i to je istina...a Stella?To je piva za uživanje ne za napiti se...Izvorno postao Bassman
Ja non-stop ločem Zuju posebno mi se svidja ova strong ali naj bolja mi je Tuborg pa poslje Stella
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ma meni je dobra bila Krombacher ili tak nekak se piše. A od naših je Žuja ok. naravno Fosters je nenadjebiv. A Nikšičko je bez premca.
Također najbolje pive koje sam pio su Kirnigi bar i Sapporo.
dobar grah daleko se čuje
ERDINGER!svakako
ma dobro i nisam neki pivopija ali fakat mi je fosters.....Izvorno postao tomo
i
Ma HEINEKEN je meni najbolja,svi moji piju Bavarije al ja samo Heineken jer je najbolja!!!Nedavno sam i imao avatar od Heinekena al sam ga promijenio!!!
E kakav je taj franziskaner, mislim na koje pivo najviše podsjeća? I jel manje ili više gorko od nekakvog prosjeka? Vidio sam je u jednoj pivnici po 22 kn za 0.5 bocu, pa mi kaži dal se isprati to probat?Izvorno postao BlueDevil
Izvorno postao whiteboy
a meni pak Staro Češko...bez premca najgora. a iza nje odmah Amsterdamer
Svaka je piva specifična na svoj način i kad je duze pijes postane ti odlična
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Sve se isplati probati, ne buš propao zbog 22 knIzvorno postao Bassman
![]()
Ma znam, samo pitam kakva je...
Moj favorit je becks i laško pivo,kada se od toga napijem mrtav sam cijeli dan![]()
E koje je to godine otprilike bilo? Ja idem na maturalac u amsterdam, pa bi bilo lijepo posjetit tu pivovaruIzvorno postao whiteboy
, ali se bojim dal to uopće postoji više... A i ako postoji onda se plača najmanje 10-20 eura...
Al, newertheless,to je jako ljepo od njih što to tako dju/su davali!
Becks no.1 !
Mess with the best,die like the rest ! ! !
uh, davno je to bilo, još dak sam ja išao u školu (pred nekih 8 godina) ali sumnjam da su preveć poskupili, a tvornica je malo izvan grada... ma amsterdam je zakon, uživaj tamo!Izvorno postao Bassman
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hvala!
Ne bojim se ja tolko za poskupljenje, nego da su možda to uopće prestali prakticirat...
A i kakav je naš razrednik terorist, vjerojatno nas neće ni pustit da idemo do tamo...![]()
Al,no matter, ima tamo još dobrih stvari za vidjet i isprobat...![]()
Dode frajer u trgovinu i kaze:
- "Molim deset piva."
- "Stelu ili Tuborg", pita prodavacica.
- "Moze Stelu", kaze frajer.
On ode u park, popije 10 piva i pijan zaspi. Dodje neki ***** i naguzi ga. On drugi dan opet u trgovinu i kaze:
- "Molim deset piva."
- "Stelu ili tuborg", pita opet prodavacica.
- "Molim vas Tuborg. Od Stele me boli guzica."
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Budweisera moze i Pilsner... Izvrstno
A jes probo President Choice ??? (il ti ga prezident čojs) ???Izvorno postao Sljaka
e to je gadno![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
jeeee bravo branx piii-čojs!!
to smo mi kupovali u getrou na tone , kad smo imali razredna okupljanja na Jarkasu
piii čojs rulz
kolko je limenka 2,5 kn?
![]()
Upravo pijuckam Franziskaner (getro, 10 kn), i mogu reć da je jako dobar, jako sličan leffeu, samo malo manje gust... I jako se pjeni!![]()
ma ljudi, ali sta ipak nije ljepse popiti sok nego pivo. niko mi nemoze reci da sok nema bolji okus
probo gutljaj = skoro se ispovraco...branx & čojs? a-aIzvorno postao Gruntovčan
a cijena bice da je tu negdje...daju ti pare da uzmes rojs.., ovaj čojsa
![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Bookmarks