Malo je takvih kojima se to da raditi. A bilo bi zgodno ukinuti i ograničenje kod SMS kad ga šaljemo na više brojeva. Recimo 20 bi bilo čist Ok. :-)
eto, naime i naše ljubljene Motorole, kao i Samsung, imaju ograničenja u spremanju slika, igara, videa, alarma i sl.
razlika je što kod nas nije ograničenje u kb kao kod Samsunga, već u broju elemenata, npr 6 alarma ili pak 30 Java aplikacija. podosta mutavo, jer recimo meni ostane 3Mb slobodnih, ali ne mogu spremit niti jednu novu igru.
no, bilo kako bilo, mislim da negdje postoji skriven seem koji čuva broj maksimalnih elemenata pojedine kategorije. samo tko će biti smion i naći koji je to![]()
Malo je takvih kojima se to da raditi. A bilo bi zgodno ukinuti i ograničenje kod SMS kad ga šaljemo na više brojeva. Recimo 20 bi bilo čist Ok. :-)
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Ne znam, ne vjerujem da je to u seemovima ograničeno. Nema razloga za takva ograničavanja.
OK, VIP ne želi delivery-report pa ga sakriju - tu može bti neke logike (trule, ali ipak...)
Ali namjerno limitiranje ovakvih stvari?
Meni to prije izgleda limit tipa FAT16 koji je (onomad, kad se rabio) imao limit od 256 fileova po direktoriju. Ili NortonCommander za DOS (ako ga ase netko sjeća) koji je isto tako pokazivao do 128 (čini mi se) fileova po direktoriju, pa ako si htio vidjeti više morao si prepolovit direktorij i stavit fileove u 2-3-4-itd idira pa da ih sve izlistaš. Ili filename 8+3 iz starog nam DOSa. Meni to tako izgleda - pomalo zastarjeli soft, princip koji je nekad bio prihvatljiv, no sad bi ga trebalo ne upgradeat, nego napisat iz samog početka. From scratch.
A to im se, rekao bih, ne da baš.
Naravno, to je samo moje mišljenje...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
respect Devil, no mislim da tvoje razmišljanje i nije pravo sad; jer da je tako, da postoji neki univerzalan sistem pohranjivanja (kao FAT16) onda bi se sistem primjenjivao na sve direktorije jednako, ali nije tako. definitivno je sama Motorola ograničila broj fileova. uz to, moram ti reći da ako pišeš recimo neki program na Java platformi, ona po defaultu podržava ISO standard broja znakova, kao i WIN-ISO za broj fileova. ja, eto, mislim da je fora skivena u nekom seemu, ali možda i griješim. nikad ne znaš! u svakom slučaju, ne sviđa mi se taj Samsung pristup.
C ya
ono sto smo prije naspomenuli u jednoj raspravi da motorola nema ograniceja u broju poruka i nije bas tocno...granica je negdje oko 100 poruka..ja sad imam negdje oko 100kom na mobu i javlja da je memorija pri kraju...
Izvorno postao jdabic1
jest, isto vrijedi i za slike....
pomalo razočaravajuće mi je to, s količinom slobodne memorije mi se čini da ju ne mogu napunit...bezveze.
ovo bilježim kao 1. manu, a one probleme s preklopom kao broj 2. nadam se da će tu stati
meni je javio da je memorija puna i da dolazna poruka čeka...imao sam sve ukupno 120 SMSova na mobachu
Izvorno postao BlueNeon
mislim da je 100 max moguće na mobitel pohranit, a ovih 20 ti je išlo na SIM, vjerovatno![]()
Bookmarks