sok uvijek ima bolji okus, samo je pitanje situacije sta ti je veci gust piti
Kako kadaIzvorno postao coma_zgb
![]()
sok uvijek ima bolji okus, samo je pitanje situacije sta ti je veci gust piti
iznenađen sam koliko ima ljubitelje hajnekena. Rezultati istraživanja su pokazali da je to naj nekvalitetnija piva na tržištu, ali zahvljujući odličnom marketingu prodaja joj je da boli glava. Nešto slično ko i sa izborima ovih dana![]()
dobar grah daleko se čuje
Kako komeIzvorno postao coma_zgb
![]()
'Rezultati istraživanja' veli on... rezultati kojih istraživanja, molim lijepo? Potkrijepi, molim te... jel se to radi o nekim istraživanjima kaj se pojave u rubrici 'zanimljivosti' na vip-online ili index.hr ili nešto ipak znanstveno utemeljenije?Izvorno postao KaKaV NeReD
Uostalom jedna je stvar kvaliteta, a druga je okus. Meni je recimo heineken najbolja piva po tom pitanju (od ovih koje sam do sad probao, naravno), a kad mi paše boli me za kvalitetu.. ni čevapi nisu baš zdravi, pa ih ipak trpaš jer ti pašu... uglavnom, sve što je fino i što ljudi vole, automatski nije zdravo iliti kvalitetno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
apsolutno se slažem, pa i poznato je svima da je piva okusa na koji se čovjek navikava... nema tog čovjeka koji je kao mali uzeo pivu od tate i nije mu bila bljutava (dobro, nered ima izuzetakIzvorno postao coma_zgb
), nego se oduševio i iskapio čašu do dna... dakle isto kao i cigarete, kava i slični poroci, piva je nešto na što se osoba navikne, a ne zavoli na prvi kontakt s njom...
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...i seks, isto tako![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
Bila je to ljubav na prvi pogled
![]()
@ pa nisam ja rekao da vama piva ne valja. kaj se pjeniš ko piva. Ukusi su različiti. Samo ti velim kaj je bilo s hajnekenom.
pive... mmm... nekak ovak... ono sto vrijedi: velebitsko (i tamno i svijetlo), paulaner (al ga rijetko di ima plus toga je skupo), erdinger, fosters, tamno lasko (flaširano, srecom pa samo slovensko jer nisu dali licencu jadranskoj pivovari).
izbjegavam u velikom luku tuborg (bože sačuvaj osjećaja u glavi i želucu drugo jutro, često i istu večer; naravno, riječ je o domaćem tuborgu) i pan (slično smeće ko i prethodno)... favorit je jedno neugodno iskustvo (srećom ne moje, samo probao guc... brrr....).
o guinnessu i kilkennyju niti ne želim pričati dok ih u irskoj ne popijem, prema pričanjima onih koji su bili tamo, ono što se kod nas dobije točeno nije niti do koljena onom što se tamo dobije, a kao je i tu dobro.. onda mora da je tam mrak dobro
heineken koji se tu spominje je preskup za pivu kakva je... heineken je marketing uspio postaviti na puno precijenjeno mjesto.
a ima pivi koje bih rado probao, ali kad u zgb nema nešto tipa 'pivska kuća' di bi se moglo naći velik izbor piva a po nekim normalnim cijenama... ima scout u samoboru, al kak nemam auto nije da mi je usput.
dobro i 'kaj je bilo s hajnekenom', nisi odgovorio??Izvorno postao KaKaV NeReD
ne pjenim se ja, boli mene za hajniken, ionako ga popijem (nažalost) svake prestupne, ali ne volim kad neko onak bez nekih argumenata napiše 'bilo je istraživanje, pročito sam u gloriji...'![]()
Zadnji uredio whiteboy : 12-01-2005 u 01:07
ma i da imaš auto kakva korist od toga od kad je 0,00 na snazi...Izvorno postao zappan
probajte iskoristit onu foru da he u zraku manje od 0 stupnjeva celzijusa![]()
modza upali i s ovim
kao drägeru je zima pa krivo pokazuje![]()
a imaš... svaki put se netko drugi iz ekipe koja zapali van odrekne pive za jednu večer...Izvorno postao whiteboy
![]()
Pa bilo je to kaj sam napisao da je po istraživanjima kvalitete pive ispala je naj nekvalitetnija, nekoliko godina za redom. To ti se povlačilo i po nekim newsima. Ne zanm ti za Gloriju koji je broj. Kad saznam javim ti da pogledaš u svojoj arhivici.Izvorno postao whiteboy
ma dobro, vidim ja da ti kužiš o čem se radi... dobro je znati da se tebe 'istraživanjima' može uvjeriti...Izvorno postao KaKaV NeReD
BTW istraživanja su pokazala (izveli ih na Mayo klinici, bilo je na newsima) da su čvarci i čevapi naj nekvalitetnije jelo. Al yebiga, kad je fino ko yebe arterosklerozu, KBS i CVI.. isto je s hajnikenom..
![]()
blago nama kad možemo čitat i službena doktorska
istraživanja i izvješća..... thanks doc![]()
ma neredu zahvali, on je otvorio sezonu službenih znanstvenih istraživanja..
![]()
evo predajem se. nisam htio nikoga isprovocirati, samo sam htio izreći neka saznanja koja se na nekim fakultetima gdje se ući o marketingu koristi kao primjer. nečemo onda o tome više.
na kojim fakultetima? ehheehhe
Ajme jeste dosadni vas dvoje s tim prepucavanjem , od svih tih anketa istrazivanja i fakulteta mi se vrti u glavi
gori ste od ... Ala i Peg
LOL!Izvorno postao coma_zgb
al dobro, nećemo više o tome...
![]()
inace ne pijem pivu,al ak pijem onda je to bavaria,al tad sam vec skroz urokanapiva nije za cure
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
danas sam slucajno pijo leffe ajme odvratno ko da je napravljena od grozđa a ne hmelja
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks