@ pa nisam ja rekao da vama piva ne valja. kaj se pjeniš ko piva. Ukusi su različiti. Samo ti velim kaj je bilo s hajnekenom.
@ pa nisam ja rekao da vama piva ne valja. kaj se pjeniš ko piva. Ukusi su različiti. Samo ti velim kaj je bilo s hajnekenom.
dobar grah daleko se čuje
dobro i 'kaj je bilo s hajnekenom', nisi odgovorio??Izvorno postao KaKaV NeReD
ne pjenim se ja, boli mene za hajniken, ionako ga popijem (nažalost) svake prestupne, ali ne volim kad neko onak bez nekih argumenata napiše 'bilo je istraživanje, pročito sam u gloriji...'![]()
Zadnji uredio whiteboy : 12-01-2005 u 01:07
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa bilo je to kaj sam napisao da je po istraživanjima kvalitete pive ispala je naj nekvalitetnija, nekoliko godina za redom. To ti se povlačilo i po nekim newsima. Ne zanm ti za Gloriju koji je broj. Kad saznam javim ti da pogledaš u svojoj arhivici.Izvorno postao whiteboy
dobar grah daleko se čuje
ma dobro, vidim ja da ti kužiš o čem se radi... dobro je znati da se tebe 'istraživanjima' može uvjeriti...Izvorno postao KaKaV NeReD
BTW istraživanja su pokazala (izveli ih na Mayo klinici, bilo je na newsima) da su čvarci i čevapi naj nekvalitetnije jelo. Al yebiga, kad je fino ko yebe arterosklerozu, KBS i CVI.. isto je s hajnikenom..
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks