pive... mmm... nekak ovak... ono sto vrijedi: velebitsko (i tamno i svijetlo), paulaner (al ga rijetko di ima plus toga je skupo), erdinger, fosters, tamno lasko (flaširano, srecom pa samo slovensko jer nisu dali licencu jadranskoj pivovari).
izbjegavam u velikom luku tuborg (bože sačuvaj osjećaja u glavi i želucu drugo jutro, često i istu večer; naravno, riječ je o domaćem tuborgu) i pan (slično smeće ko i prethodno)... favorit je jedno neugodno iskustvo (srećom ne moje, samo probao guc... brrr....).
o guinnessu i kilkennyju niti ne želim pričati dok ih u irskoj ne popijem, prema pričanjima onih koji su bili tamo, ono što se kod nas dobije točeno nije niti do koljena onom što se tamo dobije, a kao je i tu dobro.. onda mora da je tam mrak dobro
heineken koji se tu spominje je preskup za pivu kakva je... heineken je marketing uspio postaviti na puno precijenjeno mjesto.
a ima pivi koje bih rado probao, ali kad u zgb nema nešto tipa 'pivska kuća' di bi se moglo naći velik izbor piva a po nekim normalnim cijenama... ima scout u samoboru, al kak nemam auto nije da mi je usput.

) i pan (slično smeće ko i prethodno)... favorit je jedno neugodno iskustvo (srećom ne moje, samo probao guc... brrr....).
Odgovori uz citat
Bookmarks