I ja sam pomislio da je stvar nekog ugovora za Mobisom, jer da je rađena za T-mobile sigurno bi stavili barem svoj logo! A i takva čista sigurno je još isplativija za 1998kn.
Nemam pojma... Vidjet ću, ako ću sutra biti u gradu pa se zaletim do T-mobile-a pa se raspitam...
Vidio sam ga samo samo u izlogu...
Ali ako nije namjenjen T-mobile mreži, kako bi onda prodavali da je lockan... To nema smisla , kupiti mob koji ne možeš koristiti...
Osobno, mislim da je brendiran, kao i 99% mobitela kupljenih kod njih...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I ja sam pomislio da je stvar nekog ugovora za Mobisom, jer da je rađena za T-mobile sigurno bi stavili barem svoj logo! A i takva čista sigurno je još isplativija za 1998kn.
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Sigurno da jest. Samo treba prijeći na 098.
U biti onima koji su na 098 (099) je i više nego isplatljivo! Prva liga!
Samo moj bed jer koristim VIP i TELE2...
E to da nema loga mi je prvo zapelo za oko... A na stranici od t-mob-a je samo moba, ali su na ekranu prikazane one "kockice"...
Ma sigurno je zaključana, samo nisu trošili ekstra lovu za natpise po mobu.
Zanimljivo je da ih Mobis više nema u ponudi, a ne znam zašto. Tako T-mobile postaje (privremeni, jedini) legalni prodavač te Nokije (OK, uz one dućane u kojima još stoje 6630 po nevjerojatnim cijenama od 4699kn i sl.)
Ima u emezete timovana 6630 za 2899kn ako koga tješi. A sto se tiće u vipa sam uzeo t610 kada je tek dosao bez pretplate ili cega drugog ( cijena je bila 2900kn ) i bio je uredno zakljucan iako sam se nadao da nije. A nakon par dana u elektromagica 2800kn otkljucan. Uostalom po zakonu naseg trzista ako se kupnja cini povoljna mora biti neka kvaka ( golema ) u pitanju.
C/P sa infa o 6630 na t-mobile webu:
"Uređaj radi isključivo sa SIM karticom kupljenom od T-Mobile HR."
Ako vas što tješi zbog činjenice da ju dekodirat može uz Nokiu samo jedna osoba;
flashati ju nije osobit problem
Ja imam timovu koja je dekodirana,mislim da je takvih jako malo!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
koliko znam tim nije zakljucavao svoje 6630 ako ih kupis bez pretplate ( to je vani cini mi se obicaj ) a svejedno ih je davao za 350 eura. Vecina svercera u splitu je prodavala tim izvedbu. Kupis u italiji i dobijes povrat poreza.
ispada Zakljucano=Sugavo . ko da nije isti uredjaj u pitanju
ljudi a ako se kupi mob jel se mora u mobisu flashat da se makneju oni t-mobile logo-i???
ne moraš u mobisu, nije nužno...Izvorno postao Nono01
za info, javi se na PM
TIM ne zakljucava niti jedan mob.Izvorno postao konj
A šta se ne gubi garancija ako se flesha mob??Izvorno postao Inovator
Ipak, mislim da je ta ponuda T-moba-a dobra za korisnike te mreže... Jer je mob povoljan...
naravno da se gubi al mislim da se moze napravit backup i u slucaju garancije se vraca nazadIzvorno postao Ićo
točno druže, mogu i na njoj napravit full backup, nakon vraćanja mob je u istom stanju kao i kad je kupljen.Izvorno postao jdabic1
a glupo je propustiti sve ove nove verzije FW-a za BB5 Nokie samo zbog garancije
Evo su je ponovno dobili u Mobisu. Cijena 2999kn, nova nebrandirana, nezaključana.
Baš toliko koliko bi me koštalo da je kupim u T-mobileu i pošaljem u Beograd na otključavanje.
Bookmarks