Ajme jeste dosadni vas dvoje s tim prepucavanjem , od svih tih anketa istrazivanja i fakulteta mi se vrti u glavi
gori ste od ... Ala i Peg
Ajme jeste dosadni vas dvoje s tim prepucavanjem , od svih tih anketa istrazivanja i fakulteta mi se vrti u glavi
gori ste od ... Ala i Peg
inace ne pijem pivu,al ak pijem onda je to bavaria,al tad sam vec skroz urokanapiva nije za cure
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
danas sam slucajno pijo leffe ajme odvratno ko da je napravljena od grozđa a ne hmelja
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ej ne vrijeđaj mi leffe!! Joj da da te mogu, gađao bi te bocom leffea kroz internet!!!!![]()
Ma šalim se, kako ti nemože bit dobro? Pa to je prava piva, a ne ona voda kao izzi ili becks... Šta si pio tamno ili svijetlo!
za pol tih piva nikad nisam ni cula,moram ja svasta naucit![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Šta nisu kewl čaše?
![]()
3 najbolje pive!
Moja kolekcija!
![]()
od 7 naj 5 je od zag.pivovare
da ne radiš možda tamo![]()
Ne radim!
Pa kako 5, samo izzy je??!
uff, ovaj fosters...sad mi sline cure
pa dobro pune se u zagrebačkoj pivovari a inače su izvana.....
guinnes je zakon!![]()
mama ti sestra!
a gosser?! (sa tockicama na o...)
Da da i Beks nije losa onako dobro lezi a i okus joj je dpobar
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
piva po zimi uopće ne paše, kuhano vino je zakonili kakav gemišt od delanca.
eh da je ovo neko drugi rekao još bi i povjerovaoIzvorno postao tomo
![]()
a čuj, paše piva nakon recimo zamornog skijanja, kad se žedan zavališ u zlatnog medveda, gori vatra, ori se pjesma...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ajde, kada ćemo?
Ma piva uvjek paše, kuhano vino je bezveze... Ustvari najbolje piće za se zagrijat u ove zimske dane je Zelena Čarobnica!![]()
e nemoj protiv kuhanog vina... ali udaljavamo se od teme, nije pitanje koje je piće najbolje, već koja je piva najbolja...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kupio u konzumu Pilsner Urquell, cesko (prvi put ga pijem) i zacudio sam se kako je dobro. steta sto ga nema po kaficima![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e kad smo kod češkog, znate one reklame kaj se vrte na TV za staro češko... 'tako staro a tako...' e sad ne znam kako je s vama ali mene uvijek povuče da velim '... tako češko' a oni vele '..tako dobro'... to mi je totalno jadno... eto, htio sam samo ovo podjeliti s vama...![]()
Česi imaju jako fine pive (sjetim se Praga često). A Pilsner Urquel sam čak i u nekim bircevima vidio, nekad davno that is, i stvarno je dobro pivo. Onaj birc na gornjem gradu, tamo skroz prema katedrali što gleda, tamo ga je bilo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
bil ja u češkoj sad u veljači... moj novi favorit u svijetu pive je definitvno svijany... mala pivovara pa nije da ga ima baš na svakom ćošku, ali u bohemiji se može pronaći... u moraviji nisam bil, kao ni sleziji, pa ne znam kak je tam stanje s pivama... frendica veli da to tak po pokrajinama ima svaka svoje pive koje uglavnom nalaziš samo u toj pokrajini... osim valjda onih najkomercijalnijih![]()
Ima nešto kaj je bolje od pive.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dve pive??Izvorno postao Sljaka
Bookmarks