LOL to mi zvuči ko neka piva sa dodatkom hrđe i esencijalnog ulja iz černobilkih reaktora...![]()
![]()
LOL to mi zvuči ko neka piva sa dodatkom hrđe i esencijalnog ulja iz černobilkih reaktora...![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kao prvo, ne možeš sve pive strpat u isti koš. Tamno, svijetlo, pšenično ... pivo nikako ne možeš uspoređivat. Meni je npr. tamni Guinness odličan, dok mi se svijetli ne sviđa. Između Heinikena i Budweisera i još nekih teško bi se odlučil koja mi je bolja. A definitivno najdraža i meni najbolja piva bila je Carolo Stadium koja se više ne proizvodi zahvaljujući stanovitom g.Lukšiću.Izvorno postao Bassman
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...(bilo) karlovačko,stella i bavaria...više ne konzumiram alkohol (nikakav)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A Sljaka, znam, ali nemože se to sve u anketu strpat, ovako sam pokušao sve zajedno, pa onda tko odgovara napiše u kojoj mu je kategoriji koja piva bolja.![]()
I znam da nisam sve pive uspio stavit, al šta mogu kad je limit 12.
Btw, sad sam prvi put probao Kriek, mogu reć da je jako dobro i nekako egzotično, u sebi sadrži višnje, nemam pojma dali je na neki način rađeno s dodatkom višanja ili to samo na kraju stave ekstrakt, ali je odlično, dosta se osjeti miris tih višanja. Samo je jako skupo, u pubu u koji mi uvjek idemo je boca od 0.375 25 kn!!!
Još si premlad... al ne brini, ima vremena!![]()
Staropramen i Kruševice.... samo ih kod nas nema ... e ježi ga ...![]()
Nije ovo za mene ...
GRICKA VJEŠTICA - MEDVEDGRAD. Tko nije nek proba obavezno, ako moze!!!![]()
![]()
BORO
Prije 12.5 g sam prestal konzumirat (legalnu drogu Cigarete) par dana poslije sam prestal pivu piti,pa za danasnje pive vise ne mogu glasati.
Cinjenica naj piva sto sam pil u zivotu je bila Njemacki "Warsteiner".![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Ja non-stop ločem Zuju posebno mi se svidja ova strong ali naj bolja mi je Tuborg pa poslje Stella
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ma meni je dobra bila Krombacher ili tak nekak se piše. A od naših je Žuja ok. naravno Fosters je nenadjebiv. A Nikšičko je bez premca.
Također najbolje pive koje sam pio su Kirnigi bar i Sapporo.
dobar grah daleko se čuje
ERDINGER!svakako
Ma HEINEKEN je meni najbolja,svi moji piju Bavarije al ja samo Heineken jer je najbolja!!!Nedavno sam i imao avatar od Heinekena al sam ga promijenio!!!
Svaka je piva specifična na svoj način i kad je duze pijes postane ti odlična
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Ma znam, samo pitam kakva je...
Moj favorit je becks i laško pivo,kada se od toga napijem mrtav sam cijeli dan![]()
Becks no.1 !
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Hvala!
Ne bojim se ja tolko za poskupljenje, nego da su možda to uopće prestali prakticirat...
A i kakav je naš razrednik terorist, vjerojatno nas neće ni pustit da idemo do tamo...![]()
Al,no matter, ima tamo još dobrih stvari za vidjet i isprobat...![]()
Dode frajer u trgovinu i kaze:
- "Molim deset piva."
- "Stelu ili Tuborg", pita prodavacica.
- "Moze Stelu", kaze frajer.
On ode u park, popije 10 piva i pijan zaspi. Dodje neki ***** i naguzi ga. On drugi dan opet u trgovinu i kaze:
- "Molim deset piva."
- "Stelu ili tuborg", pita opet prodavacica.
- "Molim vas Tuborg. Od Stele me boli guzica."
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Budweisera moze i Pilsner... Izvrstno
A jes probo President Choice ??? (il ti ga prezident čojs) ???Izvorno postao Sljaka
e to je gadno![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
jeeee bravo branx piii-čojs!!
to smo mi kupovali u getrou na tone , kad smo imali razredna okupljanja na Jarkasu
piii čojs rulz
kolko je limenka 2,5 kn?
![]()
probo gutljaj = skoro se ispovraco...branx & čojs? a-aIzvorno postao Gruntovčan
a cijena bice da je tu negdje...daju ti pare da uzmes rojs.., ovaj čojsa
![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Bookmarks