E pozdrav. Jel znate još koje programe (osim DMIDP2 i JavaMan) za vrtenje java aplikacija za MS Smartphonove. Svaki link bi bio koristan.
Hvala svima na odgovorima
E pozdrav. Jel znate još koje programe (osim DMIDP2 i JavaMan) za vrtenje java aplikacija za MS Smartphonove. Svaki link bi bio koristan.
Hvala svima na odgovorima
IBM-om MIDP 2.0 KVM, ali ga se nigdje ne može skinuti iako je freeware. Jedina mana je da ne da programe instalirati na karticu nego u memoriju telefona. Ako nije problem daj malo opiši kako se služiš npr. DMIDP-om2. Ja sam pokušavao ali mi nešto baš i ne pokreće java programe. Googlajući našao sam nekakve linkove gdje opisuje proceduru instalacije i pokretanja ali je na kineski (ili korejski) pa se ne snalazim najbolje. Hvala na odgovoru !Izvorno postao strikoo
Ma ovo što sam napisao JavaMan je ovo IBM-ovo sranje... Ovak za DMIDP2:
S javainst.exe u gornju "kućicu" upišeš ime igre (nebitno kako se zapravo zove, već kako želiš da ti piše), a u drugu "kućicu" upišeš gdje ti se .jar file nalazi tipa ovako bez navodnika "\Storage Card\Java\java.jar" ili gdje god ti se već nalaze java app. Mislim da uz jar moraš imati i jad ali... Ako nešto ne valja izbacit će ti eror, a ako je sve dobro sam će se one dvije "kućice" pobrisati. Nakon toga pokreneš DMIDP2.exe i tamo ti se mora pojavit ime koje si upisao to pokreneš i...upitno el radi jer ima manju podršku za app od IBM-ovog sranja jedino što je PUNO PUNO brži i bolje radi.
Nadam se da sam pomogao...
Hvala na savjetu. Ispada da je pored .jar potrebno imati i .jad datoteku da bi stvar hodala. Međutim javlja se novi problem. Kad pokrenem neku igricu na gore opisani način, dobijem normalno njezin start screen i napiše mi npr. nešto poput "press 5 for start...", pritiskanjem tipke 5 na mobitelu ili bilo koje druge tipke ništa se ne događa tj. ne mogu pokrenuti igru. Isprobao sam Gameloft-ov XIII i Nightmare Creatures i obje igrice reagiraju na isti način :-((. Igrice su inače za V300 i V525. Koristim Win2002 ako to nešto znači. Ima li pomoći tome ??Izvorno postao strikoo
Nažalost ništa to je najveća mana ovoga programa zato je ono ibm puno bolje, ali....
Imaš kakav link za skinuti to ili da pošalješ na private !Izvorno postao strikoo
hmmm..jeli tko zna kako rijesiti ovaj problem?..
Naime instaliram java igrice i ne mogu ih pokrenuti jer kao da tipkovnica ne radi...isti problem koji ima Max: " Kad pokrenem neku igricu na gore opisani način, dobijem normalno njezin start screen i napiše mi npr. nešto poput "press 5 for start...", pritiskanjem tipke 5 na mobitelu ili bilo koje druge tipke ništa se ne događa tj. ne mogu pokrenuti igru."
mpx200, V360, SE K610i
Bookmarks