim da ne ide na nju soft od V600 ili slicnih, a i ako bi isao (u sta cisto sumnjam) onda bi se izgubile neke moguznosti. Znaci gdje ima za skinuti soft. od nje, po mogucnosti MonsterPack. I da li bi sve aplikacije i igrice koje su kompatibilne sa molim trenutnim telefonom radile i na E550, po nekoj logici bi trebala ali nikad se na zna.
    I sad jos jedan upitnik: na softu 55r, nema one ikonice, tj foldera za video, uz pomoc P2K (:neka novije verzija cak ima i sucelje sa sarenim ikonicama sam zakacio kvacicu da ga ga uz neku logiku napravi ali nistha nema od te srece, cisto mi taj folder ne treba ali eto neobicno mi prazno ono mijesto gdje bi trebalo da bude.
    i zanimam me jedna stvarcica, tj da li je na Vxxx ali i na E550, nekako moguce pomocu neke aplikacije da se slusa radio ili sta slicno, znam da ima neki uredjaj sto je motorola izbacila ali ne zelim to nego ovako bez ikakvih prikljucaka sam uz neki soft.
    I bila bi dobra josh jedna stvar, da napravimo jedan site ili Gdrive i da tu trpamo svoje igrice, aplikacije ili sta vec imam za motorolu, ako ste za Gdrive ja cu dat od sebe, ipak 1Gb, treba popuniti sa aplikacijama i raznim korisnim i beskorisnim stvarima.
    I zadnje: ako bi netko bio toliko ljubazan da mi kaze gdje ima za skinuti free HTML templat-a za stranicu, po mogucnosti u vezi mobitela (motorole) da mi to da kontam da napravim site na kojem bi se mogli naci svi ti vasi, nasi, i moji programici i igrice.

Hvala...
    Hmmm, ima ovoga dosta...
    A jesi ga otego..550 nije triplets serija tak da ne ide flash od v600..pase ti na e550 soft od v550 kaos to su mnogi stavili pretrazi forum sto se tice linka za soft ima negdje sigura..java stvari ce radit to neams problema..a ti si samo ukljucio video u seemu trebas jos kreirat folder..opet imas dosta o tome na forumu..
    Radio nema sanse treba ti antena za to...

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    iPhone 4, SE c905
    Operater
    Vip
    Godina
    38
    Bodovi
    11.304
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a kontam da za radio trebaš i tuner u mobu, kojeg nema u HWu, nego se može posebno prištekati...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm, shit. Nema ovde nigdje E550, a ni oklopa za nju jer ovaj moj je fakat vec se dosta izgrebao. Znate li koji od vas da li ima gdje u ZG kupiti Full Oklop za E550 ili V300. Ima na ovome sta narucivaju ali za v300 samo a ja bih tako zelio crni mob (necu ga farbati kao sto su mi neki rekli)...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo mene sa josh jednim judim prijedlogom: Kopam ja ponetu i nadjem programic P2KMenu editor. Znaci moze se kreirati novi meniji itd da skratim, kad se klikne na neku postojecu ikonicu moze se ona promijeniti ima neke 3 opcije i fazon je da ikonice budu u gif formatu pa sam mislio da li je moguce ako je netko probao da se to mijenja i je li mu uspjelo. Ja josh nisam probao, ali budem pa javim. Izmedju ostalog edituje se neki "mmc_ucp" (mislim da je tako) iz system foldera i ako to upali moglo bi se napraviti totalno drugaciji izgled moto Vxxx serije barem ikonice i custhom shema boja na nesto bi licilo. I da li je moguce da se u file scheme boja osim boje ubaci neki izgled znaci da se nekako zavara file da bude nestho slicno temi...
    Ja sam ovo sve zakomplikovao pa ako skontate o cemu pricam javite da se ta misterija rijeshi...

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    iPhone 4, SE c905
    Operater
    Vip
    Godina
    38
    Bodovi
    11.304
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    file se zove MMA_UCP.....al nebitno.....a u color schemi nemoš ništa drugo mjenjati osim boja postojećih menija....

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo mene sa josh jednim judim prijedlogom: Kopam ja ponetu i nadjem programic P2KMenu editor. Znaci moze se kreirati novi meniji itd da skratim, kad se klikne na neku postojecu ikonicu moze se ona promijeniti ima neke 3 opcije i fazon je da ikonice budu u gif formatu pa sam mislio da li je moguce ako je netko probao da se to mijenja i je li mu uspjelo. Ja josh nisam probao, ali budem pa javim. Izmedju ostalog edituje se neki "mmc_ucp" (mislim da je tako) iz system foldera i ako to upali moglo bi se napraviti totalno drugaciji izgled moto Vxxx serije barem ikonice i custhom shema boja na nesto bi licilo. I da li je moguce da se u file scheme boja osim boje ubaci neki izgled znaci da se nekako zavara file da bude nestho slicno temi...
    Ja sam ovo sve zakomplikovao pa ako skontate o cemu pricam javite da se ta misterija rijeshi...
    da postoji taj program al od promijene ikone ni traga (da znam da ima tu opciju)..neizvedivo.(bar ja nisam uspio volio bih da me netko ispravi u uspije nest izvest).napravio sam sve kak tu pise i stavio to na mob i jedini uspjeh da sam napravio nevidljivu ikonicu...a shema boja samo sadrzi boje sve boje koje ti vidis u izborniku od moba su definirane u shemi boja...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm, hajd ok mozda se nesto uradi pa se cuje.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I sta vi meni ono rekoste da se ne moze mijenjati ikone,ccc. a ev drugi uspjeli na moj onaj nacim, ali nema veze i onako sam to imao vec odavno samo nisam znao ekstraktovati ili sta vec
    hehheheh
    hajde pozzz

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I sta vi meni ono rekoste da se ne moze mijenjati ikone,ccc. a ev drugi uspjeli na moj onaj nacim, ali nema veze i onako sam to imao vec odavno samo nisam znao ekstraktovati ili sta vec
    hehheheh
    hajde pozzz
    da rekosmo de se ne moze al otkrit je drugi nacin...mozda ipak mma i ikona mora bit u istom direktoriju..ja sam stavljao na razlicita mjesta pa je to mozda krvio...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma nema problema ok je, kod mene je sve sta sam zamijenio radilo, ali kao sto sam rekao nisam znao napraviti Flex file da to podijelim i sa ostalim ili kako vec da drugim dam svoj uradak...Ok pozzz javim se ja sa josh kojomludom idejom pa ce mo vidjeti da li se to moze raditi cudne se stvari desavaju u mom bolesnom umu...Whahahahahhahahaha

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bok, evo da ne otvaram nove teme jer mi ih je pun k**** ja cu ovde pitat sta imam...

Vidio sam na MTV-u one gluposti od popularnih Tamagotchija (popularno zvani Ti Ga Mu Ci), pa me zanima da li ko ima to ili da li se gdje moze free skinuti jer zelim nekoga da meltretiram na mobu...
    Hvalla

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Motorola V300
    Operater
    BH GSMBIH
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo posto meni niko nece da odgovori ja cu vama dati jedan linkic koji je po meni Good
    http://motoaide.com:8081/motorola/

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Motorola V300 vs. V500
    By valsimot in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 14-06-2004, 23:45