koliko kratko ti traje?
Imam siemens cx65 i baterija mi nekako kratko traje. Prvo sam mislio da je zato što je još nova ali mi je onda reko frend da i njemu traje isto tako i da je to na svim siemensima problem. Zna netko dali ima za kupit kakva jača baterija za cx65??????????????![]()
koliko kratko ti traje?
maraschino - PTICICA
Pa meni jedva dva dana ako ponekad napravim nešto sa IR-om.
Jesi ukljucio na screensaver "stednja energije"
ako nisi vec, iskljuci automatsko trazenje mreze - tu mozes isto nesto ustediti. Animirani screensaveri ti isto dosta trose bateriju... No oko 2 dana i jest neki standard za te baterije. Mozda bi s ovim stednjama mogao produziti jos pola dana.
Sto se tice jacih baterija - vjerojatno postoje, ali ne originalne od siemensa, vec od nekih drugih proizvođaća...
maraschino - PTICICA
hah smijesno, meni traje 3 dana, stim da se dnevno po pola sata neki klinac iga na njemu (nekad i vise)
...I'm blessed with ignorance....
since 2002.
A igre idu nikako!!
Zadnji uredio Sljaka : 07-01-2005 u 21:53 Razlog: Ponovno psovanje, slijedeći put slijedi kazna.
lol, glatko igram cmr4 i yeti, drugo jos nis probal, ne kuzim kaj je sporo, koji vi fw imate?
since 2002.
A jesi proba negdi drugo pokrenit pa da znaš šta znači glatko i lipo!
Recimo nokia 6600. Iako se nemogu uspoređivat ali ova je 4 puta brži
Zadnji uredio Sljaka : 07-01-2005 u 21:54
recimo to ovako: kad bi islo brze bilo bi neigrivo
since 2002.
Ne možeš uspoređivat Symbiam i Javu. N6600 koristi symbiam stalno dok Cx 65 mora učitat java engine da bi pokrenuo igricu i odtuda razlika u brzini.Izvorno postao Smartguy
Zadnji uredio Sljaka : 08-01-2005 u 22:31
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala na objašnjenju Sljaka.
Ali uostalom pokušat ću ga prodat i nabavit SE z1010
ovo je otislo malo offtopic, pa vas molim da stanete tome na kraj...
Izgleda da je sve pametno rečeno, zato stajem ovom na kraj a ostalo se može raspravljat u drugim temama.
Šljaka
Zadnji uredio Sljaka : 08-01-2005 u 22:40
maraschino - PTICICA
Bookmarks