slazem se sa gornjim postom u potpunosti
the one and only, velebitsko!
slazem se sa gornjim postom u potpunosti
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Ja pijem samo Ožujsko iz navike,drugi su fuj![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
da pohvalim edelweiss snowfresh
//premium wheat beer brewed in the Alps with pure alpine water and added alpine herbs// inace nizozemsko.
jedna od boljih piva koje sam pio je i irska O'hara red ale, crvena.
//fruity and aromatic beer with a distinctive coffee like finish. The traditional hop flavour balances the sweet malty caramel taste. Brewed with pale malt , torrified wheat crystal malt and generous portion of roasted barley//
takodjer, O'hara celtic stout (tamno) je jedno od boljih tamnih piva koje sam probao.
kakva fuckin zuja, molim vas lijepo...
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Osjecko![]()
![]()
![]()
Đurđaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daj još tri Panaaaaaaaaaaaaaa....![]()
becks.....
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
Kwak
ispod cinestara - Popdevil birc - 24kn
ubiti imaju tolko pive tamo da bi trebalo porobati od svega po jednu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jedna obavjest paulaner sada ima za kupiti u mercatoru (kaptol centar za druge neznam ali vjerojatno)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
budweiser dark
Seriously?
VELEBITSKO i svijetlo I tamno!
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Tuborg green i naravno Velebitsko!!!!![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
beksu mi je nekak pala kvaliteta.. cudan okus.. il sam ga previse pio..nekak mi vuce na sampanjac..
Teško je reći koje je pivo najbolje ali Stella i Beck's koji se prozvode kod nas samo su blijede kopije originala iz njemačke i Belgije.Toliko su loše da bi prije popio Karlovačko ili Žuju.Dobro ne baš Žuju ali...skoro.
Svi koji žele saznati više o pivama mogu to saznati ovdje
![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
najbolja koju sam pio mi je Chimay blue, ima još i red, white i black, i Duvel je isto odlična...![]()
What else you gonna do on a saturday?
Od domaćih Karlovačko, ako nema onda Adria, Pan i Staro Češko još nekako, Žuja jedino ako sam već pijan.
Od stranih, hm nešto od onoga što sam u Češkoj pio, ali sam bio prepijan da sjetiti se.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Meni se ćini da se ipak većina pivopija dijeli u klan Žuja i klan Karlovačko :-)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ovdje kod nas ide samo Karlovačko,tako da su me asimilirali. Nijedno drugo,pa i da je bolje me ne interesira. Pio sam ih stvarno mnogo,i niti jedno me nije fasciniralo,a za neka piva neznam zasto i zbog cega su onoliko skupa,a nis ne valjaju...![]()
Bavaria i Heinken![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Prije 12.5 g sam prestal konzumirat (legalnu drogu Cigarete) par dana poslije sam prestal pivu piti,pa za danasnje pive vise ne mogu glasati.
Cinjenica naj piva sto sam pil u zivotu je bila Njemacki "Warsteiner".![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
karlovacko, tubog, carlsberg... stella... inace domace bosansko pivo skoro nijedno mi se ne svidja, za klasu su mi bolja vasa hrvatska od ovih kod nas,mozda se meni vise svidjaju... ko ce znati
Bookmarks