Mislim da zaslon košta oko 1000 kn.
Nije se desilo zbog napona.
-Pozdraw svima
Ovako se zbilo:
Stavio sam mob na punjenje,kad sam se vratio vidio sam jednu crnu tackicu na ekranu,upalio sam mobilni i vidio da je pola ekrana [lijeva polovina] totalno poludjela [ne vidi se nista samo neke tackice u boji]
Mobilni je nokia 7650.
Je li moguce da se to desilo zbog napona?
[i da li neko zna koliko ekran za ovu nokiju kosta odprilke]
Thanx unaprijed![]()
Mislim da zaslon košta oko 1000 kn.
Nije se desilo zbog napona.
Drago mi je sto se nije desilo zbog napona![]()
1000 kn = oko 130 eura [??]
Hvala ti na odgovoru.
Pozdraw.
A da , jos neshto ....
Meni on nije padao,i ako nije do napona onda je neshto kao fabricka greska?? [posto imam garanciju....]
poz
Ako imaš garanciju i ako nije padao (razbijen zaslon) onda bi ti to trebali popraviti besplatno.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Skoro sam dobio 7650 tako da nisam bas najvjestiji s njom i imam par pitanja vezano za nju,pa sam mislio da ih postavim ovdje iako nemaju veze sa prethodnom pricom,ali imaju sa naslovom
1) Da li postoji kabal kojim se ova nokija povezuje sa computerom?
1.2) Ako postoji je li moguce da se slike sa nje i ovi *.amr fajlovi [snimljeni zvukovi] prebace na computer?
1.3) Ako ne postoji kabal postoji li neki drugi nacin da uradim ovo "1.2" ?
2) Trazio sam neshto kao Tips and Tricks za 7650 preko googla ali izbaci 99% gluposti nevezano za to pa ako neko ima gotovu adresu da mi kaze![]()
3) Je li moguce da downlodujem na computer neke igre i onda da ih prebacim na mobilni?
....i jos jedno i posljednje![]()
4) Koriscenje ove opcije "Mailbox" da li zavisi od podrske operatora?
Znam da je ovo mnogo pitanja,ali bih vam bio mnogo zahvalan kad biste makar na neka odgovorili ?![]()
mini GPS za 7650
![]()
![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Cao Player 4 ever ....
ali kako mi ove 3 slicice mogu pomoci
![]()
Sorry balkan ali to nije bio odgovor na tvoja pitanja . . . procitah da je miniGPS dodatak za 7650 pa nisam htjeo zapocinjat novu temu zbog toga vec sam to postao ovdjevjerovatno jsp_m zna odgovore na tvoja pitanja
![]()
Ne postoji kabel, preporučam ti spajanje preko IC-a, preko bluetootha nije baš isplativo, kartica za komp je preskupa.
Slike jednostavno šalješ preko IC-a, *.amr falove ne možeš baš tako jednostavno poslati i mislim da ih ionako ne bi mogao slušati u kompu (osim možda sa nekim programom na koji još nisam naišao).
S neta skini igre za 7650 i pošalji ih preko IC-a te ih onda instaliraš na telefonu.
Korištenje mailbox-a u principu ne ovisi o operateru, ovisi jedino ako koristiš GPRS, onda su postavke malo drugačije.
Hvala ti puno Vader![]()
Mozes li mi malo objasniti povezivanje preko IC-a?Il da mi preporucis gdje da potrazim po netu?
pozdrav svima![]()
Sorry, fulao sam, mogu se i *.amr fajlovi slati preko IC-a.
IC možeš potražiti u bilo kojem dućanu kompijutorske opreme, cijene se kreću oko 200 kn za serijski i oko 300 kn za USB.
Dakle, uštekaš IC u komp, instaliraš ga i to je to.
Na telefonu odabereš sliku (ili zvuk ili neki drugi fajl koji se može slati), odabereš slanje preko IC-a, usmjeriš u IC od kompjutera i to je to.
![]()
![]()
Thanx vader.
Ali ja sam to trazio po cijelom gradu [podgorica] i svi su mi rekli isto
A to ces odje tesko nac, culi smo da ga nidje nema
Tako da cu vjerovatno narucivat.![]()
Thanx
Evo izasao je novi softwer za 7650 vise citajte ovdje -> http://www.infosync.no/show.php?id=2948
Što se tiće plavog zuba nije ni on preskup za komp (mislim da sam negdje pročitao da bluetooth odašiljač USB dođe negdje oko 375 kuna, moram samo provjerit pa se javim...)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Nokijina bluetooth kartica košta oko 2000 kn.
Ne pišem o kartici nego USB dodatku za komp koji dođe 375 kuna i sasvim solidno radi...
sta znaci sasvim solidno,il radi normalno il ne radi!!!
Po informacijama koje imam ako si u dometu i nisi prikriven sve je ok (bar bi trebalo biti)...
Ovo nije bas neki problem, al htio sam da vas pitam postoji li sansa da se iskljuci screensaver na N7650 ?
Ne.
Opet sam oštetio ovaj telefon
Da li neko od vas moze da mi priblizno kaze koliko bi kostala ona `traka` koja povezuje tastaturu sa displejom i ostalim dijelom?
![]()
![]()
![]()
Imas Ericsson AMR converter za pretvaranje AMR u WAV
To ne bi trebalo biti skupo, raspitaj se u servisuPoslao: zwar
Opet sam oštetio ovaj telefon
Da li neko od vas moze da mi priblizno kaze koliko bi kostala ona `traka` koja povezuje tastaturu sa displejom i ostalim dijelom?
![]()
![]()
![]()
Bookmarks